Bespaar meer tijdens BRICOWeekend! Profiteer op 25-27 November van 5% korting en geniet van de voordelen van online shoppen! PROMO CODE: BRICOWEEKEND

Concerto 2 – Klassiek-moderne wandbekleding

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Concerto 2 collectie combineert een luxe stijl en hoge kwaliteit

Pure charme, samen met een overdaad aan bloemen en schitterende kleuren zullen uw huis een nieuw leven geven. De collectie Concerto 2 van A.S. Création zal daarvoor zorgen. De naam doet denken aan de luxe sfeer van de Europese kunst en muziek lounges, vol elegantie en creatieve stimuli. In deze omgeving bedachten kunstenaars hun meesterwerken, en zullen u die sfeer in uw huis geven. De nieuwe Concerto 2 collectie is een vindingrijke mix van natuurlijke kunst en barokkestijl, verrijkt met florale ornamenten, damaste designs, strepen en nobele kleuren met warme, geruststellende tinten.

Concerto 2 is erg populair om zijn variatie in designs

A.S. Création Concerto 2 is een verfijnde collectie, en is zeer gewild door de uitstekende details en schitterende stijl. Wie op zoek is naar een klassiek design om uw interieur op te fleuren kan gemakkelijk zijn favoriet vinden in deze prachtige collectie. De ontwerpen zijn verkrijgbaar in kleuren die goed samen gaan met verschillende interieurs. We kunnen denken aan roodgoudzwartpaarsoranjegroencrèmebeige en grijs. Al deze kleuren kunt u vinden in effen behang of in de verschillende patronen. Kortom, het is bijna onmogelijk dat u niet uw favoriete behang vindt in deze collectie. Plaats donker behang in grote ruimtes om ze gastvrij en gezellig te maken. Om een kleine kamer groter te laten lijken kunt u het beste lichte kleuren gebruiken om uw muren zoveel mogelijk licht te laten uitstralen.

Gebruik de Concerto 2 collectie in uw huis of zelfs op kantoor

Concerto 2 is een collectie die zeker geschikt is voor woonomgevingen, zoals woonkamers, slaapkamers en gangen, maar dankzij het gestreept behang en zwart-wit rustige designs, kunt u een compromis tussen intimiteit en professionaliteit vinden, waardoor Concerto 2 ook ideaal is voor zakelijke omgevingen, zoals kantoren , restaurants, zalen, showrooms.
Bladerend door de vele collectie zult u prachtige combinaties vinden, probeer verschillende kleuren en patronen te combineren. U kunt ervoor kiezen om al uw muren te behangen, slechts enkele gevels te bedekken, of misschien alleen maar een paar stroken 
behang. Zo kunt u bepaalde elementen in uw interieur benadrukken of juist de aandacht ergens anders op laten vestigen. Maak de juiste combinatie voor u, voor een gepersonaliseerd en uniek resultaat.

 

AS Création heeft een goede kwaliteit en gaat samen met de prachtige kleuren van Concerto 2

De kwaliteit van Concerto 2 gaat hand in hand met zijn esthetische schoonheid. Het behang is geproduceerd door A.S. Création, Europees wereldleider in decoratief behang, en is volledig geproduceerd in Duitsland. Ze garanderen de hoge kwaliteit met het “Made in Germany” logo. Met de productie van Concerto 2 wordt rekening gehouden met een milieu vriendelijk proces die de Europese normen volgen. Het product heeft een FSC-MIX-certificaat dat garandeert dat het gebruikte papier afkomstig is van gecontroleerde bronnen en veilig vanuit milieu-oogpunt. Concerto 2 respecteert ook de RAL GZ-479 standaard, certificering op het gebied van bescherming van het milieu, veiligheid en duurzaamheid van de producten. Kwaliteit van de materialen, onberispelijke afwerking en aandacht voor detail zijn de kenmerkende aspecten van de collectie Concerto 2.

Papier behang van AS Création straalt in uw huis met zijn prachtige kleuren

Het behang van de Concerto 2 collectie heeft een zeer hoge slijtvastheid. Het materiaal van het behang is ook uitgerust met een goede kleurvastheid tegen zonlicht, wat verkleuring voorkomt veroorzaakt door direct en indirect zonlicht. Ze zijn ook volledig wasbaar, waardoor het mogelijk is om vlekken te verwijderen. Met een vochtige doek kunt u lichte vlekken verwijderen. Wij raden u aan altijd het advies van de fabrikant op de verpakking te lezen.

Het behang is gemaakt van papier, dit is het meest gebruikte soort behang en kennen we al het langste. Papieren materialen maakt het in deze collectie ook mogelijk dat u schitterende kleuren in huis kunt halen. Papier behang is namelijk opgemaakt uit meerdere lagen, waardoor structuren, reliëf en patronen mogelijk zijn. Het behangen met papier behang gaat gemakkelijk met een behangtafel. Ook kunt u het gemakkelijk er weer af halen met een stoommachine of wat afweek middel. Tijdens de installatie zult u moeten letten op het punt waar twee stroken behang bij elkaar komen, om een uniform design op uw muur te krijgen. De pictogrammen zullen u helpen hoe de verschillende stroken u ten opzichte van de vorige moet plakken.

BRICOFLOR heeft AS Création online en nog vele andere merken

Concerto 2 is ideaal voor mensen die in een korte tijd hun huis willen omtoveren in een elegante en stijlvolle omgeving, zonder stress en dus ook gemakkelijk om het zelf te doen! Op BRICOFLOR kunt u dit innovatieve behang bestellen en ontvangt u het direct bij u thuis! Niet alleen hebben we alle collecties van A.S Création op onze online webshop, maar ook vele andere collecties. Wij hebben een gratis sample service, zodat u de kwaliteit en de kleuren van het behang in het echt te zien. Zo kunt u ook kijken of uw favoriete designs bij elkaar en uw huidige interieur passen. Dus bestel snel een sample van uw favoriete product. Ook hebben we online een rekenmachine zodat u precies kan uitrekenen hoeveel rollen behang u nodig heeft voor het gewenste aantal vierkante meters. Neem nu een kijken op onze online shop en vind uw favoriete behang online!

Plus icon lees meer