Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Dino behang - de Jurassic bij uw thuis

Als kinderen jong zijn, ontwikkelen hun ambities, smaken en hobby’s. U bent degene die deze creativiteit kan aansporen. Het leven is erg lang, maar keuzes die op jonge leeftijd worden gemaakt helpen een kind ambitieus en nieuwsgierig te zijn.

 

Geen filters geselecteerd
€ 63,95 per rol € 51,50 per rol
Gelijk aan € 9,66 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 63,95 per rol € 51,50 per rol
Gelijk aan € 9,66 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 31,95 per rol € 25,50 per rol
Gelijk aan € 4,78 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 19,95 per rol € 15,95 per rol
Gelijk aan € 2,99 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 19,95 per rol € 15,95 per rol
Gelijk aan € 2,99 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 31,95 per rol € 25,50 per rol
Gelijk aan € 39,23 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 31,95 per rol € 25,50 per rol
Gelijk aan € 4,78 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 31,95 per rol € 25,50 per rol
Gelijk aan € 39,23 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling

Of het nu gaat om een Triceratops, een Velociraptor of  een Tyrannosaurus Rex, niets wekt de verbeelding meer dan de wetenschap dat de aarde 4,54 miljard jaar oud is en dat de aarde in die miljarden jaren enorm veel veranderingen heeft ondergaan. Je kan oneindig dromen over de volgende verandering die de aarde ons zal brengen. Hiernaast kun je nadenken over hoe deze dinosaurussen zouden leven en wat hun gewoonten waren.

thematische kinderkamers

Een behang is uw grootste vriend wanneer u een kinderkamer opnieuw wil inrichten met leuke of gekke thema’s. Als u een kamer wil maken met het thema dinosaurussen, kunt u zich het beste laten meeslepen en op zoek gaan naar de meest originele accessoires die passen bij dat idee. Dinosaurus-behang is tegelijkertijd een origineel en klassiek papier, het zal nooit uit de mode raken, omdat dinosaurussen deel uitmaken van ons oudste verleden. Bovendien kunt u het altijd aanvullen met de meest geschikte accesoires. U kunt uw verbeelding en de verbeelding van uw kinderen in de vrije loop laten!

verschillende materialen - dinosaurus behang

Je kunt een verscheidenheid aan kleuren en patronen van dinosaurussen-behang vinden, maar ook van de compositie. Wat de materialen van het oppervlak betreft, kunnen we onderscheid maken tussen twee verschillende soorten: vlies en papier. Neem ook een kijkje bij wolken behang om het perfecte resultaat te creëren.

papier behang

Dit type is in het verleden vaak als interieurdecoratie gebruikt. Het product is enigszins verouderd vanwege de fijnheid van het materiaal dat het samenstelt. Het is verstandig om dit type behang in ruimtes te plaatsen die weinig gebruikt worden, dit omdat het behang niet gewassen kan worden.

vliesbehang

Ondanks dat vliesbehang korter op de markt is dan papierbehang, is vliesbehang een groot succes. Het behang heeft geweldige eigenschappen die ertoe hebben geleid dat het de grote favoriet is, het behang biedt meer dan alleen originele en prachtige ontwerpen. Dit type behang bestaat uit een vezel- of papierbasis met een toplaag van PVC, dit zorgt voor duurzaamheid en vochtisolatie. Het behang heeft een goede lichtechtheid en is wasbaar, waardoor dit het perfecte behang is, ook voor badkamers en keukens.

de plaatsing van papierbehang - nog nooit zo makkelijk geweest!

Hoe moeilijk de plaatsing van behang is, hangt af van het materiaal waaruit de achterkant van het behang is samengesteld. We onderscheiden twee soorten behang namelijk: papierbehang en vliesbehang.

dinosaurus papierbehang

Het papierbehang heeft geen ander materiaal dat de weerstand verhoogt, waardoor het moeilijker te plaatsen is. Breng lijm aan op de achterkant van het behang en wacht een paar minuten totdat het zacht is geworden zodat het op de muur kan worden geplaatst. Tegelijkertijd moet er lijm op de muur aangebracht worden. Bij het verwijderen van het behang moet u ook voorzichtig zijn, omdat het kan breken en stukken op de muur achterlaat die moeilijk te verwijderen zijn. Het is, doorgaans, een goedkoop behang, dat u zeker moet overwegen voor kamers die minder gebruikt worden.

dinosaurus vliesbehang

Dit behang wordt bedekt met een enkele gelakte acryllaag is. De naam van dit behang is te ontstaan door het feit dat de vezels waaruit de textielbasis bestaat, worden verbonden zonder te worden geweven. Hierdoor vormen ze geen draden. De plaatsing is eenvoudig en comfortabel, omdat u alleen lijm op de muur aan hoeft te brengen. Totdat deze opdroogt, kunt u de plaatsing corrigeren wanneer dat nodig is. Het proces van intrekken is net zo eenvoudig; u zult zien dat het geen sporen achterlaat.

dinosaurus behang - verschillende merken en soorten

In de BRICOFLOR online winkel hebben we niet alleen de mooiste behangsoorten, maar ook van de beste kwaliteit. Kijk voor kinderkamers ook naar stippen behang. 

a.s. création

Als er een merk is dat veel weet over wandbekleding, dan is het de Duitse fabrikant A.S. Création. De kwaliteit van het papier dat A.S. Création produceert is onberispelijk. U kunt behang vinden voor elke smaak of stijl. Het behang van A.S. Création helpt u het huis van uw dromen te creëren. De fabrikant hecht veel waarde aan originaliteit, dit maakt de collecties uniek. Als u geïnteresseerd bent in dinosaurusbehang, mis de kans niet om de catalogus te bekijken en naar dino behang van A.S. Création of hun vele andere modellen van de Boys & Girls collectie. Mix en match met sterren behang om uw kinderkamer te perfectioneren. 

het beste dino behang in de online winkel van bricoflor!

Een grote verscheidenheid aan merken en kleuren, en dat niet alleen! Als u een behang koopt in onze online winkel, kunt u ook profiteren van onze klantenservice; zoals onze beste prijsgarantie, die ervoor zorgt dat u tegen de laagste prijs op de online markt koopt. Maar zelfs als u denkt dat het niet lager kan kunt u nog een lagere prijs krijgen bij grote bestellingen. Als u een grote bestelling wil plaatsen moet u dit communiceren met ons team, die graag een persoonlijke offerte voor u maakt met de best mogelijke voorwaarden. Ook bieden wij een gratis sampleservice aan, zodat u een idee kunt krijgen van de kwaliteit van de ontwerpen en texturen. Met onze gratis sampleservice kunt u tot maar liefst 8 verschillende samples van uw favoriete behang ontvangen. U kunt contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of via ons contactformulier. Wij wachten op u!

+ lees meer