A.S. Création combineert prachtige designs en top kwaliteit voor uw wanden

A.S Création is een jong bedrijf uit Duitsland dat opgericht is in 1974. Ze zijn beken…

lees meer

In het huidige assortiment hebben ze 6.000 verschillende designs. Elke collectie heeft zijn eigen thema en dus zijn eigen designs voor elke ruimte. Er is voor iedereen wel een perfecte match voor op uw muur. A.S. Création heeft innovatieve producten met kwaliteiten die veel voordelen heeft voor u. De schitterende designs zullen uw wanden in elke ruimte opfleuren.

Reis met AS Création naar Havanna met deze schitterende collectie

Deze prachtige collectie is geïnspireerd op de Cubaanse hoofdstad, Havanna. De designs nemen u mee naar de sfeer van deze prachtige stad. U kunt uzelf zien zitten op een typische houten veranda, terwijl u de schoonheid van de oude koloniale huizen kunt bewonderen, met hun kleuren en decadente charme. Tropische planten, warm weer en vriendelijk mensen met een mix van charme en rust. Dit allemaal kunt u nu in huis halen met deze prachtige collectie van A.S Création. Met Havanna haalt u de stijl, impressie en ervaring in huis. 

De Havanna collectie straalt de retro charme uit die niet uit de mode zal gaan

De designs in de Havanna collectie hebben een shabby chique karakter, dat wil zeggen een retro stijl, maar tegelijkertijd erg stijlvol. Dit behang reproduceert de charme van de Cubaanse hoofdstad door de kleuren en de decoraties. We vinden verwijzingen naar de kleur van de zeehout, warme en heldere zon. Ook zien we de vele kleuren van de huizen en auto´s terug. A.S. Création noemt de effen kleuren met vervaagde strepen de roest op de auto´s. Op de barokke motieven zien we de schitterende kerken en gebouwen van Havana terug, met een excentrieke stijl. De designs zijn gedetailleerd en maken het behang unieke kunstwerken. Versierd met florale motieven die met elkaar verweven zijn in een harmonieuze en aantrekkelijk samenspel. Havanna van A.S Création heeft karakter en laat de omgeving spreken. Het brede assortiment aan kleuren zal u verbazen en heeft voor iedereen wel een favoriet.

Kies voor donkere kleuren als u een ruimte gezelliger en vertrouwelijker wilt laten lijken. Wilt u de ruimte meer diepte geven en groter laten lijken? Gebruik dan lichtere kleuren. De patronen in deze collectie zijn barokke vormen in grote en in kleine designs. Er is veel gestreept behang met een niet echt uitgesproken streep. Dit is prachtig voor een rustiek design. De kleuren hebben allemaal een vervaagde look. De kleur die er echt uitspringt is een kleur die lijkt op roest. Ook worden er veel gouden en rode tinten gebruikt. Het is erg makkelijk om te combineren in deze collectie omdat er veel dezelfde kleuren worden gebruikt op de designs en in de effen kleuren. Wees creatief en begin met combineren!

Voor elke ruimte de sfeer van Havanna met AS Création

De collectie is zeer geschikt voor residentieel gebruik. U kunt uw woonkamer, slaapkamer, hal, studeerkamer of eetkamer versieren met deze fraaie collectie. U kunt deze collectie ook gebruiken in commerciële ruimtes. Zoals een kantoor, showroom, vergaderzaal of ontvangstruimte. Met A.S. Créations Havanna kunt u er veel combinaties maken om uw stijl uit te drukken. U kunt voor verschillende kleuren kiezen, meerdere kleuren en designs kiezen om een ​mooi effect te creëren,  of ervoor kiezen om muren verschillend te behangen. De bijzonder stijlvolle designs van Havanna zal u helpen om uw meubels te benadrukken, of het highlight van objecten in uw interieur. Kortom, de keuze is reuze!

Combineer kwaliteit met de buitengewone designs van Havanna

A.S. Création staat natuurlijk bekend om de hoge kwaliteit behang wat ze produceren. Al de producten zijn dan ook bestempeld met het “Made In Germany” logo. Dit betekent dat al het behang is gemaakt van hoogwaardige materialen, het uitstekend is afgewerkt en ze zijn geproduceerd met aandacht voor detail. Hoewel Havanna echt een klassieke uitstraling heeft, zijn de materialen gemaakt van totaal vernieuwde materialen. Vliesbehang is in de laatste jaren erg populair geworden. Dit materiaal is een combinatie van papier en vezels, waardoor het erg sterk is. Dit kunt u onder andere merken tijdens behangen, omdat oude materialen makkelijk scheurden tijdens het behangen vooral als het nat was. Vliesbehang zal tijdens het behangen niet scheuren. Dit zal veel ergernissen schelen. Ook is het erg makkelijk om mee te behangen. U kunt namelijk de behanglijm op de muur aanbrengen, en dan kunt u meteen het behang er op plakken.

Vliesbehang heeft een goede lichtechtheid, wat betekent dat de prachtige kleuren niet snel zullen vervagen in zonlicht. Dit is natuurlijk voor deze kleurrijke collectie erg belangrijk. U hoeft zich geen zorgen te maken over vlekken op uw behang. Omdat het erg sterk materiaal is, kunt u vliesbehang wassen. Met behulp van een zachte borstel of een spons kunt u gemakkelijk vlekken verwijderen. Wij raden u aan om altijd het advies van de fabrikant op te volgen. Het afwasbaar behang is natuurlijk ideaal voor kamers waar u veel in bent. Waar behang een hogere kans heeft om vies te worden, zoals een eetkamer. Als u na een tijdje zat bent van uw interieur en u wilt graag iets anders dan is vliesbehang een goede oplossing. Het behang kunt u namelijk zonder resten achter te laten van de muur trekken. Dit zal de muur niet beschadigen en u kun zo verder met een nieuwe kleur, stijl of patroontje.

BRICOFLOR biedt erg veel keuze met AS Création en nog veel meer

Bij BRICOFLOR kunt u online heel veel designs bestellen. We hebben niet alleen A.S. Création maar nog veel meer andere merken en collecties. Wij snappen dat u graag de kleur, het materiaal en de kwaliteit van uw nieuwe behang in het echt wilt zien. Daarom hebben wij speciaal voor onze klanten een gratis sample service. Zo kunt u makkelijk zien of uw combinatie bij elkaar past en bij uw huidige interieur. Ook hebben we een rekentool online zodat u precies kan uitrekenen hoeveel rollen behang u nodig heeft. Zodat u genoeg heeft om de gewenste vierkante meters te behangen. Neem nu een kijkje op onze webshop en vind uw favoriete behang online!

Plus icon lees meer