Unsere Vorteile
  • Alle Prijzen incl. BTW
  • Beste prijsgarantie
  • Sampleservice
  • Gratis sampleservice
  • Grootste aanbod online

Wij zijn Europa’s grootste online handelaar voor vloeren, wanden en plafonds. Wij zijn trots om te zeggen dat we sinds 2007 u de beste prijzen en eersteklas service kunnen aanbieden.
Naar BRICOFLOR Webshop
Algemeen

De Nieuwe Gerflor Senso Clic 30 & Virtuo Clic 30: Uw Nieuwe Lente Ontwerp

De lente is om de hoek en met de start van de renovatie periode. Daarom presenteert Domotex, de grootste vloerbedekking conventie, de laatste meubel trends voor 2019, deze willen we natuurlijk niet van u houden. De twee meest belovende toevoegingen zijn beide van de uitmuntende fabrikant Gerflor uit Frankrijk, ze vervolgen hun klassieke en zeer succesvolle Senso Lock 30 & Virtuo Lock 30 klik vinyl collectie met de naam Gerflor Senso Clic 30 & Virtuo Clic 30, hierbij is de Virtuo series de meer luxeuze variant ten opzichte van de Senso Clic 30.

Klikvinyl van Gerflor – een nieuwe vloer stijl

Een groot aantal van onze klanten weet al dat de bewezen collecties Gerflor Senso Lock 30 en Virtuo Clic 30, die vooral geprezen wordt voor zijn veelzijdigheid en stevigheid. De opvolger van deze series van collecties zijn de Senso Clic 30 en Virtuo Clic 30, deze willen deze kwaliteit behouden en laten zien dat Gerflor klikvinyl een echte vloer trend is.

Met name de technische specificaties van de Gerflor Senso Clic 30 & Virtuo Clic 30 zijn verantwoordelijk voor het uitstekende product, dit is bewezen door de Europese classificatie 22/31. Hierdoor is de vloer geschikt voor beide thuis- en commercieel gebruik. De basis hiervoor is de 0,30 mm dikke slijtlaag van de twee vloer collecties, en hiernaast is de vloer heeft de vloer ook een polyurethaan coating, om te verzekeren dat de vloer een zeer hoge weerstand heeft tegen externe omstandigheden, bijvoorbeeld, deze vloer is vlam vertragend is vocht resistent, en hierdoor ook een hoge slipweerstand en het behoudt warmte beter dan laminaat vloeren.

De twee vinylvloeren worden gekenmerkt door hun lage gewicht van slechts 7385 g/m², dit suggereert een hogere vormvastheid. Het is een misvatting dat een hoger gewicht automatisch betekent dat de vloer van hogere kwaliteit is, niets is minder waar, want het betekent vaak dat bij slechte vloeren goedkope opvulmaterialen gebruikt zijn, hierdoor is het lastiger om de vloer goed passend op de ondergrond te krijgen. Hiernaast worden er veel schadelijke weekmakers gebruikt als opvulmateriaal op zwaardere vinyl vloeren, de relatief kleine hoogte van de twee design vloeren Senso Clic 30 & Virtuo Clic 30 maken het legproces eenvoudig. Dankzij de hoogte hoeft u zich ook geen zorgen te maken dat uw deur te laag is.

Gerflor Senso Clic 30 "0954 Columbia Pearl

Nieuw drop-down klik systeem zelfs nog meer stabiliteit

Bij het leggen van vloerbedekkingen, is vooral het kliksysteem geliefd en de meerderheid van de mensen achten het dé standaard manier om een vloer te leggen. Maar, het nieuwe gepatenteerde klik systeem van Gerflor maakt het herplaatsen zelfs nog gemakkelijker. Hierbij hoeven de individuele planken niet meer een steile hoek van 45°. Maar, kunnen dankzij het zogenaamde drop-down klik systeem aan elkaar bevestigd worden. Hierdoor liggen de messing-en-groef verbindingen direct boven elkaar. Het geheel wordt aan elkaar bevestigd door lichtjes te tikken met een rubberen hamer op de planken.

Het eigenaardige van dit systeem zit hem in het feit dat er kleine hoogteverschillen, dit doet denken aan een extra haakverbinding, waardoor er een grotere stabiliteit verzekerd kan worden. Hiernaast zijn de individuele vloerdelen eenvoudig te verwijderen, dit komt doordat er slechts een onderdeel van de beschadigde plank eraf gesneden hoeft te worden bij de verwijdering en kan daarna eenvoudig eruit getrokken worden. Hiernaast biedt Gerflor 12 jaar fabrieksgarantie op de Senso Clic 30 & Virtuo Clic 30 voor de onverwachte gevallen waarbij er complicaties optreden in de twee ontwerp vloeren.

Gerflor Senso Clic 30 "1030 Metal Board Dark"

Klikvinyl van Gerflor – ontwerpen voor elke kamer

Gerflor is bekend voor de vele verschillende decors van elke vloer collectie. Dit geldt ook voor de collecties van de nieuwe Gerflor Senso Clic 30 & Virtuo Clic 30, dit betekent dat u kunt kiezen tussen hout en steen decors in elke kleur. Dankzij de felle, kalme hout tonen of grijze keramiek tonen, kunt u uw huis voorzien van uw eigen smaak!

Niet alleen de verschillende decors bepalen de look van de vloer, maar ook de verschillende formaten van klikvinyl dragen bij aan het effect van uw kamer. De verschillende hout decors zijn beschikbaar in authentieke plank formaat met afmetingen van 123,9 x 21,4 cm, maar bij de verschillende steen decors in tegel formaat zijn de afmetingen 72,9 x 39, 1 cm.

Gerflor Senso Clic 30 & Virtuo Clic 30 – het nieuwste op het gebied van klik vinyl

Met de nieuwe klikvinyl Senso Clic 30 & Virtuo Clic 30 van Gerflor. Dit beschikbaar is vanaf mei 2019, zal gerflor zichzelf weer bewijzen dankzij zijn uiterlijk en functionaliteit. Maar als u niet kan wachten, dan nodigen wij u uit om onze volledige collectie te bekijken en ontdek onze blog om op de hoogte te blijven in de wereld van muur- en vloerbedekkingen.

Als u verder nog vragen hebt over onze producten, dan staat ons customer service team natuurlijk altijd voor u klaar, deze kunt u bereiken via onze contact pagina.