Patroon behang – breng originaliteit naar uw muren

Een behang patroon dekt alle soorten ontwerpen, kleuren en vormen. Van kleine tekeningen tot aan herhalende patronen die o…

lees meer
-64%
origin-claim
-64%
origin-claim
-76%
origin-claim
-68%
origin-claim
-64%
origin-claim
-75%
origin-claim
1 - 20 z 1297 Producent

Een behang dat niet uit de mode raakt - patroon behang

Het beste van dit type behang is het gevoel dat het met zich meebrengt. Afhankelijk van de stijl kunt u kiezen voor een gedurfde look of als contrast is het ook te combineren met een eenvoudige behangsoort, iets wat moderner is.

Ze kunnen ook geplaatst worden in een kamer van het huis om ze een verschillende touch te geven en van die kamer een speciaal hoekje te maken waar u kunt ontspannen. Het brede aanbod aan behang modellen dat u kunt vinden op onze website laat u toe om de stijl van uw muren te veranderen zodat het lijkt alsof u woont in een nieuw appartement.

materialen voor een patroon behang

Een origineel behang gaat niet alleen om het ontwerp, maar ook de compositie. Dit is waarom onze patroon behangsoorten beschikbaar zijn in verschillende materialen gebaseerd op hun toplaag. Mix en match met effen behang.

de meest originele; papier behang

Dit type behang is het oudste van allemaal. Het is een klassieker op de markt, deze kunt u in veel verschillende modellen en kleuren vinden. Maar we raden vaak papierbehang aan voor kamers die minder worden gebruikt, dit komt doordat het om een delicaat materiaal gaat, die niet afwasbaar is.

vinyl behang met verschillende prints

Niet alleen vloerbedekkingen zijn beschikbaar in dit materiaal. En alhoewel ze niet zo oud zijn als papierbehang, is vinyl behang  een klassieker. De fantastische eigenschappen hebben het een favoriet gemaakt en bieden daardoor meer dan alleen prachtige ontwerpen en kleuren. Dit type behang bestaat uit een vezel of papier basis met een toplaag van PVC, dit biedt het een lange levensduur van het materiaal en beschermt tegen vocht. In de eigenschappen vinden we dat ze niet alleen licht resistent zijn maar ook afwasbaar is, dit maakt het de perfecte behangsoort voor badkamers en keukens. Kies simpelweg een van de exclusieve ontwerpen die beschikbaar zijn, en laat uw fantasie de loop gaan!

een behang plaatsen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Dankzij de nieuwe materialen op de behang markt, is behangen eenvoudiger dan ooit. Dit maakt het mogelijk om steeds opnieuw uw behang te behangen in een eenvoudige en leuke manier. Als u goed let op de materialen van de onderlaag, dan is het plaatsen van behang gemakkelijk.

patroon behang met papier basis

Het nadeel van papierbehang is dat het geen andere materialen bevat die het sterker maken, daardoor is het plaatsen ervan iets meer een gedoe. Lijm moet aan de achterkant van het behang geplaatst worden en er moet vervolgens twee minuten gewacht worden zodat het lijm kan inwerken op het papier. Tegelijkertijd, moet lijm geplaatst worden op de muur waar het behang op moet. Bij het verwijderen moet men voorzichtig te werk gaan, dit komt omdat het papier kan afscheuren waardoor er stukjes op de muur achter kunnen blijven die moeilijk te verwijderen zijn. Dit type economisch behang kan worden gebruikt voor kamers die relatief weinig verkeer hebben, maar als u wilt dat ze er nog steeds mooi uitzien.

vliesbehang nu met patronen

De hoofdeigenschap van vliesbehang worden gekenmerkt door het feit dat het materiaal die het bedekt uit een enkele laag gelakte acryl bestaat. Deze behangsoort heeft haar naam gekregen door het feit dat de vezels waaruit de textiel basis bestaat bijeengevoegd worden zonder gewoven te worden, hierdoor worden er geen garen gevormd. Voor het plaatsen ervan, is het vele malen simpeler en meer comfortabel, omdat het alleen noodzakelijk is om lijm op de muur te plakken, en vervolgens het behang. Om het te verwijderen is het ook simpel, trek het simpelweg van de muur af en u zult zien dat er geen residu achterblijft.

Dit is allemaal te danken aan de acryl laag. Hiernaast biedt het acryl ook een ondoordringbare laag, hierdoor is het de perfecte kandidaat om uw badkamer of keuken mee de decoreren.

patroon behang - de meest unieke fabrikanten en merken

Het is nutteloos om een behangsoort te kiezen die er mooi uitziet maar kwalitatief niet in orde is. Dit is waarom we in de BRICOFLOR online winkel alleen de beste kwaliteit behangsoorten hebben uitgekozen.

a.s. création - originaliteit met een duits tintje

Het Duitse merk AS Création staat veruit bovenaan als het gaat om behang. Zij volgen altijd de laatste trends in ontwerp, kleuren, en materialen. In de collecties kunnen we prints vinden die beide origineel en elegant zijn, zoals het geval is bij de 934892 AS Création Il Decoro, gecombineerd met licht gekleurde meubels zal dit uw huis een mooie moderne tint geven.

originals - de meest originele behangsoorten

Als er een behangsoort is die werkelijk origineel is, dan komt het waarschijnlijk van het merk Originals. Zij verbeteren constant hun kwaliteit zodat beide hun ontwerpen en kwaliteit helemaal in orde zijn. U zult niet gauw een ontwerp vinden die op 30188-6 Originals Mystique behang lijkt, met de subtiele barok motieven.

livingwalls - behang van het hoogste segment

Livingwalls is een designermerk in de behangwereld, de producten zijn meer gericht op het hoge segment van de markt, en u zult voornamelijk architecten en interieur ontwerpers vinden die van dit merk producten aanschaffen. In het brede aanbod zult u ontwerpen vinden die u niet bij andere merken zult vinden. Bijvoorbeeld, 30648-1 Livingwalls Around the World zal uw keuken een originele look geven aan uw keuken die uitnodigend zal zijn om in te koken alsof je bij je oma thuis bent toen je jong was.

michalsky living - neem de interieur ontwerper in huis!

Dankzij het grote aantal mogelijkheden en de creatieve vrijheid die Michalsky Living biedt, kunt u niet alleen een nieuwe manier van interieur ontwerp ontdekken, maar ook andere facetten van uzelf ontdekken die u nog niet kende. Durf om te proberen en te mixen en bewijs dat u voor niets bang bent! Bijvoorbeeld, met de 325215 Michalsky Living High Rise behang hoeft u niet langer uw appartement te decoreren, de naam zegt het al: elgeantie, vreugde en goede smaak.

architects paper - een innovatieve behangsoort

In de behangwereld is Architects Paper een merk die beschouwd wordt als een luxemerk dat luxe behang verkoopt, ze vertegenwoordigen een nieuw niveau als het gaat om professionele producten van de allerhoogste kwaliteit. De ontwerpen zijn zeer elegant en zijn vaak hoog in trek, omdat ze zoveel verschillen van de andere. Met de behang 369723 Architects Paper Absolutely Chic brengt u vreugde, helderheid en kleuren op uw muren, waarvan u elke dag blij zult zijn.

lutèce - kwaliteit en realisme, alles in een!

De ontwerpen van dit merk worden bewerkt op een speciale manier zodat ze net echt lijken. U kunt bijna het bamboe ruiken met 93871-8 Lutèce Authentic Walls die vaak wordt aangeraden voor badkamers; hiermee zult u zich totaal ontspannen voelen. Dankzij het merk Lutèce kunt u naar elke heide reizen zonder uw huis te verlaten!

innova - de schoonheid van een klassieker

Ondanks de naam is het merk Innova er altijd een geweest die zichzelf herontdekt met klassieke modellen in de collecties. Een duidelijk voorbeeld is de 32990-1 Innova Memory 3 met het klassiek gestreepte patroon dat er erg modern uitziet.

versace - een behang met een italiaanse print

Wanneer we aan Versace denken, is vaak het eerste waar men aan denkt niet het type kleding maar de print op de kleding. Dit is hetzelfde bij Versace behang, zij hebben prints die iedereen versteld doen staan. Maar er zijn er enkele die geloven dat hun ontwerpen iets teveel van het goede zijn. Dit is waarom Versace ook wat lichtere versies van hun ontwerpen heeft gemaakt. Een daarvan is de Versace 370485 | Versace 4, zonder de gebruikelijke kleuren die we gewend zijn van Versace, maar nog steeds de essentie van wat het Versace maakt.

ontdek het meest originele behang in de online winkel van bricoflor!

Als u degene bent die de meest originele stijl heeft, dan moet u ons aanbod van patroon behang niet missen! Als u een behang koopt in onze online winkel, dan kunt u genieten van onze fantastische services! Een daarvan is onze beste prijs garantie, hiermee bent u ervan verzekerd dat u de beste prijs krijgt die online beschikbaar is. Maar als u van plan bent om een groot project aan te pakken, dan kunt u bij ons ook een persoonlijke offerte aanvragen, hiermee kunnen wij nog een betere prijs voor u berekenen. Een andere service die we ook aanbieden is onze gratis sample service. Maak hiervan gebruik als u er niet uitkomt welke behangsoort u wilt, en vraag tot 8 gratis samples aan. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact met ons op per email, telefoon of via ons contact formulier! We zullen klaar staan om u te helpen!

Plus icon lees meer