Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Grijs wit behang voor een stijlvol muurdesign

Een grijs wit behang is een voorzichtige keuze en zal toch voor een elegante sfeer zorgen. Een grijs wit behang bezorgt uw kamers niet alleen een zeer glamoureuze flair, maar het kan ook veelzijdig worden gecombineerd en het is geschikt voor haast elk interieur.

Geen filters geselecteerd
€ 33,95 per rol € 9,95 per rol
Gelijk aan € 1,87 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 30,95 per rol € 9,95 per rol
Gelijk aan € 1,87 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 27,95 per rol € 9,95 per rol
Gelijk aan € 1,87 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 26,95 per rol € 13,99 per rol
Gelijk aan € 2,62 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 18,95 per rol € 15,50 per rol
Gelijk aan € 2,91 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 18,95 per rol € 15,50 per rol
Gelijk aan € 2,91 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 18,95 per rol € 15,50 per rol
Gelijk aan € 62,00 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 26,95 per rol € 15,99 per rol
Gelijk aan € 3,00 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 20,95 per rol € 16,95 per rol
Gelijk aan € 3,18 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 20,95 per rol € 16,95 per rol
Gelijk aan € 3,18 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 34,45 per rol € 17,99 per rol
Gelijk aan € 3,38 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 23,95 per rol € 19,50 per rol
Gelijk aan € 22,94 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 30,95 per rol € 19,95 per rol
Gelijk aan € 3,74 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 29,95 per rol € 19,95 per rol
Gelijk aan € 3,74 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 39,95 per rol € 19,95 per rol
Gelijk aan € 3,74 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 33,95 per rol € 19,95 per rol
Gelijk aan € 3,74 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 38,95 per rol € 19,95 per rol
Gelijk aan € 3,74 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 42,95 per rol € 19,95 per rol
Gelijk aan € 3,74 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 42,95 per rol € 19,95 per rol
Gelijk aan € 3,74 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 24,95 per rol € 19,95 per rol
Gelijk aan € 3,74 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling

Grijs wit behang - De sportieve en elegante keuze

Een grijs wit behang betovert door zijn subtiele elegantie die niet wordt overbelast door opdringerige ontwerpen, het tegenovergestelde is echter de waarheid! Een grijs wit behang is erg sportief, jong en casual. Een grijs wit behang is mede hierom dus ook geschikt voor bijna elke stijl en kamer. Voor een zeer modern en strak interieur biedt een grijs wit behang u een subtiele touch, met zijn terughoudende en nobele uitstraling. Verschillende textiellooks en structuren geven het geheel een wat natuurlijke en rustieke uitstraling. Nog steeds een beetje modern en urban bereikt u met een grijs wit behang met natuurlijke look. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een schitterend betonlook behang, iets dat ideaal is voor een trendy loft interieur. Of bent u op zoek naar een industrieel interieur? Dan is een steen behang iets voor u!

Als u op zoek bent naar een behang met meer betekenis, kunt u ook in onze online winkel een kijkje nemen in de “luxe behang” categorie. Hierin vindt u ook enkele grijs witte ontwerpen, die uitstekend zijn om te combineren met andere behangontwerpen. Of ga voor een betoverend bloemen behang, voor een subtiele en nostalgische charme, terwijl de grafische en geometrische ontwerpen in subtiele grijs-witte tinten de perfecte metgezel zijn voor een Scandinavisch interieur.

Als u een paar prachtige accenten wilt hebben op uw muren kunt u misschien een kijkje nemen in ons divers aanbod van barok behang. Dit is ook in grijs wit verkrijgbaar en zorgt dankzij zijn vintage patroon voor een elegante versiering en is hiermee een echte blikvanger in elk interieur. Of bent u op zoek naar een realistischer ontwerp? Dat is geen probleem, want op onze website kunt u ook genoeg fotobehang vinden.

Hier is uw nieuwe behang van gemaakt en dit zijn de voordelen voor u

Een grijs wit behang kan uit verschillende materialen bestaan, dit heeft niet alleen invloed op het uiterlijk, maar ook met name op de installatie en het onderhoud van uw behang. In het geval van behang wordt een onderscheid gemaakt tussen het dragermateriaal, wat tegen de muur bevestigd wordt, en het oppervlakte materiaal, wat gevolgen heeft voor de reiniging en uitstraling. Voor uw drager heeft u de keuze uit papier en vlies. Een papieren behang heeft een zeer goede prijskwaliteitsverhouding en is ook erg duurzaam. Ook heeft een papieren behang een goed ademend vermogen, dat zorgt voor een goed binnenklimaat.

Een vliesbehang is dan echter zeer robuust en is zeer makkelijk om te bevestigen. Ook kunt u een vliesbehang zonder enkele zorgen bevestigen in uw keuken of badkamer, dit komt door het feit dat een vliesbehang waterbestendig en lucht- en dampdoorlatend is. Daarnaast is vliesbehang brandvertragend en kunt u op lange termijn het behang ook eenvoudig verwijderen, wanneer u na een tijdje toe bent aan een nieuw behang.

Een vinylbehang voor meer zekerheid

Een vinylbehang heeft een coating van herhaaldelijk verwarmd en opgeschuimd vinyl. Deze coating wordt vervolgens aangebracht op een drager van vlies. Dit zorgt niet alleen voor de bijzondere look en feel van uw grijs wit behang, maar het maakt uw behang ook nog eens een stuk duurzamer. Ook kunt u een vinylbehang in uw keuken of badkamer installeren, aangezien dit waterbestendig en slijtvast is. Ook kunt u een vinylbehang gemakkelijk schoonmaken met een vochtig doekje. In de badkamer is het wel van belang dat u zorgt voor regelmatige ventilatie. Dankzij de goede lichtvastheid zorgt er ook voor dat u lang kunt blijven genieten van uw grijs witte behang en dat de kleuren niet zullen vervagen. Ook kunt u uw grijs witte behang van vinyl dan ook installeren in een ruimte met veel natuurlijk licht.

Een grijs wit structuurbehang voor meer dynamiek

Met een structuurbehang heeft u de keuze uit een drager van vlies of papier. U kunt dus kiezen voor een eenvoudige montage met een robuust behang of voor het goedkope en duurzame alternatief. Een structuurbehang heeft ook een lichte vinyl coating, echter is deze niet zo uitgebreid verwerkt als bij een vinylbehang. Een structuurbehang heeft gelukkig wel ook een goede lichtechtheid en kunt u dit eenvoudig schoon maken met een vochtig doekje.

Help uzelf goed op weg met deze voorbereiding voor de installatie

Om een grijs wit behang aan uw muur te krijgen, heeft u alleen het standaard gereedschap nodig. In het geval dat u dat nog niet in huis heeft, kunt u het grootste gedeelte vinden in onze winkel, onder de categorie “behangaccessoires”. De installatie van uw behang zal enigszins verschillen, op basis van het gekozen dragermateriaal. De beginstappen zijn gelukkig wel hetzelfde. Voordat u uw behang bestelt is het van belang dat u uw muren nauwkeurig opmeet. Zo zorgt u ervoor dat u precies de juiste hoeveelheid behang bestelt. Hierbij is aanbevolen om minstens één rol extra aan te schaffen, om zo rekening te houden met eventueel snijverlies. Zeker bij een patroon behang wil het nog wel eens voorkomen dat u een groot gedeelte van het behangpapier verliest.

Vervolgens kunt u uw behang op maat snijden. Hierbij raden wij aan om rekening te houden met ongeveer vijf centimeter marge aan zowel de boven- als de onderkant van uw muur. Dit kunt u dan vervolgens op het einde van de installatie nog bijwerken. Dan kunt u aan de slag gaan met de lijmpasta. Voor het mengen is het van belang dat u goed de bijsluiter van de fabrikant volgt en dat u de vorming van klonten probeert te voorkomen. Ten slotte moet u ervoor zorgen dat uw muren in goede staat verkeren. Dit houdt in dat uw muren droog, glad en schoon zijn. In het geval van oneffenheden is het van belang dat u deze laat opvullen, voordat u uw behang gaat installeren, anders kan dit tot zichtbare schade leiden.

Bevestig uw nieuwe grijs witte vliesbehang aan de muur

Het bijzondere voordeel van een vliesbehang is, dat u de lijm direct op de muur kan aanbrengen. Dit bespaart u de moeite van het weken van het behang en het opzetten van de behangtafels. Met de volgende simpele stappen kunt u uw nieuwe grijs witte behang van vlies eenvoudig op de muur krijgen:

1. Verdeel de lijmpasta met een lijmborstel zo gelijkmatig mogelijk over het muuroppervlak. Bedek nog niet het gehele muuroppervlak, want anders kan de pasta bij het achterste gedeelte voortijdig uitdrogen.
2. Begin met het behangen in een bovenhoek van de kamer. Zet uw eerste behangstrook precies op de rand van uw muur en uw plafond.
3. Borstel het behang van boven naar beneden geleidelijk aan tegen de muur glad. Gebruik hiervoor een behangborstel- of spons.
4. Ga met de vervolgende stroken van uw grijs witte behang op dezelfde manier te werk. Let wel goed op een eventueel patroon en dat deze goed overloopt op de volgende stroken!
5. Veeg overtollige lijm snel van uw grijs witte behang af.
6. Ten slotte kunt u littekens of luchtbellen gladstrijken met een littekenroller en een aandrukroller.

Zet uw papieren behang op de muur als een echte professional

Bij een papieren behang moet u de afzonderlijke stroken van het behang ongeveer vijf tot tien minuten laten drenken in de lijmpasta, voordat u het kunt bevestigen aan uw muur. Dit zorgt ervoor dat het behang iets gevoeliger wordt en dat het eenvoudig kan scheuren. Er is dus wat meer voorzichtigheid nodig bij een papierbehang. Houd de weektijd van je afzonderlijke stroken ongeveer gelijk en probeer ongeveer dezelfde hoeveelheid lijm te gebruiken. Zo bereikt u het beste resultaat mogelijk. Volg de volgende stappen om uw grijs witte behang van papier als een vakman op de muur te zetten:

1. Verdeel de lijmpasta met een lijmborstel zo gelijkmatig mogelijk op uw eerste strook behang.
2. Verplaats de behangstrook voorzichtig naar uw behangtafel en zorg ervoor dat er geen vouwen ontstaan. Eventuele vouwen kunnen namelijk erg moeilijk zijn om te repareren. Zodra het behang op de behangtafel ligt, begint de inweektijd.
3. Tijdens de weektijd van uw eerste strook behang, kunt u alvast beginnen aan de volgende stroken om het behangproces te versnellen.
4. Zodra de weektijd van uw eerste behangstrook voorbij is, kunt u deze aan de muur monteren. Start in een bovenhoek van de kamer en begin enkel met het bovenste gedeelte van het behang en borstel dit met een behangborstel of -spons van boven naar beneden aan de muur.
5. Pas zodra het bovenste gedeelte van uw grijs witte behang goed aan de muur plakt, kunt u verder gaan met het bevestigen van de onderkant van het behang.
6. Met de volgende stroken kunt u op dezelfde manier te werk gaan. Evenals bij een vliesbehang, is het bij een papierbehang van belang dat u rekening houdt met een eventueel patroon.
7. Overtollige lijmpasta dient u snel van het behangpapier af te vegen.
8. Ten slotte kunt u gebruik maken van een littekenroller en een aandrukroller om eventuele luchtbellen en littekens glad te borstelen.

Grijs wit behang van beroemde fabrikanten

Maak uw muren aantrekkelijk met een elegant grijs wit behang en ontdek de verschillende fabrikanten waarvan wij behang aanbieden. U heeft de keuze uit een grote verscheidenheid aan stijlen, dus u zult gegarandeerd iets vinden. De fabrikanten en merken in onze winkel overtuigen allemaal met een eigen tintje, zodat niets een individueel interieur meer in de weg staat. Kies bijvoorbeeld voor een grijs wit behang van de beroemde behangfabrikant A.S. Création of kies voor een modern ontwerp van LivingwallsMode en lifestyle merken zoals Michalsky Living of Versace verrassen met zeer modieuze en eigentijdse creaties.

A.S. Création - Inspirerend behang voor elk interieur

De bekende behangfabrikant A.S. Création behoort helemaal tot de top als het om stijlvol wanddesign gaat. De bekende fabrikant produceert elk jaar meer dan 6.000 nieuwe behangontwerpen, die muren van miljoenen mensen over heel Europa sieren. Tal van samenwerkingen met bekende ontwerpers en merken zorgen voor een rijke verscheidenheid van stijlen, zodat u er zeker van bent dat u het juiste grijs witte behang kunt vinden. A.S. Création staat bij de productie van zijn producten niet alleen stil bij een prachtig ontwerp, maar het bedrijf vertrouwt ook op zijn hoge kwaliteit en duurzaamheid. Dit wordt gegarandeerd door gemoderniseerde productieprocessen waar er focus ligt op energiebezuiniging. Ook komen de gebruikte grondstoffen uitsluitend uit ethische en milieuvriendelijke bosbouw. Ten slotte doet A.S. Création aan constante kwaliteitscontroles, wat er voor zorgt dat u alleen behang van hoge kwaliteit krijgt.

Koop uw grjis witte behang veilig en vertrouwd bij Bricoflor en geniet van de volgende voordelen

Blader eenvoudig door ons uitgebreide assortiment van smaakvol behang en ontdek uw persoonlijke favoriet. Indien u uw bestelling plaatst bij Bricoflor geniet u van enkele unieke voordelen. Zo kunt u gebruik maken van onze gratis sample service, iets wat erg aan te raden is, voor als u nog niet helemaal zeker bent welk ontwerp het mooiste is. Met onze gratis sample service kunt u tot wel 8 gratis samples bestellen en daarnaast krijgt u ook een kortingscode geleverd, die u vervolgens kunt gebruiken bij uw definitieve bestelling.

Naast onze gratis sample service geniet u ook automatisch van onze beste prijs garantie. Hiermee hoeft u zich geen zorgen te maken dat u ooit te veel betaalt voor uw nieuwe vloer of behang. Ook kunt u, in het geval dat u een grote renovatie van plan bent, een individuele offerte aanvragen. Onze klantenservice gaat daar dan direct mee aan de slag en zal spoedig een offerte samen stellen met uw unieke wensen. Hiervoor zullen ze ook hun best doen om te kijken of de prijs nog verder omlaag kan.

Voor een individuele offerte, of voor andere vragen of suggesties, kunt u eenvoudig contact opnemen met onze klantenservice. Dit kunt u doen via de telefoon, e-mail of via ons contactformulier. Wij horen graag van u en willen u graag verder helpen met uw renovatie!

+ lees meer