Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Designdschungel 2 by Laura N. – Geometrische decors met glanseffect

Na het grote succes van haar eerste Design jungle collectie komt Laura Noltemeyer met een aanvulling: mozaïeken, geometrische decors en wandbekleding in Boheemse stijl - helemaal in de stijl van de lifestyle blogster. Met 59 varianten in deze vliesbehang collectie van AS Creation kunt u de perfecte geometrische behangsoort vinden.

Lees verder

A.S. Création Designdschungel 2 by Laura N.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Koop Designdschungel 2 behang in de online behangwinkel van BRICOFLOR

Als dit geometrische behang of wellicht u aanspreekt, en u bent er nog helemaal uit welke behangsoort u precies wilt, maak dan gebruik van onze gratis sample service, hiermee kunt u tot 8 samples bestellen die bij u thuis bezorgd zullen worden. U kunt dan op gemak de verschillende samples bekijken om een goede beslissing te maken. Om het u nog eenvoudiger te maken, bieden wij u ook onze Beste Prijs Garantie aan, hiermee bent u ervan verzekerd dat u de beste prijs krijgt die online beschikbaar is. Als u van plan bent om uw hele huis opnieuw te behangen, dan kunt u bij ons ook een persoonlijke offerte aanvragen. Onze medewerkers zullen blij zijn om u een mooi aanbod te doen op aanvraag. Neem contact met ons op via ons contactformulier, of per telefoon of email. En wij zullen klaar staan om u verder te helpen!

<h1>Designdschungel 2 by Laura N. &ndash; Geometrische decors met glanseffect</h1><p>Na het grote succes van haar eerste Design jungle collectie komt Laura Noltemeyer met een aanvulling: <strong>moza&iuml;eken</strong>, <strong>geometrische</strong> decors en wandbekleding in <strong>Boheemse</strong> stijl - helemaal in de stijl van de lifestyle blogster. Met <strong>59 varianten</strong> in deze vliesbehang collectie kunt u de perfecte <strong>geometrische behangsoort</strong> vinden.</p>