Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Livingwalls Paradise Garden – Een paradijselijke tuin

"De paradijstuin" - Een magische plek waar de mooiste bloemen geuren uitstralen, waar granaatappels en vijgen rijpen en waar rust heerst.

Livingwalls Paradise Garden

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

De Paradise Garden behangcollectie neemt ons mee naar het paradijs van de mensheid en stelt ons in staat om uit de eerste hand het geluk en de immense schoonheid rond kleurrijke en weelderige bloemen te ervaren.

Landschappen boordevol rust. Stammen van uitbundige bloemen en exquise vruchten. Niet alleen ziet u de rust en de schoonheid van dit behang, maar u zult het ook kunnen voelen dankzij de fijne zijde en het échte linnen.

Fijne ornamenten en zachte kleuren omhullen ons in een cocon van harmonie en pracht en praal. Krijg de luxe van het leven in een paradijs. Uw eigen persoonlijke paradijs.

Koop het behang van Livingwalls Paradise Garden nu bij BRICOFLOR!

Twijfel niet langer! Als u een bestelling plaatst via onze online shop BRICOFLOR, kunt u gebruik maken van onze service en de voordelen die wij u bieden. Bovenal valt onze Beste Prijs Garantie op, waarmee u er zeker van kunt zijn dat u tegen de laagste prijs koopt.

Als u twijfelt tussen twee of meer ontwerpen van behang uit deze collectie: wij hebben de oplossing! Maak gebruik van onze sample service, waarmee u tot acht samples kunt selecteren die u interesseren en thuis als sample kunt ontvangen, zodat u het product in eerste persoon kunt zien en testen.

Heeft u bovendien een groot renovatieproject in gedachten en heeft u een product in grote hoeveelheden nodig, neem dan contact met ons op via e-mail of ons contactformulier en vraag ons vrijblijvend om een persoonlijke offerte! Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft, wij helpen u graag verder!