Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

La Vita – Behang die wat leven geven aan uw ruimtes

Is het tijd om de behang van uw muren te vervangen? Kies dan voor de La Vita van AS Creation en breng leven aan uw kamers. De fabrikant van dit merk, gebaseerd in Gummersbach produceert meer dan 1000 behangsoorten en geniet van ongekende populariteit, zelfs buiten de Duitse grenzen. Het merk is bekend voor zijn hoge kwaliteit en hoge diversiteit in behang, is niet alleen geschikt voor particulieren, maar ook voor commercieel gebruik.

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Uw kamer gehuld in schoonheid door La Vita van AS Creation

De nieuwe collectie van A.S. Création heet La Vita. Dit betekent het leven in het Italiaans. De designs hebben een klassieke stijl,met veel elegante en florale motieven. Deze zullen geweldig staan in een  barokke inrichting, omdat de bloemrijke designs een barokke stijl hebben. De keuze van de naam doet denken aan de stijl van het Italiaanse leven, dat vaak wordt gezien als een manier van licht en ontspannen leven, verrijkt door de liefde voor schoonheid, zoals de schoonheid van de natuur, en ook de liefde voor de zon en de bloemen, maar zeker ook voor kunst.

La Vita brengt uw huis tot leven met schitterende designs

La Vita biedt een herinterpretatie van de klassieke stijl. Het behang is versierd met elegante bloemen patronen en ingetogen kleuren. La Vita is niet bedoelt als een opvallende collectie, maar wil de rust van een vertrouwelijke omgeving bieden, waar u zich op uw gemak kunt voelen. Kleur is van essentieel belang voor dit doel. Alle tinten zijn zeer licht, de kleuren moeten op achtergrond blijven en niet in het middelpunt van de belangstelling staan. De designs zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals beige, geel, grijs, groen en blauw.

Het is erg makkelijk om te combineren in deze collectie, omdat elke effen kleur terug komt in een van de designs. Dit maakt het makkelijk en leuk om uw favoriete combinatie te vinden. Het behang zal in zonlicht echt tot leven komen door de schitterende kleuren. Door verschillende tinten te gebruiken kunt u de sfeer in een kamer bepalen. Gebruik een donkere kleur om een grote ruimte intiemer te laten lijken. Door middel van lichtere kleuren kan een kleine kamer meer diepte en hoogte krijgen. De La Vita collectie zal uw huis opfleuren met de bloemrijke patronen.

AS Creations La Vita voor thuis en op kantoor

De collectie is zeer veelzijdig, en helpt om een ​​klassieke sfeer te creëren in elke omgeving. Het kan worden gebruikt als decoratie voor woonkamers, slaapkamers, maar ook voor omgevingen zoals bars, kantoren en winkels. Gebruik La Vita bijvoorbeeld in een vergader ruimte om de rust in die ruimte te houden. Zoals eerder al genoemd is het erg makkelijk te combineren met deze collectie omdat de effenkleuren hetzelfde zijn als de designs. Dit kunt u gebruiken om de aandacht te trekken naar een bepaalde wand. Behang bijvoorbeeld drie wanden met een effen kleur en de wand waar u de aandacht naar toe wilt trekken kunt u behangen met een patroon. Dit zorgt voor een stijlvol en toch sfeervol effect.

Wees verzekerd van stijl en een hoge kwaliteit met AS Creation

A.S. Création staat voor hoogwaardige materialen en aandacht voor details. Ze proberen constant te innoveren met nieuwe materialen en verschillende eigenschappen. Terwijl de unieke stijl van A.S. Créations La Vita doet denken aan klassieke en luxe stijlen, zijn de materialen volgens de nieuwste techniek ontwikkeld. Ze hebben geweldige eigenschappen en erg milieu vriendelijk. Deze collectie is volledig geproduceerd in Duitsland, wat de technische kwaliteit van het product verklaart, en aandacht voor de details van stijl en vakmanschap. Alle designs in de collectie La Vita is gemaakt van vliesbehang, een materiaal dat  het traditionele papieren behang vervangt en dat wordt geproduceerd door het mengen van papier en cellulose vezels. Vliesbehang is zeer goed bestand tegen zonlicht en heeft dus een goede lichtechtheid. Het zal dus niet vervagen in zonlicht, zodat u lang van de kleuren van deze collectie kunt genieten.

Vliesbehang is ook volledig afwasbaar, met behulp van een spons of een zachte borstel kunt u eenvoudig vlekken verwijderen. Wij raden u aan altijd het advies van de fabrikant te volgen. Het behangen met vliesbehang is erg makkelijk. U hoeft namelijk alleen maar lijm op de wand te smeren en daarna kunt u het behang eenvoudig op de muur aanbrengen. Dit zal veel tijd en ergernissen besparen. Ook is het makkelijk weer te verwijderen. Het behang kunt u droog van de muren aftrekken zonder resten achter te laten. De wand zal hiermee niet beschadigd worden.

La Vita is een bijzondere collectie van A.S. Création, omdat het behang namelijk extra breed is. De zogenaamde maxi rol heeft een breedte van 1,06 meter. Zo heeft u minder werk van het behangen, maar ook heeft u minder naden op uw wand. Dit geeft een prachtig effect in uw kamer.

Alle collecties van AS Creation online bij BRICOFLOR

Naast de schitterende La Vita collectie heeft BRICOFLOR nog veel meer collecties van AS Creation online. Ook hebben we vele andere merken in de aanbieding zodat er altijd wel een design voor u bij zit. Wij snappen dat u graag de kwaliteit, kleuren en designs van het behang in het echt wil zien voordat u een beslissing maakt. Daarom hebben wij een gratis sample service speciaal voor onze klanten. Zo kunt u in het echt kijken of de uw favoriete designs bij elkaar passen en bij uw interieur. Online hebben wij een handige rekentool zodat u precies kunt berekenen hoeveel rollen behang u nodig heeft om het aantal vierkante meters te behangen die u wenst. Neem een kijkje in onze online webshop en koop nu uw favoriete behang online!

+ lees meer