Brand claim
€ 38,95 per rol
€ 9,95 per rol
Gelijk aan € 1,87 / 1 m²
€ 38,95 per rol
€ 9,95 per rol
Gelijk aan € 1,87 / 1 m²

Totaal
(incl. BTW)
€ 0,00
Fire sale icon

Dit product is 224 keer gekocht in de laatste 4 weken.

Delivery icon Verzend : 

€ 7,95 per bestelling

Delivery time icon Levertijd tijd: 

3-4 werkdagen

Product voordelen

  • Hoge kwaliteit behang van A.S. Création
  • van de collectie Secret Garden
  • aanbevolen voor Hal/Gang, Keuken, Slaapkamer, Woonkamer
  • Stijl: Klassiek
Meer info over dit product
Delivery icon Verzend : 

€ 7,95 per bestelling

Delivery time icon Levertijd tijd: 

3-4 werkdagen

1. Bijbehorende producten

2. Waarom BRICOFLOR?

3. Behang 336075 A.S. Création Secret Garden

Secret Garden van A.S. Création is geïnspireerd door de gouden eeuw van Nederland. Wij wisten de wereld te verbazen met prachtige kunst. Deze collectie brengt de schoonheid en rijke kleuren terug. Een perfect collectie voor mensen die op zoek zijn naar pure elegantie en verfijning. Zoals de naam van de collectie al doet vermoeden zijn er veel bloemen motieven in deze collectie. De barokke patronen worden een nieuw leven ingeblazen met de bloemenzee. De vele effen kleuren behang zijn rustig en met veel aardetinten en beige. Het is makkelijk verschillende soorten te combineren, omdat veel effen kleuren in het behang met motief terug komen.

A.S Création is een Duits bedrijf en produceren behang met hoge kwaliteit. Ze vinden het erg belangrijk dat al het behang dat ze produceren met milieu vriendelijke materialen gebeurt. Deze collectie is gemaakt van vliesbehang. Dit is de laatste jaren erg populair geworden om zijn gebruiksvriendelijkheid.

Vliesbehang hoeft niet van te voren worden ingesmeerd met lijm. U kunt gewoon de lijm op de muur smeren en het behang aanbrengen. Het behang zal niet makkelijk scheuren. Dit zal veel ergernissen en tijd schelen. Het is ook heel makkelijk om het behang schoon te maken zonder het te beschadigen. U kunt vliesbehang namelijk met een spons of een zachte borstel schoonmaken. Dit is ideaal als u het in kamers plaatst waar u veel bent, en dus het behang een grotere kans heeft om vies te worden. We raden u aan om altijd het advies van de fabrikant op te volgen. Haal nu een tijdloos design in huis met behang van Secret Garden.

4. Technische details

Belangrijkste functies

  • Achterkant materiaal Vlies
  • Oppervlaktemateriaal Vinyl
  • Collectie Secret Garden
  • Afmetingen 10,05 x 0,53 m
  • Patroonovereenkomst Rechte pasvorm 32 cm
  • Pasvorm Rechte pasvorm 32 cm