Art deco behang voor de modebewusten

Zet de eerste stap naar een iconische interieurstijl met art deco-behang. Art deco behang ontwerpen verlichten een kamer, …

lees meer
1 - 20 z 112 Producent

De verschillende materialen van luxe behang

Er zijn veel soorten materialen om uit te kiezen als het gaat om behang. Deze materialen hebben allemaal een andere samenstelling met unieke voordelen. Het originele papierbehang - wat het traditionele formaat van behang is -  wordt bijvoorbeeld het best gebruikt voor ruimtes die minder intens worden gebruikt. Er is ook vinylbehang, dat bestaat uit papier en een met vinyl bedrukte laag, hierdoor is het materiaal vochtbestendig - een uitstekende keuze voor keukens en badkamers. Vinyl behang is ook gemakkelijk te onderhouden en wasbaar. Er is ook vliesbehang dat bestaat uit textielvezels die zijn verbonden zonder te worden geweven, met een gelakte acryllaag. Vanwege de niet-geweven structuur is het onwaarschijnlijk dat er draden worden gevormd en het materiaal is bijzonder duurzaam.

art deco behang met een papierbasis

Papierbehang heeft op zichzelf niet zoveel resistente eigenschappen als vliesbehang,  vanwege de veranderingen in vochtigheid en blootstelling aan vocht wordt het niet aanbevolen voor keukens en badkamers. Een belangrijke stap bij de installatie is het aanbrengen van een kleeflaag op het behang en het behang de tijd gunnen om de lijm te absorberen. De lijm moet ook op de muur worden aangebracht. Bij het ophangen van het behang is het belangrijk om het ontwerp zo nauwkeurig mogelijk uit te lijnen en zorgvuldig door bubbels te werken. Zorg ervoor dat het oppervlak vlak is voordat de lijm droogt. Combineer art deco behang met retro behang voor het ultieme resultaat.

het vliesbehang - een gebruiksvriendelijke installatie

Een groot voordeel van vliesbehang is het gebruiksgemak bij de installatie. Tijdens het ophangen blijft het behang in uitstekende vorm en vervormt het niet. Als er afwijkingen in het ontwerp zijn, kan het behang gemakkelijk worden verplaatst zonder dat het scheurt. Dit is ook een voordeel bij het verwijderen van het behang, omdat het behang je muur soepel verlaat zonder scheuren. Als tijdens de installatie lijm op het oppervlak van het behang terechtkomt, kan deze gemakkelijk worden verwijderd met een vochtige doek of spons dankzij het ademende en wasbare oppervlak.

art deco behang van de topfabrikaten in europa

Bij BRICOFLOR zorgen we ervoor dat we alleen de beste kwaliteitsproducten aanbieden die zijn afgeleid van de beste in de branche. Daarom bieden we een zo groot mogelijk aantal collecties van een gevarieerde selectie van de beste behangfabrikanten in Europa.

rasch - behang van uitzonderlijke kwaliteit

Rasch, biedt uitzonderlijke kwaliteit en aandacht voor detail, weergeven in de combinatie met klassieke en moderne achtergronden.

lutèce - modieus en levendig behang

Lutèce produceert modieuze ontwerpen,  gevestigd in de modehoofdstad Parijs brengt het merk romantiek en helderheid in de behangen. Je kunt ook luxe behangcollecties vinden van Esprit en Versace, die hoogwaardige ontwerpen produceren voor een gevoel van grandeur in je interieur. Mix en match met luxe behang.

art deco behang van architectenpapier

Architects Paper produceert designerbehang van hoge kwaliteit. Het bedrijf haalt zijn inspiratie uit architecturale ontwerpen die bestaan ​​uit unieke en diverse ideeën. Het art deco behang van Architects Paper toont gedurfde kleurencombinaties voor een verfijnd interieur.

a.s. création luxury chic wallpaper

Het designerbehang van A.S. Création glinstert in exotische kleuren. Het hoogwaardige niet-geweven vliesbehang heeft zilver- en goudgradiënten voor een extra vleugje grandeur. Een echte demonstratie van A.S. Création-expertise in elegante ontwerpen met hoogwaardige materialen voor een duurzame kwaliteit. 

art deco behang nu beschikbaar bij bricoflor!

Ontdek de prachtige art deco wallpapers die we te bieden hebben en vul je kamers met de inspirerende artistieke ontwerpen. Maak optimaal gebruik van onze gratis sampleservice en bestel uw favoriete selectie van behang om zelf te zien hoe elk ontwerp bij uw ruimte past. Als u van plan bent om een ​​grote hoeveelheid  te bestellen, kunnen we u mogelijk een aan u aangepaste aanbieding aanbieden! Neem contact op met onze klantenservice voor vragen over uw bestelling en wij helpen u graag verder. Om contact met ons op te nemen kunt u ons bellen, e-mailen of ons contactformulier invullen. En dankzij onze beste prijsgarantie kunt u er zeker van zijn dat u uw favoriete behang voor de beste prijs krijgt. Wij horen graag van u!

Plus icon lees meer