Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail info@bricoflor.nl

AS Creation – Design behang voor elk renovatie project

A.S creation is een jong en wereldwijd bekende behang fabrikant die alleen maar hoge kwaliteit produceert. Ze hebben veel diverse designs en hebben voor ieder wat wils. AS creation is gevestigd in Duitsland en is opgericht in 1974. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van hoge kwaliteit met praktische toepassingen. Ze streven naar innovatieve producten en elegante designs. Elk jaar produceert A.S. Création meer dan 6000 verschillende ontwerpen. Een van de kenmerken van AS Création is hun samenwerking met bekende merken zoals Porsche, NAF NAF, Esprit en Versace. Samen werken met merken op hoog niveau is een van hun kenmerken. Door met dit soort merken samen te werken hebben ze uitzonderlijke ontwerpen die passen bij elk afzonderlijk merk. Het is prachtig design behang. De lijnen die zij bieden zijn heel verschillend. Ze maken goedkoop behang met hoge kwaliteit, maar ook duurdere behang met een uitstekende kwaliteit en deze produceren ze samen met bekende merken. De ontwerpen van A.S. Création behang zijn zo divers dat iedereen wel een passende design voor hun huis kan vinden.

Lees verder

A.S. Création

Filter opties:

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

AS Creation behang - Een gevarieerd assortiment met heel veel keuze

In deze prachtige collectie, A.S. creation presenteert een verzameling van heel veel verschillende soorten behang. De Dekora Natur 6 collectie richt zich op imitatie behang ze bieden onder andere hout behang, steen behang en baksteen behang. In de collectie van Bohiemian Burlesque zullen de verschillende patronen uw huis een klassieke look geven. Met de verschillende effen kleuren deze collectie heeft kunt u eindeloos combineren. A.S creatie heeft ook een assortiment voor kinderbehang. Deze collectie is gevuld met felle kleuren en leuke patronen. Ze bieden jongens behang maar ook meisjes behang. De New Classics collection is een eigentijdse lijn met effen kleuren en bloemenpatronen. Dit zijn niet de enige collecties A.S Creation heeft. Als er niet iets bij zit wat u bevalt, zou u altijd even kunnen kijken tussen de andere collecties die ze hebben.

Bling Bling behang – Unieke designs van AS Creation

Zoals de naam van de collection doet vermoeden is deze gevuld met glitter behang. Er is keuze uit een gestreept design of een barok behang design met glitters. De kleuren die veel gebruikt worden zjn zwart, roze en groen. Al deze kleuren worden gecombineerd met wit of een licht grijze kleur. Deze collectie is ideaal te gebruiken voor een feature muur. Maak een statement door een muur met dit bling bling behang te versieren. De roze kleuren zijn ideaal meisjes behang. Het roze behang is echt iets voor de meiden, ze zullen dit prachtig vinden in hun kamer als ze van roze houden. Deze lijn van uniek behang zal uw huis opfleuren en u zal elke dag vrolijk worden als u er naar kijkt.

Baksteen behang en nog veel meer – Essentials collectie

De verschillende soorten behang die AS Creation in deze collectie heeft zal u verwonderen. Het steen behang in deze collectie heeft prachtige variaties. Gewoon normaal baksteen behang, maar ook designs die met een klimop versiert zijn. Dit combineren zou een prachtig effect geven. Ook zijn er designs met witte baksteen en lichtere soort. De witte stenen behang wordt ook weer gecombineerd met een klimop. Het is net wat bij uw interieur past welke u moet kiezen. Ze zijn allemaal prachtig. Het retro behang in deze collectie heeft mooie zachte pastel kleuren. Ook het gestreept behang laten prachtige pastel kleuren zien met lichtere en donkere tinten. De effen kleren hebben allemaal kleine patroontjes erin. De effen kleuren geven allemaal een prachtig licht effect. Er zijn ook effen kleuren met een klein bloemetje erop. Dit geeft een rustiek effect en zal prachtig staan op de slaapkamer of in elke andere kamer u wenst.

Bloemen behang – Secret Garden met prachtige designs voor iedereen

De naam van deze collectie geeft niet alles weg. Het assortiment heeft namelijk ook effen kleuren. Die tinten hebben wel allemaal met het thema te maken, want het zijn allemaal aarde tinten. Dit geeft een landelijk en rustig effect. Ook zitten er bij een aantal een klein motiefje van blokken doorheen, dit geeft dan een iets moderner gevoel. Met de naam verraadt AS Creation de designs van de rest van de collectie al. De vele variaties van bloemetjes behang zal prachtig staan in uw huis. Ook is er barok behang in deze collectie. Met al deze variatie zit er in deze collectie vast wel iets bij voor u.

Urban flowers – AS Creation combineert een stedelijke sfeer met een landelijke sfeer 

Deze collectie verenigt de stedelijke impressie met het landelijke gevoel. De bloemen behang die AS Creation laat zien in deze lijn kunt u heel goed combineren met een van de effen kleuren. De effen tinten zijn zacht en hebben allemaal een kleur die bloemen ook kunnen hebben. AS creation heeft ook wat gewoonlijke bloemen in deze collectie verwerkt. Een zwart grijze cactus met een witte achtergrond kan toch uw kamer heel goed opfleuren. Ook de groen gekleurde cactussen zijn erg mooi. Om het stedelijke gevoel in deze collectie te krijgen biedt AS Creation een bakstenen designs aan. Ook wit steigerhout behang kunt u combineren met een van de andere bloemen designs. 

AS Creation behang – Duurzaam en van hoge kwaliteit

Alle producten die AS behang aanbiedt zijn duurzaam en gemaakt van hoge kwaliteit. We kunnen merken dat deze producten een hoge kwaliteit hebben omdat ze vele voordelen hebben. De icoontjes geven deze voordelen aan. Het icoontje met de zon geeft aan dat het behang niet snel verkleurd in zonlicht onder normale omstandigheden. De normale omstandigheden zijn in indirect zonlicht en binnenshuis. AS Creation biedt verschillende soorten behang als het gaat om kwaliteit. Een ander icoontje dat de hoge kwaliteit bevestigd is die met golfjes erop. Als de pictogram twee golfjes laat zien betekend het dat dit behang tegen water kan. Dus u kan met een licht vochtige doek de muur afnemen als er een vlekje op zit. Met drie golfjes kan het behang zeer goed tegen water. Dit behang kunt u dan ook met een vochtigere doek afnemen. Dit kan gemakkelijk zijn in een kamer waar kinderen veel spelen of in de woonkamer of keuken. Het behang wat een pictogram toont met een golfje en een borstel is water resistent en het is dus mogelijk om dit behang schoon te maken met een zachte borstel of spons en een lichte zeep oplossing. Dit soort afwasbaar behang is dan ook zeer populair. Het Made in Germany logo verteld ons dat het geproduceerd is in Duitsland en dit logo wordt ook alleen maar gegeven aan producten met een hoge kwaliteit.

Behangsoorten – Ontdek de wereld van AS Creation

De collectie van AS Creation beschikt over heel veel variatie. Met het behang die ze produceren gebruiken ze de meest voorkomende materialen. Elk type materiaal beschikt over verschillende kwaliteiten. Dit is eenvoudig voor u omdat het mogelijk is een materiaal te kiezen met de meest geschikte kwaliteiten die het belangrijkste zijn voor u. AS Creation produceert keuken behang, behang slaapkamer en nog veel meer. Ze bieden papierbehang, vlies behang, vinyl behang en satijnen behang. Vlies behang is de laatste jaren heel erg populair geworden. Dit komt door het gebruiksgemak deze soort. Het is makkelijk eraf te halen als u bijvoorbeeld graag uw interieur wil veranderen. Dit zal uw leven gemakkelijk maken omdat het ook nog eens makkelijk te installeren is.

Papierbehang – Goede eigenschappen en een milieu vriendelijke productie

Alle papierbehang van AS Creation zijn van hoge kwaliteit en gemaakt met gerecycled papier. Deze zijn dan ook milieu vriendelijk.  Ook hebben ze goede eigenschappen als het gaat om vochtregulatie, lichtbestendigheid en ademende materialen. De lichtbestendigheid betekent dat het behang niet snel van licht zou veranderen in zonlicht. Dit is een belangrijke factor als we de kwaliteit van het behang moeten beoordelen. Deze soort muurbekleding moet je de lijm op het behang smeren voordat u hem op de muur aan brengt. Met al deze goede kwaliteiten zou u haast niet geloven dat dit goedkoop behang is. Toch is dit een van de voordeligste soorten behang.

Vliesbehang – Eenvoudig behangen en een zeer hoge kwaliteit

In de afgelopen jaren is vliesbehang steeds populairder geworden. Dit is dan ook een van de meest geproduceerde soorten behang van het moment. Het is zo populair omdat het behangen met vliesbehang heel gemakkelijk is. Daarnaast is het ook erg makkelijk te verwijderen als u uw interieur wil veranderen. Het is zo makkelijk aan te brengen omdat de lijm op de muur zelf komt. Normaal moet u dit aanbrengen op de achterkant van het behang. Dit zal u een hoop tijd en moeite besparen. Tijdens het vervangen van uw behang is vliesbehang ook erg handig. Het verwijderen gaat snel en gemakkelijk. Er blijven geen resten achter op de muur en beschadigd de muur eronder ook niet. Vliesbehang is ook vaak wasbaar, dit zal gemakkelijk zijn als er lichte vlekken op de muur komen. Dit zal gaan met een vochtige doek of spons. Het is wel aan te raden om eerst de aanwijzingen van de producent op te volgen. Kijk op de verpakking voor meer advies over het schoonmaken en aanbrengen van het behang.

Vinyl behang – Kwaliteit behang met heel veel verschillende keuzes

Deze soorten behang van AS Creation is opgebouwd uit meerdere lagen papier met een laagje vinyl er overheen. Er zijn verschillende vinyl soorten die ook in vochtige ruimtes, zoals de badkamer, geplaatst kan worden. Ze zijn dus resistent tegen water. Dit heeft helaas ook een nadeel. Het is lastiger dit behang te verwijderen tijdens het veranderen van uw interieur. Het voordeel is wel dat het goed schoon te houden is omdat u er met een spons en water de vlekken eraf kunt halen. U zal altijd de adviezen van de producent moeten opvolgen. Op de verpakking staan aanwijzingen die u kunnen helpen met het de optimale verzorging van uw behang. Tijdens het verwijderen van dit soort behang zult u alleen de bovenste laag makkelijk eraf kunnen halen. De onderste laag blijft zitten en zal verwijderd moeten worden met speciale producten en materialen.

Luxe behang – Satijn als decoratie met een prachtige sfeer

Het gebruiken van satijn als behang is al eeuwen oud. Het is populair gebleven door de mooie en luxe uitstraling het heeft. Het bijzonder behang is opgebouwd uit meerdere lagen papier en als toplaag is er satijn aangebracht. Dit product heeft een hoge kleur vastheid hieraan zien we dat het een hoge kwaliteit heeft. Dit is afwasbaar behang omdat het tegen schuren bestendigd is. Afhankelijk van het type behang is dit soort er volledig af te halen of er blijft een laag over. Wij raden u aan om het advies van de producent op te volgens, dit staat op de verpakking. De afwerking met satijn ziet er zorgt er voor dat het stijlvol en uniek behang is.

AS Creation behang – Het installatie process

De icoontjes geven aan waar u op moeten letten tijdens het behangen, vooral met patroon behang. U zal namelijk rekening moeten houden met de patronen op het behang. Een rechte aanbrenging betekent dat u geen rekening met het patroon hoeft te houden. Een verplaatste aanbrenging zal u goed moeten kijken wanneer de patronen aansluiten. Dit is aangegeven met een aantal centimeters. Omgekeerd lijmen betekent dat de stroken behang om de beurt andersom aangebracht moeten worden, maar wel op de zelfde hoogte. Dit is nodig om de patronen te laten aansluiten. Bij vliesbehang is het nodig om de muur in te smeren met lijn. Bij andere soorten behang, papier, vinyl en satijn, is het nodig om de achterzijde van de stroken behang moet worden ingesmeerd.

Mooi behang met een duurzame productie – AS Creation

AS Creation overtreft de Europese en internationale normen en voorschriften als het om milieu eisen gaat. Ze streven naar hoge kwaliteit als het gaat om brandveiligheid. Deze collectie voldoet dan ook aan de Duitse eisen en die zijn zelfs strenger dan de Nederlandse eisen voor brandveiligheid. Ook de verf en lak gebruikt op het behang is ecologisch verantwoord, dit is namelijk op water basis. Het FSC logo staat voor het biologisch verantwoord papier dat ze gebruiken. Uw nieuwe behang kopen bij A.S. Création verzekerd u van niet milieu vervuilend materiaal.

AS Creation – Koop nu uw behang online bij BRICOFLOR

Er zijn nog meer collecties, die door AS Creation worden aangeboden. Deze kunt u vinden op onze online webshop. Als speciale service aan onze klanten kunt u gratis behang samples aanvragen. Dit is ideaal als u wilt kijken of het bij uw huidige interieur staat of als u wilt combineren met andere designs. Online bieden wij ook een calculator aan om uit te rekenen hoeveel rollen behang u nodigt hebt. Neem een kijkje op onze webshop voor onze andere collecties, designs en producten. Bestel gemakkelijk behang online!

 

✓ A.S. Création

✓ Behang online

✓ Gegarandeerd de beste prijs