Bespaar meer tijdens BRICOWeekend! Profiteer op 25-27 November van 5% korting en geniet van de voordelen van online shoppen! PROMO CODE: BRICOWEEKEND

Effen behang - een klassieker

Een behang kunt u velen verschillende gevoelens geven, de effen behang zal een rust en orde uitstralen…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Er is niets saais aan effen behang

Eenkleurige muren kunnen niet alleen bereikt worden door te schilderen, u kunt ook altijd gebruik maken van behang. Voor veel verschillende redenen kunt u behang over verf kiezen. Bijvoorbeeld voor als u niet permanent nieuwe kleuren wilt, of als u een eenvoudig product is die snel is op te hangen, en waar u niet dagen aan kwijt bent, dan is effen behang wellicht de beste optie voor u. De minimalistische stijl is meer in de mode dan ooit, dit is voornamelijk zo voor mensen die van rust en simpliciteit houden. Deze stijl is berust op het hebben van een minimaal aantal decoratieve elementen in combinatie met effen behang.

materialen voor effen behang

U kunt een breed aanbod aan kleuren vinden voor effen behang, dit geldt ook voor het behang type. Hierbij kijken we naar het materiaal dat gebruikt is voor de oppervlakte van het behang, waarbij we onderscheid maken tussen twee materialenvinyl en papier. Combineer effen behang met retro behang voor meer felle kleuren.

effen papier behang

De behangsoort die iedereen kent: papier behang. Dit type werd veel gebruikt, maar het is inmiddels een wat verouderd product, dit omdat het om een delicaat materiaal gaat. Het wordt alleen voor ruimtes aangeraden die weinig worden gebruikt, dit komt door het feit dat de producten niet afwasbaar zijn, en dit kan leiden tot problemen in het dagelijkse leven.

effen vinyl behang

Het is niet iets wat recent is uitgevonden, maar het is wel een product wat na papierbehang is gekomen. De fantastische eigenschappen hebben het een favoriet gemaakt van mensen die behang aanschaffen. Niet alleen zijn de ontwerpen van vinyl behang veel complexer, maar ook de kwaliteit en de eenvoud van het behangen is velen malen beter ten opzichte van papierbehang. Dit type behang bestaat uit een basis van vezels of papier met een toplaag van PVC. Dit biedt het naast extra stevigheid ook isolatie tegen vocht. Ook is de lichtechtheid van het product zeer hoog en is het afwasbaar, dit is waarom het dé perfecte behangsoort is voor badkamers en keukens.

behangen is eenvoudiger dan ooit! - effen behang

Afhankelijk van de gebruikte materialen bij behang, kan dit invloed hebben op hoe moeilijk het is om het behang op te hangen. Hierbij is papier behang iets lastiger ten opzichte van vliesbehang.

behang met papier basis

Het probleem met papier behang is dat het geen andere materialen bevat die de eigenschappen van het product bevorderen, dit maakt het plaatsen van behang ook enigszins lastig omdat het gemakkelijk kan scheuren. Lijm moet aan de achterkant van het behang gesmeerd worden, en tegelijkertijd ook op de muur. Vervolgens moet er twee minuten gewacht worden zodat de lijm kan inwerken op het product. Dan kan het pas aan de muur geplakt worden. Ook het verwijderen van papierbehang kan problemen met zich meebrengen, er kunnen namelijk kleine stukjes afscheuren die lastig te verwijderen zijn. Papier behang is een budget product die tegenwoordig minder vaak wordt aangeraden.

een behangtype die net zo modern is als het materiaal waar het van gemaakt is - vlies behang

De naam van het product zegt het al, het gaat hier om een product waarbij de basis is gemaakt van een vlies waarbij het bijeen wordt gehouden zonder dat het gewoven is. Dit maakt het proces van het behang op hangen velen malen eenvoudiger, u hoeft alleen lijm op de muur te smeren, en vervolgens het droge behang er tegen aan te duwen. Vervolgens kan de positionering nog gecorrigeerd worden waar het noodzakelijk is. U hoeft het simpelweg alleen van de muur af te trekken en u zult zien dat er niets achterblijft op de muur. Mede door de acryl laag die op het product verwerkt zit, heeft dit behangtype ook de eigenschap dat het ondoordringbaar is.

effen behang - de volgende merken zijn beschikbaar!

Bij de BRICOFLOR online winkel hebben we niet alleen de meest prachtige effen behangsoorten, maar ook de kwaliteit van onze producten zijn onverslaanbaar. Dit komt omdat wij onze producten uitsluitend van de beste fabrikanten in de wereld aanbieden. Mix en match met bloemen behang.

a.s. création - effen behang van de meest bekende duitse fabrikant

Wellicht het meest bekende merk op de behangmarkt, A.S. Création, de van oorsprong Duitse fabrikant volgt altijd de laatste trends en kleuren, maar ook de kwaliteit van de producten zijn onverslaanbaar. U kunt behang van AS Création vinden voor alle smaken en stijlen. De fabrikant weet dat het creëren van uw ideale huis zeer belangrijk is. Daarom hebben zij een zeer groot aanbod aan collecties waarin u ongetwijfeld uw perfecte behangsoort kunt vinden. Bijvoorbeeld, als u een energiek persoon bent, dan zal de 358347 AS Création Little Stars perfect voor u zijn. Maar als u iets zoekt wat subtieler is, dan kunt u het model 248312 AS Création Meistervlies 2020 wellicht bekijken.

ontdek effen behang bij de bricoflor online winkel

Mis niet de behangmodellen in onze catalogus! Wij hebben van alle merken en alle stijlen wel iets! Hiernaast kunt u als u bij ons uw behang gaat aanschaffen, dan kunt u ook gebruik maken van onze services. Neem bijvoorbeeld onze sample service, hiermee kunt u tot 8 voorbeelden bestellen, om bij u thuis in alle rust een besluit te maken voor uw volgende behang. Verder hebben we ook nog onze Beste Prijs Garantie, dit verzekert u ervan dat u de scherpste prijs krijgt die online te vinden is. Deze prijs kan echter nog lager uitvallen, als u besluit om een groot project aan te pakken, dan kunt u bij ons een persoonlijke offerte aanvragen. Ons team zal dan een offerte voor u berekenen met de scherpste voorwaarden. Neem hiervoor met ons op per email, telefoon of via ons contact formulier. Wij horen graag van u!

Plus icon lees meer