Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Livingwalls is behang voor iedereen die op zoek is naar een geweldige stijl met hoge kwaliteit

Een van de vele Duitse behang fabrikanten is Livingwalls. Dit merk staat erom bekend dat ze hoge kwaliteit behang produceren met een jeugdig tintje. Livingwalls is gevestigd in Keulen en heeft daar ook een winkel. Hun designs zijn modern, hedendaags en soms een beetje gewaagd. Om elke keer weer met wat nieuws te komen, werken ze veel samen met bekende designers. Elke keer verrassen ze ons weer met een bijzonder collectie. Dit is daar zeker een van, met deze collectie leren we waarom het echt Livingwalls heet.

Lees verder

Livingwalls Harmony in Motion by Mac Stopa

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Harmony in Motion by Mac Stopa is een gedurfde collectie met felle kleuren en bijzondere designs

Mac Stopa belooft een revolutionaire stijl voor uw muren. Het is gemaakt om blikken te vangen, te desoriënteren en is harmonieus in bewegingen. Deze nieuwe collectie van Livingwalls wil de regels breken, het wil leven aan de muren geven en ze laten bewegen met optische illusies van driedimensionale designs die iedereen sprakeloos zal laten. In Living Walls Mac Stopa is geometrie de hoofdpersoon en het zal bewijzen hoe flitsend het is, het zal u leiden naar een futuristisch design in uw huis.

Mac Stopa en Livingwalls hebben een unieke collectie voor u gemaakt

U vraagt zich misschien af wie Mac Stopa is, hij is een beroemde Poolse ontwerper en architect. Zijn stijl en zijn ontwerpen zijn gebruikt om een collectie van behang te maken samen met producer Livingwalls. De collectie die gepresenteerd wordt is een waar meesterwerk. Wat kunt u verwachten: een explosie van felle en metallic kleuren, geometrische vormen die tot leven komen in een honigraat design en erg veel optische 3D vormen. Wie zei dat de geometrie saai is? Met Harmony in Motion by Mac Stopa van Livingwalls zal dat verleden tijd zijn, u zult de geometrie van het decoratieve kant zien, die van uw muren een uniek stuk ontwerp zullen maken. De beschikbare kleuren zijn zeer verschillend, maar allemaal zeer helder, zoals oranje, lime groen, turkoois, fuchsia en zwart. De geometrische harmonieën geven de indruk dat de ruimte groter wordt, Livingwalls van Mac Stopa is excentriek, futuristisch en volledig modern.

Elk design wordt in meerdere kleuren aangeboden. Het design met ronde figuren maakt door middel van grotere en kleinere rondjes een bewegend effect op uw muur. Dit design wordt in zes kleuren aangeboden. Het design met een hoekig effect lijk reliëf te geven aan uw muur door middel van schaduwen. Deze wordt in bijna precies dezelfde zes kleuren aangeboden. Het beroemde honigraat design is in vijf andere kleuren, maar maakt ook dat bewegend effect door de grotere en kleinere designs. Een design wat een beetje alles combineert heeft ronde bewegende ontwerpen, en het lijkt op reliëf. Het laatste echt drukke design heeft een gestreept effect. Deze wordt in vier kleuren aangeboden, twee helder en twee grijs tinten. Om dit alles te combineren heeft deze collectie nog zeven effen kleuren, ook deze kleuren zijn een paar van helder en wat grijs en beige tinten.

Gebruik deze collectie voor huiselijke sferen of voor commerciële ruimtes

Met een assortiment dat zo compleet is, kan deze collectie in aanmerking komen voor verschillende omgevingen. Liefhebbers van de designs zullen zeker de muren van hun eigen huis versieren met Mac Stopa van Livingwalls. Combineer in deze omgeving met cutting-edge design meubilair. Maar deze futuristische stijl past ook erg goed in winkels, restaurants, bars en showrooms. Hier kunt u natuurlijk eenvoudig combineren, met bijvoorbeeld een volledige wand met zo’n bijzonder design. Daar gaat dan de volledige aandacht naar toe als iemand binnen komt. Zo kunt u spelen met de verschillende designs, en de aandacht ergens naar toe trekken.

Ook met kleuren kunt u veel spelen en de ruimte anders laten aanvoelen. Als u een grote kamer heeft en u wilt het meer huiselijkere en gezelliger maken. Dan kunt u met behulp van donkere kleuren en drukke designs een kamer kleiner laten lijken. Heeft u een kleine kamer en wilt u die groter doen laten lijken? Gebruik dan lichte kleuren om een kamer meer diepte en hoogte te geven, zo zal uw kamer groter lijken. Combineer effen kleuren en patroon behang en gebruik dezelfde kleuren om toch harmonie in de ruimte te maken.

Niet alleen het design is futuristisch, ook de kwaliteit van het behang is vooruitstrevend

De samenwerking met de fabrikant Livingwalls met de Poolse designer Mac Stopa resulteert in deze fantastische collectie van behang, erg moderne versieringen, kleuren en materialen. De Mac Stopa collectie wordt geproduceerd met vliesbehang. Dit innovatieve materiaal bestaat uit een mengsel van papier en cellulose vezels die het behang van uitzonderlijke technische kwaliteiten voorziet. Een voorbeeld van de voordelen van vliesbehang is de uitstekende weerstand tegen veranderingen van afmetingen en de sterkte van het behang. Daarnaast is vliesbehang ook erg makkelijk om mee te behangen, zelfs als u niet een ster in behangen bent. 

De installatie is erg gemakkelijk, vooral in vergelijking met andere materialen van behang. U hoeft namelijk alleen lijm aan te brengen op de muur. Dan kunt u meteen het behang op de muur aanbrengen. Ook het verwijderen van het behang is zo gemakkelijk. Als u na een tijdje graag een andere soort sfeer in uw huis wilt hebben, kunt u het behang van de muren trekken. Hiervoor heeft u geen gereedschap nodig of andere dure apparaten. Het komt er gewoon droog van af, zonder resten achter te laten en zonder uw muur te beschadigen. Vliesbehang heeft ook veel voordelen tijdens het onderhoud, het is afwasbaar behang en het heeft een goede lichtechtheid zodat de kleuren niet vervagen.

Harmony in Motion by Mac Stopa nu verkrijgbaar bij BRICOFLOR

Deze bijzondere collectie is verkrijgbaar bij BRICOFLOR. Ook vele andere collecties van Livingwalls zijn online te koop in onze online shop. Ziet uw favoriet daar ook niet tussen? Kijk dan bij een van de vele andere merken die wij aanbieden. Wij snappen dat u het behang graag eerst even bekijkt voordat u een aankoop doet. Daarom hebben wij een gratis sample service. Ook hebben we een handige rekentool online, zodat u precies uit kunt rekenen hoeveel rollen u nodig heeft voor het gewenste aantal vierkante meters. Koop nu uw favoriete behang online bij BRICOFLOR!

✓ Harmony in Motion by Mac Stopa

✓ Bijzonder behang

✓ Gegarandeerd de beste prijs