Gerflor Virtuo Clic 30 - Klik vinyl laminaat voor een stijlvol interieurontwerp

Met de Gerflor Virtuo Clic 30 collectie krijgt u een klikvinyl die uw pand in een heel ander licht zal baden. De …

lees meer
20 / 30 Producent

Veelzijdigheid van Virtuo Clic 30 voor uw woonkamer

Deze robuuste vloer onderscheidt zich door de gelijkenis met natuurlijke oppervlakken, omdat deze met het blote oog niet van echte materialen te onderscheiden is. Het visuele uiterlijk wordt gecreëerd door een hoge-resolutie afdruk, die ook wordt gebruikt voor hoogwaardige fotovolumes. De vloer heeft ook een zeer authentieke look, omdat het oppervlak synchroon met het decor is gepreegd, zodat elk detail van de nerf op de vloerplaat kan worden gevoeld.

Kies de juiste uit het assortiment van 30 verschillende hout- en steendecors en geniet van het stijlvolle vinyl laminaat van Gerflor. Er is een uitgebreid assortiment van verschillende middelbruine houtkleuren beschikbaar om een aangename, gezellige sfeer in uw kamers te creëren - wat doet denken aan rustieke landhuizen of de vloeren in oude gebouwen. Ondanks hun natuurlijke structuur bieden de panelen een oppervlak dat warm is voor de voeten, waardoor u zich volledig thuis zult voelen. Maar daar houdt het assortiment niet op: ook lichtere dessins die een open en vriendelijke sfeer creëren, zijn in de collectie aanwezig. Deze en ook de donkere hout- en mineraaldecors zorgen voor een uitstraling die uw gasten zal bekoren. Kies voor een duurzame en stijlvolle vloeren die de natuur zo dicht mogelijk bij uw huis brengt.

Gemakkelijk te reinigen en onderhouden

De nieuwe merkvloer van Gerflor is gemaakt van gerecycled vinyl, dat als materiaal zeer eenvoudig te reinigen is. De PUR+ oppervlakteafdichting ondersteunt deze eigenschap en maakt de vloer extra vuilafstotend. Het is dus gemakkelijk te reinigen met een neutrale reiniger en zonder het gebruik van giftige chemicaliën. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken, zelfs niet als er kleine kinderen in uw omgeving zijn, want in dit geval is een schone vloer en een goede binnenluchtkwaliteit bijzonder belangrijk.

De duurzame en robuuste designvloer van Gerflor

De vloeren kunnen zonder problemen worden gebruikt, niet alleen in drukbezochte woongebieden, maar ook in matig bezochte commerciële gebieden (serviceklassen 23, 31). U kunt het zonder problemen gebruiken in uw studeerkamer, slaapkamer, trap, woonkamer of in kleine boetiekjes of commerciële kantoren, maar u kunt het ook in de keuken en de badkamer leggen omdat het geschikt is voor natte ruimtes. Met zijn slijtlaagdikte van 0,30 mm is hij beschermd tegen alle denkbare invloeden van het dagelijks leven. De comfortabele designvloer is warm aan de voeten en kan ook worden gecombineerd met vloerverwarming. Het heeft een schokbestendige coating voor privé tot commercieel gebruik. Met zijn lage inbouwhoogte van slechts 4 mm is het de ideale partner voor renovaties. Schuren van de deuren is meestal niet nodig. Bovendien is het snel en eenvoudig te installeren omdat het op maat gesneden kan worden met een tapijtmes en zonder gebruik van lijm gelegd kan worden. Alleen bij extreem veel natuurlijk zonlicht raden wij aan om de vloer volledig te verlijmen.

De geschiktheid van het stoelwiel (type W) zorgt ervoor dat het klik-vinyl laminaat niet beschadigd wordt door contact met bureaustoelen. De slipweerstandklasse R9 belooft een veiliger dagelijks leven, omdat het risico op uitglijden wordt verminderd. Het zachte oppervlak geeft u een stapsgewijze verbetering van 4 dB, wat u helpt om een aangename ruimte-akoestiek te bereiken. Bovendien heeft de designvloer een classificatie van brandbeveiligingsklasse Bfl-s1, waardoor deze als brandvertragend wordt aangemerkt en een geringe neiging heeft om rook te produceren. Natuurlijk is de vloer ook vrij van schadelijke weekmakers zoals ftalaten en is deze 100% recyclebaar. Ook de vloer zelf is voor een groot deel gemaakt van gerecyclede materialen. Met Virtuo Clic 30 krijgt u een allround comfortabele designvloer voor de woon- en objectruimte!

Een snelle en eenvoudige installatie dankzij het praktische kliksysteem

Omdat de designvloer is voorzien van het innovatieve DropDown kliksysteem van Gerflor, kunt u deze snel en eenvoudig installeren, zelfs als u nog nooit eerder een vloer heeft gelegd. U kunt gemakkelijk twee planken samenvoegen door de ene plank van de bovenkant naar de andere te laten zakken. U kunt de designvloer installeren op alle vaste en stofvrije ondervloeren, zoals bestaande betonvloeren, dekvloeren of tegels, maar u moet de tegelvoegen die meer dan 4 mm breed zijn, afsluiten met een geschikt vulmiddel. In geen geval mag u de vloer op bestaand tapijt leggen, omdat dit de klikverbinding onstabiel zou maken.

U kunt de Gerflor klik vinyl met een tapijtmes aanpassen aan de afmetingen van uw kamer. Start de installatie op de gereinigde ondervloer in de linkerhoek van de kamer, laat een marge van 10 mm in de richting van de muur om te voorkomen dat er later schade ontstaat door wegglijden. Nadat de hele ruimte is voorzien van planken, kunt u de ruimte zoals gebruikelijk gebruiken zonder verdere wachttijd. Dankzij de lijmvrije installatiemethode is het ook mogelijk om de vloer na elk moment opnieuw te installeren zonder dat er restanten achterblijven.

Bestel Gerflor Virtuo Clic 30 nu eenvoudig bij Bricoflor

Wilt u niet meer zonder de Virtuo Clic 30 designvloer van Gerflor? Bestel dan vandaag nog in de BRICOFLOR-winkel en profiteer van onze beste prijsgarantie! U heeft nog niet de juiste keuze kunnen maken vanwege het grote aantal ontwerpen? Maak dan gewoon gebruik van onze sample service en laat tot acht voorbeeld stukken bij u thuis bezorgen, zodat u zich met al uw zintuigen van het ontwerp kunt overtuigen. Als u een groter project met de designvloer plant, neem dan contact met ons op - wij maken voor u een individuele offerte met aantrekkelijke voorwaarden. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze vriendelijke servicemedewerkers helpen u graag. U kunt ons telefonisch, per e-mail en via ons contactformulier bereiken en wij kijken uit naar uw bericht!

Plus icon lees meer