Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Livingwalls behang - Moderne en prachtige designs van een high-end merk

Livingwalls is een merk dat gevestigd is in Keulen. Ze staan bekend om de design behang die ze aanbieden en de high-end merken waar ze mee samen werken. Ze vinden elke jaar een nieuwe ontwerper om mee samen te werke. Soms iemand uit de mode-industrie, een juwelenontwerpster of een bekende architect. In deze collectie werken ze dan ook samen met deze verschillende ontwerpers. Terwijl ze zulke gevarieerde designs hebben, weten ze nog steeds producten met een uitzonderlijke hoge kwaliteit te produceren. Dit combineren ze met moderne ontwerpen en een merk is compleet. Livingwalls is vrij jonge behang producent, dit merken we ook in de verschillende designs die ze aanbieden. In deze collectie vinden we een heleboel verschillende soorten behang met elk een mooi ontwerp. De collectie is zeer verschillend, omdat we klassiek behang maar ook bijzonder behang zien. Laat u verrassen door de verschillende ontwerpen die deze collectie biedt. Livingwalls heeft hoge normen als het gaat om de kwaliteit van het behang. Deze hoge kwaliteit behang is wasbaar en het is zeer sterk materiaal. De ontwerpen in de collectie van de Livingwalls variëren van klassiek tot zeer ongebruikelijk. In de collectie van Mac Stopa weet je echt waarom ze het Livingwalls noemen. De muren komen tot leven met deze collectie. De kleuren zijn helder en vrolijk. De opvallende kleuren en de patronen zijn zeer verschillend van de collectie die Jette Joop ontworpen heeft. Ze heeft een verzameling met rustige kleuren en met een glinsterende gouden en zilveren details ontworpen. Deze kleuren zijn een hint naar haar achtergrond, zij is een ontwerper van sieraden.

Lees verder

Livingwalls

Filter opties:

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Alles is mogelijk met het designer behang van Livingwalls – Luxe en sfeer

De hele collectie van Livingwalls is modern en past uitstekend in elke kamer. Keuken of woonkamer, maar ook in een kinderkamer. Met hun verschillende ontwerpen en patronen zal je niet weten wat als volgende te behangen. Je hebt zoveel keuzes en niet genoeg kamers om te versieren. Deze collectie is dus zo verschillend dat u tussen bloemen, gestreept of effen behang kiezen kunt. Ook een patroon met barok behang zal uw huis sieren met moderne lijnen. U kunt eindeloos combineren en een ander sfeer in elke kamer creëren, omdat Livingwalls zoveel te bieden heeft. Het maakt niet uit wat uw favoriete design is, alles is mogelijk.

Around the world – Voor elk project, voor elke kamer en voor ieder wat wils

Deze collectie is zeer divers. Het is verdeeld in vier thema's: Romantique, Scandinavian, Industrial en Ethnique. Er is een prachtig design met dunne, lichte strepen. Ze lijken er met de hand op het behang getekend. Deze wordt aangeboden in vier kalme kleuren van aarde tinten en zijn onderdeel van de Scandinavian collectie. Ook is er een eigentijds design met een klein repetitieve patroontje met vijf schitterende kleuren die natuurlijke tinten hebben. Alle ontwerpen van Scandinavian zijn modern en met strakke lijnen. Het barok behang dat wordt aangeboden heeft een behoudend design. Deze is verkrijgbaar in crème tinten. Om deze collectie op te fleuren bieden ze een design van kleine bloemen met een roze tint. Steen behang duikt ook op in deze lijn, hieraan zien we dat het een erg diverse collectie is. Het levensechte design zorgt voor een rustieke sfeer in uw huis. Een perfecte combinatie met veel houten meubels. Dit is onderdeel van de Ethnique lijn. Er is ook een design met gestapelde kratten en potten met bloemen. Deze collectie gaat dus van heel modern zoals de bakstenen, tot de meer conservatieve barokke designs.

Jette 4 – Luxe behang met een knipoog naar sieraden ontworpen voor uw huis

Deze collectie is ontworpen door Jette Joop, een beroemde sieraden designer in Duitsland. Dit is de vierde keer dat Livingwalls en Jette Joop samen hebben gewerkt om prachtige designer behangen te ontwerpen en produceren. Wetende dat ze sieraden ontwerpt, verwacht u natuurlijk een collectie gevuld met prachtige moderne designs. Dit klopt, maar u kan nog veel meer verwachten. In de collectie vindt u ook een zilveren en gouden sfeer die u verwacht van een sieradenontwerpster. De gehele collectie is modern en met een jeugdig tintje. De kamer die u hiermee behangt zal een gezellige gevoel geven en maakt van uw huis een thuis. In combinatie met deze tinten heeft ze een barok behang ontworpen. Met deze design kunt u een zeer chique en luxe uitstraling creëren in uw huis. Ook heeft Jette Joop een gestreept behang gecombineerd met de gouden en zilveren kleuren. Deze subtiele touch zal dit prachtig in uw huis lijken en ideaal te combineren met elk interieur. Jette Joop gebruikt veel blauwe tinten en creme tinten in haar designs, dit geeft een kalm en vertrouwd gevoel. 

Harmony in Motion door Mac Stopa – Vrolijk en bijzonder behang met veel kleur

Dit is een ongewone collectie met veel beweging in de designs. Het ongebruikelijke behang is ontworpen door moderne Poolse ontwerper en architect, hij uit zijn eigen stijl met deze buitengewone collectie. Het 3D behang in deze collectie zal uw muren tot leven brengen met de felle kleuren en het bijzondere patroon. Het design met honingraat vormen in combinatie de kleuren zal het lijken of uw muur beweegt. De kleuren in deze lijn zijn zeer ongebruikelijk. Heldere en opvallende kleuren vullen deze lijn met vreugde en u zal energie geven. Levendige roze, blauw rode en gele kleuren zullen een aanvulling zijn in uw huis. De paar effen kleuren aangeboden in deze collectie zijn geen uitzondering, deze zijn ook zeer helder en levendig. Dit is een uitstekende collectie om te gebruiken als opvallende aspect in uw huis. Dit deel van de kamer zal tot leven komen en het zal nooit vervelen. Het behang in deze collectie zal de blikvanger van elke kamer zijn.

Moments – Klassiek behang met een vrolijke en bloemrijke designs

In tegenstelling tot de vorige collectie is dit een zeer klassieke lijn met elegant en rustig behang. De kleuren van het effen behang zijn rustig en zullen en romantische sfeer aan uw kamer geven. Er worden veel donkere en creme tinten gebruikt. Als u dit combineert geeft dit een prachtig effect in een kamer. Er zijn ook effen kleuren behang met een klein beetje structuur in het ontwerp. Dit zal een heel ander effect geven dan een gewone strook behang. Het barok behang is leverbaar in verschillende kleuren, als u dit combineert met een effen kleur geeft dit een rustige en luxe sfeer in uw huis. De barokke designs zijn fleurig. Het bloemen behang heeft een fraaie bloem met subtiele kleuren. Deze zou u ook met een effen design kunnen combineren, om de bloemen niet de overhand te geven.

De voordelen van vliesbehang – makkelijk met behangen en makkelijk tijdens gebruik

De collectie van Livingwalls is volledig van vliesbehang, dit heeft alleen maar voordelen. Het is gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Zodat u niet alleen uzelf een plezier doet door het kopen, maar ook het milieu. De vele eigenschappen van dit materiaal toont u de hoge kwaliteit van het product. Er zijn een heleboel voordelen tijdens behangen, tijdens het gebruik, en wanneer u graag uw interieur wil veranderen met nieuw behang. Het is zeer eenvoudig aan te brengen omdat u alleen het lijm op de muur hoeft te doen. Niet zoals oude soorten behang waar je de achterkant met lijm moet insmeren. Dit bespaart u veel moeite, maar ook veel tijd. Dit materiaal heeft ook een hoge kleurvastheid, zodat de kleur niet snel zal veranderen. Een zeer goede eigenschap van dit materiaal is dat u dit kan wassen. Om meer te weten van afwasbaar behang kunt u de instructies van de fabrikant op de verpakking lezen. Daar zal worden aangegeven wat u kunt gebruiken en hoe u dat kan doen. Wanneer u graag uw interieur wil veranderen is dit ook ideaal materiaal om te gebruiken. U kunt dit behang droog van de wand strippen. Het zal niks op de wand achterlaten en beschadigd uw muur niet. Hiervoor heeft u geen chemicaliën of gereedschap voor nodig.

Koop Livingwalls behang online bij BRICOFLOR NL

Bij BRICOFLOR NL bieden wij Livingwalls en nog veel meer collecties gevuld met prachtige designs. Wilt u een nieuwe sfeer in uw huis, neem dan een kijkje op onze webshop en bekijk al onze verschillende soorten behang. Maak gebruik van onze gratis samples. Als u niet zeker weet of uw favoriete behang bij uw interieur past kunt u een gratis sample aanvragen. Zo kunt u kijken of alles bij elkaar past. We bieden ook een online calculator om te berekenen hoeveel rollen behang u nodig hebt om uw volledige muur te behangen. Koop nu uw nieuwe behang online bij BRICOFLOR NL!

✓ Livingwalls behang

✓ Voor de beste prijs!

✓ Luxe behang