Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

New Classics – Stijlvol wonen

De klassieke ornamenten en moderne bloemen vormen unieke wandbekleding, die uw wanden laten stralen. Vier verschillende patronen in talrijke kleurvarianten, van bordeaux-rood tot beige, crème, grijs en donkerblauw werken elegant en creëren sfeer.

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Koop uw New Classics behang bij de BRICOFLOR online winkel!

Wacht niet langer! Dit klassieke behang is perfect voor u, laat uzelf overtuigen door onze fantastische services! Als u voor BRICOFLOR online winkel kiest, dan kunt u gebruik maken van onze Beste Prijs Garantie, dit betekent dat u de beste prijzen krijgt die online beschikbaar zijn. Als u zelf de kwaliteit en het ontwerp van het product wilt testen, maak dan gebruik van onze gratis sample service, met deze service kunt u tot 8 behang samples bestellen. Laat het ons weten als u van plan bent om een groot project aan te pakken, wij zullen blij zijn om een persoonlijke offerte voor u op te stellen met de beste voorwaarden. Neem contact op met ons via de telefoon, email of via ons contact formulier. Tot snel!

+ lees meer