Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

New Orleans – Levensvreugde voor op de muur

AS Creation presenteert met “New Orleans” een behangcollectie die opvalt door een veelvoud van florale motieven met knalkleuren en bijpassende effen kleuren. Lichte veren en talrijke bloemendessins met verschillende speelse versieringen brengen afwisseling op de muur en werken verfrissend en levendig. Het rijke kleurenpalet van beige, rood en blauw via paars tot aan zwart weerspiegelt de vrolijke stemming van de stad en verandert elke kamer in een oase waar je je lekker voelt.

Geen filters geselecteerd
€ 29,95 per rol € 23,95 per rol
Gelijk aan € 4,49 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling

De nieuwe collectie van AS Création is geïnspireerd op New Orleans

De nieuwe behangcollectie geproduceerd door A.S. Création is gewijd aan New Orleans, de grootste en meest bekende stad in Louisiana. In New Orleans heeft u het gevoel dat de tijd is stil blijven staan in een onbepaalde tijd, en het is moeilijk te begrijpen waarom: de stad mengt achttiende eeuw-uitziende gebouwen "vintage", Jazz muziek, de Franse cultuur en moderniteit van de nieuwe gebouwen. Maar ze noemen New Orleans ook wel "The Big Easy" in America. Om de zorgeloze en feestelijke vitaliteit. De inwoners van New Orleans nemen alles een beetje luchtiger, zonder al te veel stress, en dit licht wil A.S. Création overbrengen met behulp van het behang. Versier uw interieur met behang New Orleans voor een aangename ervaring, als een wandeling door de oude stad, genieten van heerlijk eten in het ontspannen tempo van de stad.

Rustige kleuren en bloemrijke designs in de New Orleans collectie van AS Creation

De collectie A.S. Création New Orleans biedt een zeer ruime keuze aan decoraties en kleuren, er wordt aan de meest uiteenlopende en veeleisende smaken gedacht in deze collectie. De ontwerpen zijn zeer uitgebreid en uniek: behang met bloemmotieven die rust en welzijn uitstralen, veer illustraties, tulpen en geometrische vormen. Sommige modellen bieden een zeer realistisch stof effect. De kleuren variëren van rood tot paars, van blauw naar geel, zwart, beige. Versier uw huis met deze prachtige designs voor een zomers en vrolijk effect. Haal de bloemen niet voor even, maar voor altijd in huis.

De effen kleuren en het behang met de stof imitatie hebben aarde tinten. De tulpen hebben veel verschillende kleuren. Zoals paars, rood en blauw, maar de achtergrond van deze designs zijn rustige kleuren in (gebroken) wit of zwart. Dit is precies hetzelfde bij de andere bloemen. De veren hebben zachte kleuren en passen mooi bij een van de effenkleuren. 
Met behulp van kleuren kunt u makkelijk uw ruimte naar uw keuze aanpassen. U kunt namelijk door lichtere kleuren te gebruiken een kleine kamer groter doen lijken. Met behulp van donkere kleuren kunt u een grote kamer persoonlijker en gezelliger maken. Zo kunt u makkelijk de sfeer in uw huis aanpassen met New Orleans.

New Orleans behang geschikt voor thuis en voor op het werk

Dit behang is elegant en verfijnd en kunnen worden gebruikt in slaapkamers, gezellige en comfortabele omgeving te creëren, maar ook zitkamers en woonkamers. De collectie New Orleans is zeer veelzijdig en is geschikt voor residentieel en commercieel gebruik. Het is geschikt voor kantoren, showrooms en bedrijven. U kunt met New Orleans uw ontvangstruimtes, cafés, restaurants en winkels versieren. Met deze nieuwe collectie van AS Creation kunt u een gepersonaliseerde indruk maken.

U kunt gebruik maken van verschillende technieken om de aandacht ergens naar toe te trekken of juist ergens van af te leiden. Gebruik een combinatie van effen behang en met veel patronen. De wand waar u de aandacht van af wilt leiden moeten rustige kleuren en geen prints hebben. De aandacht gaat namelijk altijd naar een muur waar veel aan de hand is. Gebruik dus een van de bloemrijke designs van New Orleans om de aandacht te trekken.

 

Prachtige designs worden gecombineerd met hoge kwaliteit van AS Creation

A.S. Création is de Europees marktleider op het gebied van decoratief behang en biedt geavanceerde materialen uit een technisch oogpunt. De collectie New Orleans heeft de kwaliteit van een product met het "Made in Germany" logo, die alleen wordt gegeven aan bedrijven wat extra aandacht besteedt aan details en materialen.  De productie van de New Orleans collectie is in volledige overeenstemming met de Europese normen op het gebied van kwaliteit en milieuvriendelijkheid. De producten hebben het FSC logo, dat garandeert dat het papier gebruikt voor de productie afkomstig is van gecontroleerde bronnen en veilig zijn vanuit milieu-oogpunt. AS Creation respecteert ook bij elke collectie de RAL GZ-479 standaard, certificering op het gebied van bescherming van het milieu, veiligheid en duurzaamheid van de producten.

De collectie is gemaakt van papierbehang. Het behang van New Orleans heeft een zeer hoge slijtvastheid, dit komt omdat het opgebouwd is uit meerdere lagen papier. Het behang heeft ook goede lichtechtheid, dit betekent dat  het voorkomt dat we verkleuringen ontstaan, zelfs niet door direct zonlicht. Alle designs in deze collectie zijn wasbaar, waardoor het mogelijk is om vlekken te verwijderen. Met behulp van een spons of een vochtige doek kunnen lichte vlekken worden verwijderd.

BRICOFLOR heeft vele merken online

Op de online shop van BRICOFLOR kunt u niet alleen New Orleans van A.S. Création vinden. Ook vele andere collecties van A.S. Création hebben wij online. Daarbij hebben we ook nog vele andere merken, er is zoveel keus dat uw favoriet er wel bij moet zitten. Wij begrijpen dat u graag de kleur, het materiaal en het design in het echt wilt zien. Daarom hebben wij een gratis sample service speciaal voor onze klanten. Zo kunt u zien of uw favoriete designs wel bij elkaar passen en bij uw huidige interieur. Online hebben wij een handige rekentool zodat u kunt uitrekenen hoeveel rollen u nodig hebt, zodat u het gewenste aantal vierkante meters kunt behangen. Neem nu een kijkje in onze online shop en bestel nu uw nieuwe behang online bij BRICOFLOR!

+ lees meer