Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Black & White 4 – Zwart-witte klassiekers

Als u erop uit bent om uw kamers een origineel gevoel te geven, maar ook om de klassieke stijl van het decor te behouden, dan is dit precies waar u naar op zoek bent! De behang collectie Black & White 4 van AS Creation, een unieke mengelmoes van behang in zwart wit.

Lees verder

A.S. Création Black & White 4

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

De diversiteit van de motieven creëert een unieke sfeer voor elke ruimte en de verschillende optieken zorgen dat deze kleuren nooit saai worden.

Koop uw Black & White 4 behang in de online winkel van BRICOFLOR

Wacht niet langer! Als dit zwart wit behang u al heeft overtuigd, laat u dan overtuigen door onze fantastische diensten! Voor de aankoop in de BRICOFLOR online winkel profiteert u van onze beste prijsgarantie, die ervoor zorgt dat u koopt tegen de beste online marktprijs. Als u ook de kwaliteit van de producten en het ontwerp persoonlijk wilt zien, kunt u onze gratis sample service gebruiken, dankzij welke u maximaal 8 samples van uw favoriete producten rechtstreeks bij u thuis zult ontvangen, zodat u met volledige ontspanning kunt beslissen. Op dezelfde manier, als u een grote bestelling plaatst, laat het ons weten! Onze medewerkers maken graag een persoonlijke offerte met de best mogelijke voorwaarden. Neem contact met ons op per telefoon, e-mail of via ons contactformulier. We horen graag van u!