Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Livingwalls Titanium – Hoge kwaliteit en luxe

Wij presenteren de nieuwe Titanium behangcollectie van A.S. Création, een unieke en onmiskenbare collectie, een titanencollectie.

Lees verder

Livingwalls Titanium

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

De elegante grafische motieven creëren een moderne en elegante sfeer die nog eens extra wordt geaccentueerd door de gestructureerde oppervlakken met glanzende en matte effecten. De ontwerpen, waaronder imitatiehout, tanden, diamanten, vierkanten en andere geometrische motieven, overtuigen door hun exclusieve en luxueuze esthetiek.

Creativiteit kent geen grenzen. Daarom worden alle ontwerpen gecombineerd met bijpassende monochromen voor individuele decoratie. Deze behangcollectie combineert zachte tinten beige en wit met elegante accenten van rood, turquoise of metaal.

Om de naam Titanium eer aan te doen, onderscheiden de decoratieve behangsoorten in deze collectie zich door hun robuuste, slijtvaste oppervlak. Laat u overtuigen door dit hoogwaardige behang!

Koop nu Livingwalls Titanium behang bij BRICOFLOR!

Als u hier alleen het behang heeft gevonden dat u zoekt, aarzel dan niet! Als u uw bestelling plaatst via onze online shop BRICOFLOR, kunt u gebruik maken van onze service en de voordelen die wij u bieden. Bovenal valt onze Beste Prijs Garantie op, waarmee u er zeker van kunt zijn dat u tegen de laagste prijs koopt.

Als u twijfelt tussen twee of meer ontwerpen behang uit deze collectie of een ander, geen probleem! Maak gebruik van onze sample service, waarmee u tot acht producten kunt selecteren die u interesseren en thuis als sample kunt ontvangen, zodat u het product in eerste persoon kunt zien en testen.

Heeft u bovendien een groot renovatieproject in gedachten en heeft u een product in grote hoeveelheden nodig, neem dan contact met ons op via e-mail of ons contactformulier en vraag ons vrijblijvend om een persoonlijke offerte op maat! Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft, wij helpen u graag verder!