Streep behang - raakt nooit uit de mode

Of het nu horizontale of verticale strepen zijn, streep behang gaat nooit uit de mode, in elk formaat zijn ze id…

lees meer
-29%
origin-claim
-36%
origin-claim
1 - 20 z 194 Producent

Strepen zijn zoveel meer dan alleen matrozen

Strepen zijn altijd nauw verbonden geweest met de zee, maar strepen in decoratie zijn meer dan alleen stijl. Het is een van de elementen die het decoreren eenvoudiger maakt.

dit behang past daadwerkelijk overal bij

Ongeacht welke stijl of welke kleur u kiest, het streep behang is zo flexibel dat u altijd een behang patroon vindt die perfect is voor uw huiskamer of andere kamers. Maar om er het beste uit te halen kunnen wij u enkele aanwijzingen geven. Of het nu een grote of kleine kamer is, strepen zien er goed uit in uw kamer. Als het om een kleine kamer gaat dan kunnen horizontale strepen uw kamer groter doen lijken, en als het nodig is met relatief lage kamers, dan kunnen goede verticale strepen u helpen om dit te verbergen. Het enige probleem is dat u moet leren om de strepen te gebruiken om er het meeste uit te halen. Neem daarom een kijkje in ons aanbod van ruim 400 modellen.

streep behang materialen

Het behang kan worden geclassificeerd door meer dan alleen kleuren en prints, het moet ook ingedeeld worden naar het materiaal waaruit het bestaat, dit komt doordat het materiaal wat gebruikt wordt invloed heeft op het uiteindelijke eindresultaat.

streep papier behang

Dit was ooit een van de meest belangrijke materialen bij productie van behang, maar nu is het een ding van het verleden. Het is te delicaat en fragiel, hierom zou het alleen gebruikt moeten worden in kamers die weinig gebruikt worden. Het kan niet gewassen worden en is niet vochtbestendig. Mix en match met effen behang.

vinyl streep behang

Het is wellicht niet zo oud als papier behang, maar vinyl is wel een materiaal om te blijven. Door de fantastische eigenschappen is het een van de meest begeerde materialen geworden om te gebruiken voor behang. De compositie is gebaseerd op een basis gemaakt van vlies of papier die bedekt wordt door een PVC laag, dit geeft het sterkte en insultatie. Het is gemakkelijk schoon te maken en de karakteristieken maken het dé perfecte behangsoort voor elke kamer.

uw behang ophangen

Afhankelijk van de compositie van de onderlaag van het behang, is het plaatsen van het behang eenvoudig of iets moeilijker. Daarom is het belangrijk om te differentiëren tussen papier behang en vliesbehang. Combineer met patroon behang.

streep behang met papieren achterkant

Papier behang is gemaakt van uitsluitend papier, hierdoor is geen ondersteunend materiaal die helpen om de eigenschappen van dit behangtype te verbeteren. De installatie hiervan is niet moeilijker ten opzichte van andere papier behangsoorten, maar is wel moeilijker ten opzichte van bijvoorbeeld vliesbehang. Het materiaal is namelijk zo gevoelig, dat er een precies proces gevolgd moet worden om te behangen. Ten eerste moet er lijm op het behang aangebracht worden, die vervolgens twee minuten moet weken, vervolgens kan het tegen de muur geduwd worden. Als het eenmaal op zijn plaats is moet het niet verschoven worden tot het opgedroogd is. Het verwijderen van papier behang is ook geen eenvoudige taak, omdat het barst en kan afscheuren, en klein stukjes kan achterlaten die moeilijk te verwijderen zijn.

streep vliesbehang

Dit behang heeft de naam vliesbehang gekregen omdat de vezels die het behang maken, een geheel zijn zonder gewoven te worden. Het behangen hiervan is heel eenvoudig, je hoeft alleen lijm op de muren uit te smeren, en vervolgens het behang er tegenaan te duwen. Je kunt het dan nog aanpassen als het bijvoorbeeld scheef hangt. Om het te verwijderen is het eenvoudig om het als een geheel er af te trekken, dit komt omdat het materiaal sterker is en waterbestendig is.

merken streep behang

Bij ons op de website kunt u zien dat wij verschillende merken aanbieden met een breed aanbod aan types en kleuren streep behang.

a.s. création

AS Création is een van de meest bekende merken. Hun producten staan erom bekend dat ze van hoge kwaliteit zijn en dat u verschillende stijlen voor verschillende smaken kunt vinden. Als u een persoon bent die op zoek is naar streep behang met klassieke smaken, maar ook van bloemen motieven houdt, dan is de 348029 AS Création April iets wat totaal bij u past, maar als u een jong en modern persoon bent die van opvallende kleuren houdt, dan is de 31512-0 AS Création Bling Bling, met een fel groene kleur die past bij uw huis met een positieve uitstraling en energie. Ongeacht waar u naar op zoek bent, bij de producten van AS Création vindt u iets wat bij u past.

architects paper

Een van de grootste merken op de Europese markt met verschillende typen behang is wat Architects Paper is. Maar als waar u naar op zoek bent een streep behang is, dan zult u vele modellen vinden in een brede selectie aan producten die u zullen verassen. Als u op zoek bent naar iets wat subtiel gestreept is, dan is 956607 Architects Paper Tessuto uw volgende behang. Als u op zoek bent naar iets licht gestreept maar neutraal en lichte kleuren, neem dan een kijkje naar de 961941 Architects Paper Tessuto 2.

esprit

Een merk met een geschiedenis, simpel maar authentieke strepen zijn de basis. Als je zoekt naar een orgineel en kleurrijk streep behang, dan is Esprit uw merk. Het model 32765-1 Esprit Home Esprit 12 heeft als fundament strepen met een gestipt patroon die als geheel cirkels vormen, hiernaast is de compositie van kleuren een van de meest vrolijke en levendige die beschikbaar zijn. Aan de andere kant, is er het model 30288-1 Esprit Home Esprit Kids 4 is gebaseerd op wederom strepen behang, met warme pastel kleuren, deze zullen uw kinderkamers fantastisch aankleden.

livingwalls

Het avant-garde merk Livingwalls doorbreekt gewoontes met kleuren en unieke motieven. U kunt patronen vinden van streep behang in hun selectie. Met modellen zoals 95577-3 AS Creation Aisslinger is gecomposeerd uit felle kleuren zoals oranje en ongelijke strepen, deze staan voor een gedurfd en origineel model.

innova

Met prachtige kleuren en soepele lijnen brengt Innova een collectie streep behang die eenvoudig in uw huis te hangen is. Met modellen zoals 32990-1 Innova Memory 3 kunt u de atmosfeer samenstellen die u wenst, met die blauwe kleur kunt u perfect een maritieme sfeer creëeren of het zal goed samen gaan met wit meubilair.

michalsky living

Een merk gespecialiseerd in hoogwaardig vliesbehang, zoals Michalsky Living, heeft besloten om enkele interessante patronen streep behang te creëren, zoals het behang 939431 Michalsky Living High Rise, een behang dat bestaat uit lijnen die buiten de normen bestaat uit zigzag lijnen, dit model zal uw ruimte een zeer originele en moderne uitstraling geven.

originals

Streep behang van originals heeft een meer conservatieve stijl, met bloemen prints zoals in de 31871-5 Originals Flower Days, deze geven uw huis meer elegantie.

schöner wohnen

Levendige kleuren en riskante prints is wat u kunt vinden in Schöner Wohnen. Een merk dat zich afweert tegen monotone en saaie behangsoorten. Als u op zoek bent om radicale verandringen aan te brengen in uw huis, twijfel dan niet om een kijkje te nemen bij deze top fabrikant. Een model zoals 944251 AS Création Best Of Wood ’N Stone 2nd Edition, een modern behang met strepen, zal de decoratie compleet veranderen.

versace

Versace is een van de meest luxe behangmerken en heeft besloten om een aantal modellen streep behang te maken in oker met donkere tonen zoals 96237-2 AS Création Versace 2, deze zullen een elegant en glorieus huis creëren.

ontdek het streep behang die het best past bij uw stijl bij de bricoflor online winkel!

Als streep behang bij u past, mis dan niet onze modellen! Van alle merken en kleuren. Als u behang bij onze online winkel koopt, dan kunt u ook genieten van de services die wij aanbieden. Onze beste prijs garantie, verzekert dat u de beste prijs krijgt die online te vinden is. Die prijs kan echter nog lager uitvallen als u van plan bent om een grote bestelling te plaatsen, laat het ons team weten, en zij zullen klaar staan om u met een persoonlijke offerte te voorzien. En als u een aantal modellen in gedachte heeft, maar geen besluit kan maken welke u precies wilt, maak dan gebruik van onze sample service, hiermee kunt u 8 voorbeelden in huis halen om in alle rust uw beslissing te maken. Neem contact met ons op per email, telefoon of via ons contact formulier. Wij zullen op u wachten!

Plus icon lees meer