Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Gerflor – de Franse PVC vloeren specialist

De Franse fabrikant Gerflor staat bekend om PVC laminaat, en andere vloeroplossingen, te leveren van uitstekende kwaliteit. Onder meer de Olymische Spelen, Boeing, Airbus, en Apple staan in haar klantenbestand.Met meer dan 70 jaar ervaring en een wereldwijde aanwezigheid, is Gerflor een onmisbare speler geworden op de vloerenmarkt. Deze vloerelementen van Gerflor zijn niet alleen van uitzonderlijke kwaliteit, maar ook beschikbaar in een breed palet van kleuren, tinten en texturen.

Lees verder

Gerflor

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Ook is Gerflor een koploper op het gebied van ecologischbewustzijn, met dat al hun producten 100% recycleerbaar zijn aan het einde van hun technologische levensduur.

Duurzaam en van hoge kwaliteit - Vinyl laminaat van Gerflor PVC Senso

Gerflor heeft zich met hun collectie Gerflor Senso heeft zich onderscheiden op de Franse en Internationale markten, dankzij de kwaliteit van hun producten die worden aangeboden door de vele collecties. De bekendheid is essentieel bij de meest veeleisende gebruikers, want zelfs deze heeft Gerflor gewonnen door hun beste technische kwaliteiten. De gerenommeerde en kwalitatief hoogstaande vinyl tegels zijn nauwelijks brandbaar terwijl ze wel UV-stralen en vloerverwarming kunnen weerstaan. Daarnaast kunt u ook stoelen met zwenkwielen erop gebruiken. Deze fysieke eigenschappen zijn natuurlijk iets verschillend, gebaseerd op de collectie en waar de vloeren kunnen worden gebruikt. Bij de producten op onze website staat bij ieder vermeldt bij welke omgeving ze het beste kunnen worden gebruikt.

Laminaat PVC van Gerflor – Vinyl blijft gevarieerd en origineel

De dynamiek van het Franse merk zorgt voor een constante vernieuwing van de collecties van PVC vloeren. De evoluties van smaken hebben ervoor gezorgd dat door de veelzijdigheid aan decoren er voor iedereen wel een keuze tussen zit. Vanaf het moment dat u de vloer kiest die bij uw smaak en stijl past, bent u verliefd door dit brede scala van imitatie hout, steen en tegels. De beste keuze ligt aan u, de sfeer die Gerflor u brengt is vanzelfsprekend!

Gerflor PVC laminaat imitatie hout: De effecten van hout en parket worden gereproduceerd tot in de perfectie. U zult bijvoorbeeld bij Gerflor Senso Lock Plus, Gerflor Senso Natural, Gerflor Senso Rustic en Gerflor Senso Rustic Antique Style uw juiste keuze zeker vinden. Deze brengen ieder een vleugje authenticiteit naar uw ruimte.

Gerflor vinyl laminaat imitatie steen en beton: Gerflor speelt over de gevolgen en biedt imitatie steen met de collecties Gerflor Creation 30, Gerflor Creation 50, Gerflor Creation 70 en Gerflor Senso Adjust. Hier worden bij allen natuurlijke en realistische effecten weerspiegelt.

Gerflor PVC imitatie tegels: De tegels van Gerflor Senso Urban, Gerflor Senso Lock 20 en Gerflor Senso Lock 30 zorgen voor een geavanceerde betegeling effect. U upgrade de uitstraling van uw grond met deze luxe uitstraling.

De verschillende soorten installaties van Gerflor PVC laminaat vloeren

De multipliciteit van de vinyl collecties bieden u een oneindig aantal mogelijkheden wanneer u kijkt naar de ontwerp samenstelling. Uw smaak kunt u zonodig eenvoudig aanpassen met de opties bij onze collecties. Of u nu een beginner bent of een ervaren klusjesman, de methoden zijn voor ieder verleidelijk. Gerflor PVC laminaat, of u nu voor zelfklevend, klik-, loose lay of glue-down Gerflor PVC laminaat kiest, de installatie is zeer eenvoudig door het volgen van de instructies in de installatiehandleiding van de Franse fabrikant.

Gerflor zelfklevende PVC vloeren - een eenvoudige legging voor een ideaal vinyl laminaat

De zelfklevende PVC vloer van Gerflor is een van de beste van hun soort. Deze manier van vloeren leggen wordt ook steeds populairder. Door de zelfklevende onderlaag, heeft men een steeds simpelere manier van leggen, waardoor het ook tijd scheelt voor U. U hoeft eenvoudig de beschermfolie te verwijderen en u kunt de vloer leggen. Hierdoor hoeft u geen lijm of andere kleefmiddelen te gebruiken waardoor het ook in de kosten scheelt. Zelfklevende PVC vloeren zijn de innovatie van PVC laminaat

Gerflor PVC kliklaminaat: de vloer waarmee het click-t

Het kliklaminaat van Gerflor nieuwe opties om vinyl laminaat te leggen. Met dit type kunt u snel renoveren waarbij u dan ook nog een duurzaam product hanteert. De Klik PVC vloeren zorgen ervoor dat u eenvoudig de vloeren in elkaar klikt waarbij het toch stevigheid biedt. U kunt hierna lang genieten van uw nieuwe vinyl vloer met het kliksysteem. U kunt de vloer daarbij ook snel wisselen, aangezien u de tegel losklikt en een nieuwe erin legt. 

Gerflor Loose lay vinyl: U legt het neer en het is zo goed als klaar

Met het nieuwe loose lay PVC van Gerflor kunt u veel tijd besparen en heeft u geen lijm meer nodig. Door de zwaardere planken heeft u een betere pasvorm, waarbij u niets anders hoeft te gebruiken. De hoge weerstand van de tegelopbouw zorgt ervoor dat de tegels vast blijven liggen en daar heeft Gerflor op ingespeeld. Het loose lay vinyl laminaat zorgt voor een snelle en eenvoudige legging van vloeren, zonder te veel moeite.

Gerflor PVC laminaat – Nu verkrijgbaar bij Bricoflor

Gerflor is een van de marktgiganten wat betreft PVC laminaat en vinyl tegels. Bij BRICOFLOR krijgt u deze marktgigant met de beste prijsgarantie. Weet u nog niet zeker of de kleur en textuur écht past bij uw interieur? Wij bieden onze gratis sample-service aan, zodat u het product in zijn omgeving kan zien waar het zou moeten worden geplaatst. Wanneer u uw keuze heeft kunnen maken, aarzel dan niet en contacteer ons voor een persoonlijke prijsopgave.