Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

A.S. Creation – Geweldige kwaliteit met prachtige designs voor elk project

A.S. Création is een Duitse behang fabrikant. Ook al zijn ze de jongste op de Europese markt, weten ze toch de meest bekende te zijn in Europa. Ze zijn meest bekend om de goede kwaliteit behang die ze leveren. De Duitse kwaliteit is duidelijk te zien in de eigenschappen van het behang. Ze hebben een oog voor detail en denken aan iedereen. Er is zo veel keus in de verschillende collecties. U kunt niet alleen uit verschillende designs kiezen maar ook verschillende eigenschappen, zodat u het in alle kamers in uw huis kunt installeren.

Geen filters geselecteerd
-19%
origin-claim
€ 30,95 per rol € 24,95 per rol
Gelijk aan € 4,68 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
-19%
origin-claim
€ 30,95 per rol € 24,95 per rol
Gelijk aan € 4,68 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
-19%
origin-claim
€ 30,95 per rol € 24,95 per rol
Gelijk aan € 2,48 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
-19%
origin-claim
€ 30,95 per rol € 24,95 per rol
Gelijk aan € 4,68 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling

Maak een schitterende ruimte met AS Creation Bling Bling de collectie van uw dromen

Welkom bij een schitterende Bling Bling wereld. De nieuwe collectie van A.S Création zit, zoals de naam al aangeeft, vol met glitters. Het behang van deze collectie neemt u mee naar een wereld met schitterende en oplichtende kleuren, wat veel aandacht zal vangen van eenieder. Bling Bling laat zien hoe een ruimte kan worden omgevormd tot een schitterende kamer in een eenvoudige en snelle manier. Het behang zal de verveling van de saaie muren tegen gaan en zal een kleurrijk en plezierig gevoel ervoor terug brengen. De Bling Bling collectie heeft een opvallende uitstraling, gekenmerkt door tal van designs en kleuren, verenigd in een glanzend optisch resultaat en die zelfs oogverblindend is.

AS Creation Bling Bling - De kracht en de energie van kleuren en patronen

Als u kijkt naar de strepen of de barok decoraties met bloemen van Bling Bling zal het lijken op een gebruikelijke collectie met behang, maar als u dan iets beter kijkt naar de unieke tonen van deze collectie zult u zien dat ze allemaal een glinstering op het behang hebben. A.S. Creation Bling Bling is een creatieve verzameling die bestaat uit veertien verschillende behangpatronen en in met in de hoofdrol vier verschillende kleuren. We hebben het van rozelime groengebroken wit en zwart/grijs, allen ook aanwezig als lichtere tinten. Als u graag de muren van een zeer ruime kamer wilt behangen, kunt u om deze kamer meer gastvrij en gezellig te maken, kies dan een behang met kleur van deze collectie, bij voorkeur een van de warmere kleuren als u van plan bent om de kamer een vertrouwde interieur maken en een gastvrije uitstraling. Als in plaats daarvan een kleine kamer wilt behangen, zal het beter zijn de muren te behangen met een kleur die zo duidelijk mogelijk is, om zo de kamer diepte en breedte te geven. De decoraties van deze collectie is natuurlijk vooral gericht op de glinstering, maar er zit ook nog een patroon in. U kunt kiezen uit twee soorten gestreept behang, met een dunnere en een dikkere streep. De bredere streep wordt gecombineerd met een gebroken witte of grijze kleur. Het barokke bloemen design heeft luxe uitstraling, vooral omdat dit gecombineerd wordt met de glitters.

AS Creation Bling Bling - Oplossingen voor al uw projecten

A.S. Création Bling Bling heeft een groot aanbod, geschikt voor vele verschillende smaken en toepassingen. Een ding is zeker: als u kijkt naar het behang van de Bling Bling collectie zal uw creativiteit tot leven komen, u zult zich ideeën kunnen voorstellen, combinaties zien en ideeën opdoen om het project dat u in gedachten hebt af te maken. Natuurlijk kunt u de muren van uw huis met Bling Bling versieren, maar de moderne stijl past bij de muren van kantoren, winkels en commerciële ruimten. Dit is een zeer veelzijdige collectie en heeft voor ieder wat wils. Bladerend door de collecties van A.S. Création zal u verschillende designs zien zodat u kunt combineren van verschillende collecties. Misschien wilt u slechts één muur bedekken met een effen kleur, of u wilt al uw wanden volledig bedekken met verschillende kleuren. Kortom, de keuze is aan u. Vergeet niet dat het behang is niet alleen een laagje op de muur is, maar een echte stukje design van uw huis en u kunt het gebruiken om de aandacht met het meubilair of vloeren te verdelen en een echt kleurenspel ervan te maken.

AS Creation Bling Bling - Hoge kwaliteit "Made in Germany"

De Bling bling collectie wordt geproduceerd door A.S. Création, een Duits bedrijf hoge kwaliteit behang produceert. Daarom is Bling Bling niet alleen een aanwinst qua designs, maar ook omdat het veel en goede technische kwaliteiten heeft. A.S Création heeft hoge standaards als het gaat om de kwaliteit van hun producten. Ook zijn alle designs gemaakt met milieu vriendelijke producten in een milieu vriendelijk proces. Dit kunnen we zien aan het FSC logo, dit betekent dat ze papier gebruiken uit verantwoordelijke bronnen. Het behang heeft een goede lichtechtheid wat betekent dat ze niet snel van kleur zullen veranderen in kamers waar veel ramen zitten.

Bling Bling vliesbehang van AS Creation is voor u de beste keuze

Deze collectie is gemaakt van vliesbehang. Dit is in de laatste jaren erg populair geworden. Vliesbehang is namelijk erg makkelijk schoon te maken met een spons of een zachte borstel, omdat het zeer sterk materiaal is. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over lichte vlekken met vliesbehang. Wij raden u aan altijd het advies van de fabrikant te lezen voordat u hiermee begint. Behangen gaat ook erg makkelijk omdat u alleen de lijm op de muur hoeft aan te brengen. Daarna kunt u gelijk het behang op de muren plakken. U hoeft niet lang te wachten op inweek tijd of met een onhandige behang tafel te werken. Als u niet helemaal netjes het behang op de muur hebt aangebracht kunt u eenvoudig het een beetje verschuiven door het op de goede plek te duwen. Vliesbehang is ook erg makkelijk weer te verwijderen. Als u graag na een tijdje een nieuw design in uw huis wilt kunt het behang zonder resten achter te laten er droog af trekken. Hiervoor heeft u geen gereedschap nodig. Zo is uw muur gelijk klaar voor nieuwe renovatie werkzaamheden.

Bling Bling van AS Creation kunt u bij BRICOFLOR online kopen

Deze collectie van A.S Création is online te verkrijgen op BRICOFLOR. Ook vele andere collecties van A.S Création zijn te vinden op onze online webshop. Wij bieden onze klanten een gratis sample service, zodat u de kwaliteit en de kleuren in het echt kunt zien. Kies uw favoriete behang uit en kijk of ze bij elkaar en uw huidige interieur passen. Online hebben wij een rekenmachine om uit te rekenen hoeveel rollen behang u nodig heeft om de gewenste aantal vierkante meters te behangen. Voor elke renovatie kunt u kijken op BRICOFLOR!

+ lees meer