Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Livingwalls Metropolitan Stories - 100% Stedelijke behangcollectie

Zes grote Europese steden, allemaal uniek op hun eigen manier. Zes merkpersonages, elk met een eigen verhaal.

Livingwalls Metropolitan Stories

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Deze behangcollectie wordt verenigd door de exclusieve stijl, het elegante design en de informele, moderne en authentieke relatie met het leven en huis. Bewonderenswaardig en dichtbij. En dat allemaal in één behang: de topper Livingwalls Metropolitan Stories!

Koop nu behang van Livingwalls Metropolitan Stories bij BRICOFLOR!

Aarzel niet! Als u uw bestelling plaatst via onze online shop BRICOFLOR, kunt u gebruik maken van onze service en de voordelen die wij u bieden. Bovenal valt onze Beste Prijs Garantie op, waarmee u er zeker van kunt zijn dat u tegen de laagste prijs koopt.

Als u twijfelt tussen twee of meer ontwerpen van behang uit deze collectie of een ander, geen probleem! Maak gebruik van onze sample service, waarmee u tot acht producten kunt selecteren die u interesseren en thuis als sample kunt ontvangen, zodat u het product in eerste persoon kunt zien en testen.

Bovendien, als u een groot renovatieproject in gedachten heeft en een product in grote hoeveelheden nodig heeft, neem dan contact met ons op via e-mail of ons contactformulier en vraag ons om een persoonlijke offerte! Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft, wij helpen u graag verder!