Close icon

Seaworld – Muurdecoratie met maritieme flair

Wat is er mooier dan een onbezorgde dag aan de zee? Een lange strandwandeling, de mooiste schelpen verzamelen en steentjes…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

1 - 0 van 0 Producten

Seaworld van AS Creation zorgt ervoor dat u het hele jaar op het strand bent

Een dag doorbrengen op het strand betekent totale ontspanning, genieten van het uitzicht op de golven en een duik kunnen nemen in het heldere water om af te koelen. Of neem een lange wandeling op het strand langs de zee, voeten in het water en zoekend naar schelpen op de grond. De nieuwste collectie van A.S. CréationSeaworld, laat u dit allemaal ervaren in uw eigen huis zodat u elke dag van het jaar kunt genieten van de sfeer aan het strand. Ze nemen al het beste van het leven aan zee en reproduceren prachtige designs op het behang met ongelooflijke graphics en technische kwaliteiten.

AS Creation maakt van uw huis een strandhuis met de Seaworld collectie

A.S. Création Seaworld is een fantasierijke collectie, verkrijgbaar in de kleuren die te maken hebben met de zee en het strand. Er zijn vierentwintig verschillende designs, deze hebben allemaal wat te maken met de zee, zoals schepen, golven, schelpen en ankers. Zo kunt u altijd het gevoel hebben dat u aan het strand woont. De combinaties van verschillende kleuren en designs wekken levendige emoties op en zo zult u altijd ontspannen in uw huis alsof u op vakantie bent.

De effen kleuren zijn pastel kleuren wat een rustig effect geeft. Ook zijn er vier verschillende kleuren met een designs alsof er golven op uw behang staan. Deze prachtige designs zullen de blikvanger in uw kamer zijn. Seaworld laat vele designs zien met schepen, schelpen en ankers. Wat een andere kant van de zee laten zien. Die laten het leven in de zee zien en het leven op zee. Hierbij wordt veel blauw, geel en beige gebruikt. De kleuren van het water en het zandkomt erg vaak terug. Haal een van deze prachtige designs van Seaworld in huis van A.S. Création.

Het gevoel van het strand in elke ruimte door AS Creations Seaworld

Seaworld van A.S. Création is een ideaal product voor veel kamers in uw huis, zoals woon- en slaapkamers. Ook ideaal voor de kamers van de kinderen, waar zal creativiteit en plezier zullen opdoen. Bovendien zullen mensen die op zoek naar een eenvoudig design het ook vinden in A.S. Création Seaworld, omdat deze ook beschikt over de vele effen kleuren, ideaal voor elke omgeving. Met een assortiment wat zo compleet is, kan deze collectie in aanmerking komen voor kantoren, winkels en commerciële ruimten. Denk bijvoorbeeld, aan een bar of een restaurant dat een thema heeft, gericht op de zee.

Met behulp van verschillende kleuren kunt u een kamer maken zoals u wilt. Wilt u een grote kamer gezelliger en persoonlijker laten lijken, dan kunt u donkere kleuren gebruiken. Maar wilt u een kleine kamer groter doen lijken en meer diepte en hoogte geven, dan kunt u het beste wat lichte kleuren gebruiken. Seaworld is daar ideaal voor, omdat er veel lichte kleuren van het strand en de zee worden gebruikt. Met behulp van drukke designs kunt u de aandacht naar een muur laten gaan, als u de rest van de muren met effen behang versiert.

Seaworld van AS Creation heeft hoge kwaliteit behang

De collectie Seaworld wordt geproduceerd door een grote fabrikant van behang, A.S. Création. De productie wordt volledig in Duitsland uitgevoerd, met speciale aandacht voor details, kwaliteit en bescherming van het milieu. Het behang is gemaakt van vlies materialen. Dit innovatieve materiaal bestaat uit een mengsel van papier en verschillende vezels die het behang van de uitzonderlijke technische kwaliteiten voorziet. Een voorbeeld van de voordelen van vliesbehang is het sterke materiaal. Zodat het niet scheurt tijdens behangen. De kleur is zeer goed bestand tegen zonlicht, dat wil zeggen, dat het niet verkleurt wanneer het wordt blootgesteld aan direct zonlicht.

De installatie met vliesbehang is veel eenvoudiger dan met traditionele materialen zoals papier. U hoeft alleen maar lijm op de muren te smeren en dan kunt u eenvoudig het behang op de muren plaatsen. Ook het verwijderen van behang gaat veel eenvoudiger dan met andere materialen. U kunt het namelijk zo van de muur af trekken zonder resten achter te laten. Hiervoor heeft u geen gereedschap nodig. U hoeft zich met vliesbehang geen zorgen meer te maken over vlekken op het behang. Seaworld heeft afwasbaar behang, met een spons of een zachte borstel kunt u lichte vlekken verwijderen. Dit is natuurlijk ideaal, vooral in kamers waar de muren een grotere kans hebben om vies te worden zoals een keuken of eetkamer.

Bricoflor heeft vele collecties van AS Creation online

A.S. Création heeft vele collecties en die kunt u allemaal vinden op de online webshop van BRICOFLOR. Wij bieden naast A.S Création nog veel meer merken aan.  Wij snappen dat u graag de kleuren, designs en materialen van het behang in het echt wilt zien. Daarom hebben wij een gratis sample service. Zo kunt u zien of uw nieuwe behang bij elkaar past en natuurlijk ook bij uw huidige interieur. Om er achter te komen hoeveel rollen behang u nodig hebt, hebben wij een online reken tool. U hoeft alleen maar uw gewenste aantal vierkante meters in te voeren. Als u er niet uit komt kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij nodigen u uit om onze collecties te bekijken en uw nieuwe behang online te kopen!

Plus icon lees meer