Unsere Vorteile
  • Alle Prijzen incl. BTW
  • Beste prijsgarantie
  • Sampleservice
  • Gratis sampleservice
  • Grootste aanbod online

Wij zijn Europa’s grootste online handelaar voor vloeren, wanden en plafonds. Wij zijn trots om te zeggen dat we sinds 2007 u de beste prijzen en eersteklas service kunnen aanbieden.
Naar BRICOFLOR Webshop
Algemeen

Decoreer uw slaapkamer met kussens - Gebruik kussens op deze manier

U wilt dat uw slaapkamer een unieke oase is, zo kunt u ontspannen en rustig uw dag beginnen. Dan is het ook van belang dat uw bed goed opgemaakt is. Kussens zijn de perfecte manier om dit te doen. Zo kunt u uw bed naar wens kleuren en kunt u het goed combineren met de rest van uw slaapkamer om zo een harmonieus totaalbeeld te creëren, dat op zijn beurt voor dat extra beetje comfort zorgt.

Vind het perfecte ontwerp voor uw kussen

Marrakech "Yellow-Blue" (45 x 45 cm)

In onze winkel vindt u een bijzonder divers aanbod van verschillende kussenhoezen, die vooral variëren in de stijl en kleur. Op deze manier kunt u het perfecte kussen voor uw slaapkamer kiezen, om hiermee uw bed tot een gezellig en comfortabel paradijs van rust te transformeren. Als uw slaapkamer al erg persoonlijk en uniek is, kunt u voor het totaalbeeld verschillende effen kussens gebruiken om een rustiger beeld te creëren. Zo wordt voor balans en harmonie gezorgd. Aan de andere kant, kunt u uw kamer ook visueel verbeteren, door patroonkussens te combineren met simpele effen kussens in intense kleuren. Voor een bijzonder spannend tintje kunt u ook op een mix vertrouwen van verschillende patronen. Hier bevinden zich veel verschillende geometrische en grafische patronen, die samen ook voor een prachtig totaalbeeld zorgen. Verder vindt u bij ons in de winkel ook behang dat ideaal geschikt is om te combineren met kussens om zo de perfecte slaapkamer te creëren.

Effen kussens voor eenvoud en diversiteit

London "Charcoal" (45 x 45 cm)

Vooral bij een flitsende kamer kan een patroon- of kleurintensief kussen snel te veel zijn van het goede. Daarom is een effen kussen in de bijpassende kleur hier precies de juiste optie. Als uw muur met een kleurrijk patroonbehang bedekt is, kunt u bijvoorbeeld kussens in de verschillende tinten van het patroonbehang gebruiken. Zo kunt u voor een beetje kleur zorgen in uw slaapkamer en dit op bijzonder mooie wijze. U kunt ook gebruik maken van rustige kussens, om zo te zorgen voor een eenvoudig interieur met minimalistische stijl, om zo bijvoorbeeld een Scandinavische sfeer op te wekken. Hierbij passen ook prachtige witte, beige of transparante gordijnen, die ook door hun eenvoud en variatie erg veel te bieden hebben.

Kleurrijke kussens met patroon als een echte blikvanger

Sailor

In een vrij eenvoudig interieur kunt u uw creativiteit de vrije loop laten met ons kussenassortiment – intense kleuren, bijzondere patronen en diverse stijlen kunnen voor wat extra persoonlijkheid en stijl zorgen en uw interieur een interessant tintje geven. Kussens worden, net als de andere elementen van het interieur, vrij eenvoudig gehouden. Maar ook in een levendig gekleurd interieur dat meer aan de flitsende kant is, kunnen kleurrijke patroonkussens voor een extra touch zorgen. Op deze manier kun je de basis voor een creatief interieur met een persoonlijk hintje creëren. Hoe zou uw interieur bijvoorbeeld zijn met een behang met strepen, of andere geometrische en grafische patronen, of zelfs met een bloemenpatroon als u het combineert met passende kussens? U kunt geometrische patronen eenvoudig met elkaar combineren, zeker als deze dezelfde kleuren hebben. Dit komt vooral vanwege zijn lineaire patroon.

Zorg voor variatie met verschillende formaten

U kunt niet alleen kussens in verschillende kleuren, patronen en stijlen combineren – in plaats daarvan kunt u ook kussens in verschillende groottes en vormen selecteren om op deze manier voor variaties in uw bed en slaapkamer te zorgen. Wij bieden in onze winkel kussens in drie verschillende maten; 40 x 40, 45 x 45 en 50 x 50 formaat. Zo kunt u bijvoorbeeld kussens op maat rangschikken en het grootste kussen voor de achtergrond en de kleinste kussens in de voorgrond zetten.

Kies de juiste kussens voor uw interieur

Dankzij onze gevarieerde selectie van kussens, heeft u onbeperkte mogelijkheden om uw kussens aan te passen aan uw interieur. Zo kunt u de juiste kussens kiezen die perfect passen bij uw vloer, muren, meubels en andere interieurelementen, zoals uw gordijnen en vloerkleden. Zo kunt u op eenvoudige wijze een harmonieus totaalbeeld creëren.

Tot de volgende keer. Uw team van Bricoflor, uw nummer één voor muren, vloeren en interieur!