Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Beste prijsgarantie
Sample service
Livingwalls

Vliesbehang

Behang 30476-1 Livingwalls Around the World


 • Hoge kwaliteit behang van A.S. Création

 • van de collectie Around the World

 • aanbevolen voor Kantoor, Hal/Gang, Slaapkamer, Woonkamer

 • Stijl: Natuur, Grafisch, Modern


VAN € 34,95

€ 19,50
per rol
| 44% = € 15,45 / rol Bespaard!
x
€ 19,50
per rol
dat is € 3,66 per m²
incl. BTW
Verzenden: € 6,95 per bestelling
Tijd om te bezorgen: 5-7 werkdagen
Totale prijs:€ 19,50
Product hoogtepunten
 • Goede lichtechtheid
  Goede lichtechtheid
 • schuurvast
  schuurvast
 • verwijderbaar
  verwijderbaar
 • De lijm wordt toegepast op de muur, niet op de achterkant van het behang (wandkleeftechniek)
  De lijm wordt toegepast op de muur, niet op de achterkant van het behang (wandkleeftechniek)
 • Made in Germany
  Made in Germany
Behang 30476-1 Livingwalls Around the World

De naam van deze collectie laat al zien waar de inspiratie vandaan is gekomen. De verschillende thema´s van Around the World geven behang weer met verschillende onderwerpen. Zoals: Industrieel, romantisch en scandinavisch design. Er worden veel pastel kleuren en bloemen gebruikt in het thema romantique. Scandinavië toont strakke lijnen met 3D achtige designs. Het thema Industrieel maakt gebruik van grondstoffen zoals steen en hout. En het behang met de natuurlijke charme is van het thema Ethnique. Met behulp van deze designs kunt u uw huis een uniek uiterlijk geven. Uw muren hoeven nooit meer saai te zijn met de geweldige designs van de nieuwe collectie van Livingwalls: Around the World. Het behang is niet alleen heel erg mooi en met veel verschillden designs beschikbaar, het is ook nog eens in een hoge kwaliteit.

De complete collectie is gemaakt van vliesbehang. Dit heeft een hoge kwaliteit en is makkelijk mee te behangen. De lijm hoeft alleen worden aangebracht op de muur en daarna kunt u zo het behang erop plakken. Dit gaat erg gemakkelijk en snel. Het is ook makkelijk te verwijderen. U kunt het behang er droog af trekken zonder dat het resten achter laat. Hierbij heeft u geen gereedschap nodig. Omdat het van erg sterk materiaal is gemaakt kunt u het makkelijk schoonmaken. Met behulp van een spons of een zachte borstel kunt u gemakkelijk vlekken verwijderen van het behang. Wij adviseren altijd het advies van de fabrikant op te volgen. Met zo een kleurrijke collectie is het belangrijk dat de kleuren van het behang goed houden. Vliesbehang heeft dan ook een goede lichtechtheid en zal dus niet vervagen. U kunt dit dus zonder problemen in een kamer gebruiken met veel ramen. Dit behang weerspiegelt een levendig en expressief karakter, maar is tegelijkertijd warm en elegant, net als alle andere collecties Livingwalls.

Data papier
Properties
Achterkant materiaal
Vlies
Oppervlaktemateriaal
Vinyl
Collectie
Around the World
Afmetingen
10,05 x 0,53 m
Patroonovereenkomst
offset pasvorm 26 / 13 cm
Pasvorm
offset pasvorm 26 / 13 cm

Wij staan persoonlijk voor u klaar!

Ons gemotiveerde BRICOFLOR-Team helpt u graag bij uw project en ondersteunt u graag bij uw aankopen. Voor begeleiding vanaf de aanvang van een project tot de aankoop kunt u bij ons terecht.

043 - 3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00

Sven de Bruijn
Consultant