Close icon

Kantoor behang: 10 populaire stijlen om uw thuiskantoor mee te decoreren

vrijdag 9 augustus 2019

Header - thuis kantoor

Het is bijna tijd om terug te gaan naar school: je kunt rustig aan gedag zeggen tegen de vakantie, je bruine tint begint er af te komen en je bent je rustig aan, aan het voorbereiden om terug te keren naar werk of college… Positief puntje: het is dé perfecte tijd om je thuiskantoor te renoveren! Een aangename werk omgeving zal je motivatie brengen, wat de eerste stap tot succes is.  We hebben hier de meest hippe decor stijlen van het jaar bij elkaar gezocht, om uw perfecte kantoor samen te stellen!

papier behang

Scandinavisch behang: Noorse elegantie voor uw kantoor

Eén van de hoogtepunten van het jaar is de Scandinavische trend! Natuurlijk of wit houten meubels zullen de basis zijn voor uw Nordic decoratie. Voor uw muren zijn er velen keuzes beschikbaar:

  • Zet de toon met Scandinavisch behang, met een vintage en grafische look, met voorkeur voor koele tonen. Tinten van wit en grijs zullen u de indruk geven dat u aan de rand staat van een ijzige meer of dat u midden in de bergen staat. Het idee is om een bubbel van rust te creëren waar ideeën vrijuit kunnen gaan!
  • Voor een Scandinavisch kantoor decor, kunt u zachte materialen met imitatie hout, boom, of bont combineren om een comfortabele atmosfeer te creëren. Schaaphuid op uw stoel, zacht tapijt onder de voet… Perfect voor de meest gestreste mensen die op zoek zijn naar comfort!

Behang 95848-3 A.S. Création ESPRIT 10Behang 410945 Rasch Hyde Park

Minimalistisch kantoor behang: een pure zen ruimte

Voor een minimalistisch kantoor, zult u alle afleidingen moeten weghalen die u ervan weerhouden van het concentreren op uw werk! Ideaal voor hoofden in de lucht, de minimalistische kantoor wilt schoon en helder zijn, en verwarring moet voorkomen worden. Ruim de ruimte op (no nonsense hier) en ruim zorgvuldig papieren en andere materialen op in dozen lades, laat alleen liggen wat je écht nodig hebt. U zult zien: de zen energie is fantastisch!

Uw muurbedekkingen kunnen dezelfde principes volgen: het moet niet imposant zijn maar juist de rest van de kamer benadrukken. Wit en/ of zwart zullen uw favoriete kleuren zijn maar ook iets in sobere tonen of effen/semi effen, maar de voorkeur gaat uit naar fijne patronen en rechte lijnen.

Het voordeel van dit kantoor behang idee? Het is altijd elegant en kan worden aangepast aan alle stijlen als u zich eraan gaat vervelen: u kunt een aantal accessoires kopen om het een frisse look te geven!

Behang 339884 A.S. Création Saffiano Behang 32796-1 A.S. Création Urban Flowers

Naturel: Een ontsnappingsgevoel naar een oase van rust

Een rustige hoofd staat synoniem aan werk goed gedaan. Zoals de minimalistische stijl, jezelf omringen met natuurlijke materialen zal u helpen met u koppie erbij te houden en voor 100% te focussen op wat te doen. Verwen uzelf met een behang soort die licht of natuurlijke materialen imiteert, zoals hout(niet parket, hout), kurk, papier…  Dit type muurbedekking heeft het voordeel dat het zich aanpast aan neutrale en kalmerende tinten, vaak is dit crème of oranje tonen. Voeg groene planten, een kurken bord om je ideeën op te prikken, of een mood board en je bent klaar! Des te comfortabeler je je voelt, des te beter je te werk zult gaan! Om een stapje verder te gaan: meng naturel en etnisch voor een strakke look!

Behang 401318 Rasch Lazy Sunday IIBehang 358773 Livingwalls Djooz 2

Geometrisch pastel: een retro kant voor uw kantoor behang

Match de zachte tinten pastel met de stimulerende touch van geometrische patronen! Deze jonge en trendy atmosfeer, die inspiratie neemt van retro, neem een enigszins vrouwelijke kant maar kan ook heel mannelijk gemaakt worden: je kunt het geheel een zetje geven, niks weerhoudt u ervan om accessoires en meubels toe te voegen om kleuren meer eruit te laten te springen.  In elke geval, dit natuurlijke stijl zal al uw taken een stuk eenvoudiger maken!

Behang 341235 Lars Contzen Artist Edition No. 1 Behang 365222 Esprit Esprit 14

Stedelijke jungle: groen en meer groen!

Niets werkt meer kalmerend en verfrissend dan een muur van groen midden op de werkplek! Geef uzelf een natuurlijke atmosfeer die u zal laten vergeten dat u binnen zit, en kies voor een jungle behangsoort, palm bomen, bladeren of cactussen. Het beste is natuurlijk om een aantal planten in uw kantoor ruimte te plaatsen, maar als u hier niet op zit te wachten, dan kunt u voor muurbedekkingen kiezen. Combineer het met een houten vloer om uw natuurlijk interieur decoratie ontwerp compleet te maken. Als een totaal groene look net iets te veel van het goede is, dan kunt u vele plantaardige behangsoorten in zwart wit terug vinden. De Urban Jungle stijl is een fijne stijl die u de rest van het jaar in een goede bui zal houden!

Behang 362011 A.S. Création Neue Bude 2.0 Behang 962406 Versace IIjungle behang

Tropische twist: een vitaminerende werk omgeving

Wacht niet voor u vakantie om er even tussen uit te knijpen: voor degene die niet onder de zon leven zullen zichzelf niet moeten weerhouden van een zonnige omgeving! Onze oplossing? Neem deze tropische trend over in uw kantoor en neem uw vakantie meer naar kantoor! Om succesvol te zijn met uw kleurrijke en exotisch tintje decoratie, dan kunt u kiezen voor papegaai behang of planten met opvallende kleuren: u waant u zich in de tropen!Behang 362021 A.S. Création Neue Bude 2.0

• Behang 803129 Rasch Lucy in the Sky

Botanische trend: kantoor behang waar u blijvan zult zijn en voor de nieuwsgierige avonturier

 

Verander uw kantoor in een kast voor nieuwsgierigheden! Met botanisch behang, zal u een eeuw terug worden getransporteerd wanneer u in de middag  op kantoor zit, zal u omringt zijn met tuinen, overal flora en fauna op de veranda terwijl u lekker een kop thee in de handen heeft! Kies voor behang met vlinders, libellen, vogels, kluisjes, en kastjes om voor een extravagante look te gaan.

U kunt uw botanische decoratie compleet maken met excentrieke accessoires, zoals een vogelkooi, leren notitieboekjes, kompassen, telescopen of een vintage teken tafel? Of zelfs een zwart witte schaakbord vloer? Neem een kijkje bij vlooienmarkten, en u zult af en toe een verassing tegen komen: u kunt zomaar op ongewoon mooie items stuiten en die aan uw collectie toevoegen!

Behang 30257-1 Lutèce Authentic Walls Behang 358973 A.S. Création Four Seasons

 

Industrieel kantoor decoratie: de stedelijke kantoor behangsoorten

Zeg ja tegen ruwe materialen! Behangsoorten in betonlook, baksteen en metaal, zijn de echte iconen van de industriële trend. Deze mannelijke stijl, gedurfd en zelfverzekerd zullen u een goede boost geven aan uw creativiteit. Hiernaast is grijs een sobere maar tijdloze tint, het is gemakkelijk om het toe te voegen aan uw ruimte, en het maakt de ruimte moderner en gebalanceerder. Als u het allemaal iets te grauw vindt, dan kunt u altijd een klein beetje kleur toevoegen. U voelt zich al gelijk productiever, toch?

steen behang

Eerste klas: een decoratie voor academici

Bril op het puntje van de neus, en de neus nog steeds in een boek verborgen? Als u zichzelf herkent in deze omschrijving, dan is het tijd om uw kantoor in deze leergierige atmosfeer te omringen, maar met klasse! We werden verliefd met de oud Engelse stijl en we matchen het met bibliotheek behang (als u geen ruimte heeft voor echte), strepen, leer en plaid zijn perfect voor een geraffineerde look. En vergeet niet, wees trots om een intellectueel te zijn, waardeer boeken!

Art Deco kantoor: het moet glimmen!

Maak ruimte voor de Great Gatsby, uw kantoor ruimte en iedere andere dag zal een genot zijn voor uw zintuigen! De Art Deco stijl komt terug en is een winnaar als het gaat om interieur ontwerp. Gebruik glas, marmer en fluweel in uw decor en versier uw muren met een art deco behangsoort: dit type behang wordt versierd met elegante geometrische vormen, soms met veren en palm bomen, donkere gouden tonen… een luxe behangsoort, glamoreus en decadent is het beeld van de Roaring Twenties!

papier behang

Terug naar posts