Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Spot 3 – Een zweem aan elegantie voor de wand

Warme kleuren brengen een zweem van luxe en een sfeervolle en tijdloze atmosfeer in de ruimte. De puristische collectie op vliesbehang biedt met 20 behangsoorten een unieke wandbekleding voor exclusief en innovatief wonen.

Geen filters geselecteerd
-19%
origin-claim
€ 33,95 per rol € 27,50 per rol
Gelijk aan € 5,16 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
-20%
origin-claim
€ 29,95 per rol € 23,95 per rol
Gelijk aan € 4,49 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
-19%
slechts 188 Rollen beschikbaar
origin-claim
€ 30,95 per rol € 24,95 per rol
Gelijk aan € 4,68 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
-19%
origin-claim
€ 30,95 per rol € 24,95 per rol
Gelijk aan € 4,68 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling

AS Création presenteert Spot 3 met moderne en levendige designs

Het behang van de Spot 3 collectie worden gekenmerkt door een modern thema met geometrische ontwerpen. De heldere kleuren brengen een gevoel van vitaliteit, geeft glans aan het interieur zelfs als het minder verlicht is en zorgt voor een eigentijdse sfeer. De gehele collectie, Spot 3, combineert een mix van elegantie en moderniteit, dit zal een perfecte harmonie als achtergrond voor uw kamers creëren. Kies nu voor deze collectie als u eenvoud wilt, maar toch dat moderne gevoel in huis wilt met behang.

Luxe designs voor uw renovatie project met Spot 3 van AS Création

Spot 3 van A.S. Création heeft een moderne uitstraling, die is gebaseerd op een uitstekend stilistische balans van kleur en decoraties. Op deze manier slaagt deze collectie erin om zowel aan eenvoudige voorkeuren te voldoen, maar ook aan de luxe. Er is maar een kleur in deze collectie, maar deze geeft het juist de luxe uitstraling die u wilt. Een gebroken witte kleur wordt gebruikt, bijna tegen het beigeaan. Deze kleur wordt bij alle vijf designs gebruikt. Er is een effen kleur. Een design met een bloem erop, met stippen,met strepen en nog een met een bloemig design.

Deze collectie is erg handig voor iedereen die hun kleine kamer groter willen laten lijken. Met lichte designs kunt u namelijk een ruimte meer diepte en hoogte geven, zodat uw kamer groter lijkt. Nu kan dit dus ook in combinatie met een luxe effect, veel leuker dan saaie muren zonder designs. Ook kunt u natuurlijk combineren, bijvoorbeeld een muur met een van de prachtige designs, en de rest met de effen kleur. Zo weet u zeker dat ze matchen.

Spot 3 van AS Création is geschikt voor elk interieur en voor elk project

Met Spot 3 kunt u kiezen uit een reeks van behang, omdat ze eenvoudig en luxe uitstraling hebben kunt u ze overal plaatsen. Het zal een schitterend licht effect aan uw woonkamer geven. Ook voor op kantoor is deze collectie zeer geschikt, omdat het een subtiele decoratie is. Of een slaapkamer voor een ruim gevoel. De moderne stijl is erg geschikt voor commerciële ruimtes zoals een winkel of een  vergaderzaal. Voor een professionele look is dit natuurlijk een perfecte collectie.

Hoge kwaliteit gegarandeerd met Spot 3 van het Duitse AS Création

A.S. Création is een van de grootste behang producenten op de Europese markt, de naam is een garantie voor high-end technische materialen en het ontwerp wordt vaak gemaakt door de wereldberoemde ontwerpers. Het bedrijf loopt voorop als het gaat om decoraties en kwaliteit. De collectie is gemaakt in Duitsland, waardoor het ook het logo “Made in Germany” heeft gekregen. Dit is geeft aan dat het behang is gemaakt met zeer veel aandacht en een boven gemiddelde kwaliteit. Spot 3 wordt volledig gemaakt met vliesbehang. Dit is in de laatste jaren erg populair geworden om een aantal redenen.

Vliesbehang is erg makkelijk om mee te behangen. U hoeft namelijk, in tegen stelling van andere materialen, alleen het lijm op de muur te smeren. Daarna kunt u makkelijk het behang op de muur aanbrengen. Het zal niet snel scheuren tijdens het behangen omdat het gemaakt is van papier en cellulose, dit maakt het behang erg sterk. Zelfs als het nat is, zal het niet scheuren.

Ook heeft vliesbehang een goede lichtechtheid, dit betekent dat het behang niet snel zijn kleuren zal verliezen in direct zonlicht. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over vlekken op de muur. U kunt met behulp van een spons of een zachte borstel het behang eenvoudig schoonmaken. Dit is ideaal als u het in ruimtes plaatst waar de muren een grotere kans hebben om vies te worden. Vooral omdat dit een witte collectie is dat wel fijn, omdat vlekken natuurlijk makkelijker te zien zijn op wit.

Als u na een tijdje zat bent van de kleuren of het design, en u wilt graag een andere kleur in huis, is vliesbehang erg makkelijk te verwijderen. Zonder dat u gereedschap nodig heeft kunt u het droog van de muur af trekken. Dit zal de muur niet beschadigenen het zal geen resten achter laten. Als u graag vaak renoveert is dit natuurlijk het ideale materiaal voor u.

Spot 3 bij Bricoflor en nog veel meer behang

U kunt Spot 3 online bij Bricoflor verkrijgen. Natuurlijk zijn er nog veel meer collecties van A.S. Création op onze webshop. Wij nodigen u uit om ze allemaal rustig online te bekijken. Wij snappen dat u graag uw favoriete behang in het echt wilt zien voordat u een aankoop doet. Daarom hebben wij een gratis sample service. Zo kunt u de kleuren, het materiaal en het design in het echt zien. Ook kunt u kijken of verschillende kleuren bij elkaar passen. En of het matcht bij uw huidige interieur. Wij hebben ook een rekentool online zodat u kunt uitrekenen hoeveel rollen behang u precies nodig heeft. Neem snel een kijkje in de online shop van BRICOFLOR en koop uw favoriete behang online!

+ lees meer