Brand claim
€ 30,50 per rol
Gelijk aan € 5,49 / 1 m²
€ 30,50 per rol
Gelijk aan € 5,49 / 1 m²

Totaal
(incl. BTW)
€ 0,00
Delivery icon Verzend : 

€ 7,95 per bestelling

Delivery time icon Levertijd tijd: 

3-4 werkdagen

Product voordelen

  • Hoge kwaliteit behang van A.S. Création
  • van de collectie Spot 3
  • aanbevolen voor Kantoor, Hal/Gang, Keuken, Slaapkamer, Woonkamer
  • Stijl: Modern
Meer info over dit product
Delivery icon Verzend : 

€ 7,95 per bestelling

Delivery time icon Levertijd tijd: 

3-4 werkdagen

1. Bijbehorende producten

2. Waarom BRICOFLOR?

3. Behang 93792-2 A.S. Création Spot 3

A.S. Création is een Duitse behang fabrikant. Ze zijn bekend om hun aandacht voor detail en goede kwaliteit. Spot 3 van A.S Création is een prachtige collectie met crème wit kleurig behang. Met dit behang zult u een harmonieuze leefomgeving creëren, waar u zich thuis kunt voelen. De collectie heeft een speciale glans, waarmee uw kamer zal schitteren.

Het moderne witte effect van dit behang past in elk interieur. Zoals de naam al laat zien zitten op sommige designs een stip. Gecombineerd met een geometrisch design of een bloemrijk desing is dit helemaal de collectie voor u. Doordat het behang van vlies is gemaakt heeft het een speciaal gevoel. Het behang zal een luxe gevoel geven in uw huis of kantoor. Door de witte kleur is het geen opvallende muur, maar door de designs zal het een prachtig effect geven.   

Het gebruik van vliesbehang heeft vele voordelen. Het is erg makkelijk om mee te behangen. U hoeft namelijk alleen de lijm op de muur aan te brengen. Met traditionele materialen moest men altijd de achterkant van het behang laten inweken met lijm. Dit is niet meer nodig. Dat scheelt een behangtafel, tijd en ergernissen. Ook is het behang makkelijk schoon te maken. U kunt namelijk met behulp van een spons of zachte borstel het behang af nemen. Dit is ideaal als u het in een kamer plaatst waar u veel bent en dus een grotere kans heeft om vies te worden. Als u na een tijdje een ander interieur wilt en dus uw behang wilt vervangen, kunt u gemakkelijk het behang verwijderen. U heeft hiervoor geen chemicaliën en geen gereedschap nodig. Kies voor Spot 3 van A.S Créations als u een modern en stijlvol interieur wilt.

4. Technische details

Belangrijkste functies

  • Achterkant materiaal Vlies
  • Oppervlaktemateriaal Vinyl met glitter effect
  • Collectie Spot 3
  • Afmetingen 10,05 x 0,53 m
  • Patroonovereenkomst Geen overeenkomst
  • Pasvorm Vrije pasvorm