Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Urban Flowers – moderne bloemdesigns voor de wand

De geur van verse bloemen en de lichtheid die in de lucht hang en een goed humeur verspreidt - met de jonge behangcollectie “Urban Flowers” ontvoeren we u naar de facetrijke wereld van bloemen en planten. Met 45 behangsoorten in papier- en vliesbehang laat het kleurenpalet laat geen wens onvervuld, want zowel helle kleuren als roze, lila, geel en groen maar ook keurige kleuren zoals grijs, beige, zwart en wit toveren uw kamer om in een droom van bloemen.

Geen filters geselecteerd
€ 20,95 per rol € 16,95 per rol
Gelijk aan € 3,18 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 41,95 per rol € 33,50 per rol
Gelijk aan € 6,29 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 42,95 per rol € 34,50 per rol
Gelijk aan € 6,47 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 44,95 per rol € 35,95 per rol
Gelijk aan € 6,74 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 42,95 per rol € 34,50 per rol
Gelijk aan € 6,47 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 22,95 per rol € 18,50 per rol
Gelijk aan € 3,47 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 41,95 per rol € 19,95 per rol
Gelijk aan € 3,74 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling

Haal de lente in huis met de nieuwe collectie Urban Flowers van AS Création

Urban Flowers van A.S. Création, de naam zegt natuurlijk al genoeg. Deze collectie heeft erg veel bloemen, maar wel een jonge urban sfeer. De hele collectie draait dus om de natuur. Kleurrijke ontwerpen en levendige designs. De prachtige designs zullen een positief effect hebben op uw humeur en zullen een vrolijke stemming in uw huis brengen. Met de bloemen van Urban Flowers komen uw muren tot leven.  We kunnen zien dat de collectie ook erg met de tijd mee gaat, omdat ze ook hout behang en steen behang hebben.

Laat uw interieur bloeien met Urban Flowers en geniet van de schitterende designs

Heel veel mensen versieren hun huizen met bloemen en planten, omdat ze graag een gastvrije sfeer willen creëren in hun omgeving. Urban Flowers doet hetzelfde, de schoonheid van bloemen en de natuur, alleen maar om de dagelijkse stress te verlichten en het creëren van een omgeving die een goed humeur stimuleert. De selectie van behang die deze collectie laat zien is gevarieerd: rozen,gekleurde of witte achtergrond, lelies, madeliefjes, en, voor de meer exotische smaken, cactus. Als we praten over bloemen en planten verwachten we natuurlijk ook veel natuurlijke kleuren. Dat klopt, maar er zijn ook veel prachtige felle kleuren aanwezig.

Urban Flowers heeft erg veel bloemen. Het eerste design wat we zien heeft heel veel rozen in vier verschillende tinten. Dit is een goed design om te gebruiken voor een accentwand. Een complete wand met zo een druk design zal de zomer in uw huis brengen. Het volgende design heeft wat minder bloemen maar wel met hout achtergrond, die toch dat urban weer laat zien. Deze is toevallig dan ook in steen behang. Beide zijn ze ook verkrijgbaar in een design zonder bloemen. De effen designs zijn in zachte kleuren. Waarbij een aantal verticale strepen hebben. De bijzondere cactus design is een blikvanger in elke kamer.  Het gestreept behang heeft een niet compleet rechte streep zodat het een moderne look heeft. Verder zijn er nog een aantal bloemrijke designs wat we zouden verwachten van Urban Flowers.  

Haal nu de zomer in huis, op kantoor of elke ander ruimte die u wenst te versieren

Deze collectie is erg veelzijdig, er zijn veel kleuren en verschillende designs. Het is dan ook mogelijk om het behang in heel veel ruimtes te gebruiken. In slaapkamers, voor een huiselijke en ontspannen sfeer, bijvoorbeeld door het gebruiken van behang versierd met rozen en lelies. A.S. Création Urban Flowers is ook geschikt voor kleurrijke woonkamers, studeerkamers en keukens, waar de bloemenpracht creativiteit zal geven. Urban Flowers is niet alleen voor residentieel gebruik, het kan worden gebruikt om een werkplek zoals kantoor, vergaderzalen en ontvangstruimtes. 
Ook kunt u mooi combineren met deze collectie, door de veel verschillende tinten van de bloemen en de effen kleuren die er goed bij passen.

Door te spelen met kleuren en designs kunt u heel veel voor een ruimte doen. Gebruik donkere kleuren voor een grote kamer die u huiselijker en gezelliger wilt maken. Gebruik lichte kleuren voor een kleine kamer. Lichte kleuren zorgen ervoor dat een kleine kamer meer diepte en hoogte krijgt. Ook kunt u met behulp van drukke designs de aandacht naar een bepaalde deel van de ruimte laten trekken en juist met effen kleuren de aandacht op de meubels die in de ruimte staan.

AS Création combineert de schitterende bloemen met een hoge kwaliteit

Het kiezen van de collectie van A.S. Création, Urban Flowers, is niet alleen een kwestie van stijl of ontwerp, maar het is ook een kwestie van kwaliteit. A.S. Création is een van de grootste op de Europese markt op het gebied van behang en heeft een geavanceerde know-how met de nieuwste materialen. De collectie Urban Flowers is een product volledig "Made in Germany", synoniem voor extreme aandacht voor detail en materialen gecombineerd met een high-end productie. Deze collectie is deels papier behang en deels vliesbehang. Beide hebben erg veel voordelen.

Papier behang wordt al jaren veel gebruikt. Het heeft een goede lichtechtheid, wat erg belangrijk is in deze collectie, omdat er natuurlijk erg veel kleuren aanwezig zijn in deze collectie. Het papier wat gebruikt wordt om het behang te maken is van milieu vriendelijke materialen, dus u doet niet alleen uzelf er een plezier mee. Omdat papier zo makkelijk is om te kleuren heeft papier behang erg veel kleuren. Ook kan het een reliëf hebben omdat het dan opgebouwd is uit meerdere lagen.

Vliesbehang is erg makkelijk om mee te behangen. Het wordt gemaakt van een combinatie met papier en cellulose, wat het behang erg sterk maakt. Het zal dus niet snel scheuren. Ook hoeft u alleen maar de lijm op de muur te smeren, daarna kunt u gelijk het behang op de muur aanbrengen. Als u na een tijdje zat bent van de kleuren of het design kunt u vliesbehang gemakkelijk verwijderen. Hiervoor heeft u geen gereedschap nodig. Ook laat het geen resten op de muur achter, en zal de ondergrond ook niet beschadigen.

BRICOFLOR heeft AS Créations Urban Flowers en nog veel meer online!

Bij BRICOFLOR hebben we erg veel collecties voor u online verzameld. Niet alleen A.S. Créations prachtige designs, maar ook er veel andere merken kunt u online kopen. We snappen dat u graag het design en de kleuren in het echt wilt zien, daarom hebben wij een gratis sample service. Zodat u thuis kunt bekijken of het wel bij elkaar en bij uw huidige interieur past. Ook hebben we online een handige rekentool waarmee u precies uit kunt rekenen hoeveel rollen behang u nodig heeft. Koop nu uw favoriete behang online bij BRICOFLOR!

+ lees meer