Unsere Vorteile
  • Alle Prijzen incl. BTW
  • Beste prijsgarantie
  • Sampleservice
  • Gratis sampleservice
  • Grootste aanbod online

Wij zijn Europa’s grootste online handelaar voor vloeren, wanden en plafonds. Wij zijn trots om te zeggen dat we sinds 2007 u de beste prijzen en eersteklas service kunnen aanbieden.
Naar BRICOFLOR Webshop
Algemeen

Nieuwigheden 2019: Gerflor Lock 55 Acoustic en Gerflor TopSilence Design

Als een expert in designvloeren blijft het Franse bedrijf Gerflor zijn vloeren ontwikkelen en werkt het aan oplossingen die optimaal zijn afgestemd op de behoeften van de klanten. Al voor het begin van het nieuwe jaar willen we u kennis laten maken met twee collecties die vanaf 2019 zullen deelnemen aan het uitgebreide assortiment van Gerflor, namelijk: Gerflor Rigid Lock 55 Acoustic en Gerflor TopSilence Design. Zo kunt u als eerste een goed beeld krijgen van de uitstekende functies en vooraf uw persoonlijke favoriet selecteren.

Hoogwaardige designvloeren van de specialist voor elastische vloeren

Gerflor Rigid Lock 55 "Puno Brown 0016"

Gerflor is een van de beste fabrikanten van vinylvloeren en is om een goede reden populair bij consumenten. Bijna geen enkel ander bedrijf slaagt erin ingewikkelde ontwerpen en technische verfijning te harmoniseren. De producten staan vooral bekend om het brede assortiment dat met zijn rijkdom aan verschillende decors niets te wensen overlaat. De keuze voor een Gerflor PVC kliklaminaat is ook zeer divers als het gaat om de locaties. Het biedt een ideale partner voor alle sectoren, privé, commercieel en industrieel. Bovendien zet de fabrikant zich in voor milieubescherming en gebruikt hij gerecyclede materialen. Tegelijkertijd zijn de resulterende bodems meestal volledig recyclebaar, wat ook het milieu beschermt. De hoge normen voor zichzelf en zijn producten brengen Gerflor het verdiende succes. Daarom is het bedrijf nu gevestigd in meer dan 100 landen.

Betere akoestiek met de nieuwe vloeren van Gerflor

Gerflor Rigid Lock 55 "0014 Noosa Corten"

De twee nieuwe toevoegingen aan het assortiment van Gerflor, die vanaf het voorjaar van 2019 beschikbaar zullen zijn, staan onder één teken: akoestische eigenschappen. Ze beloven een aangename rust, waardoor u geconcentreerd kunt werken. De twee collecties bereiken dit effect op verschillende manieren. Daarom zullen we ze hieronder beter bekijken:

Gerflor TopSilence Design: geluidsdemping dankzij natuurlijke componenten

Bij Gerflor TopSilence Design kunt u een vloerbedekking verwachten met een slimme constructie die het geproduceerd geluid met 16 dB vermindert. De collectie behoort tot een vloer, die uit meerdere lagen bestaat. In de kern van de planken bevindt zich, naast de bekende vinyllaag, een HDF-steunplaat, die de meeste mensen waarschijnlijk kennen van laminaat. Dit geeft de vloerbedekking een uitstekende stabiliteit en maakt het steviger. U kunt daarnaast uitkijken naar eenvoudige installatie, die zelfs op oude tegels kan worden gedaan. Als een geïntegreerde contactgeluidisolatie, is de achterkant gemaakt van natuurlijke materiaalkurk, die door zijn structuur bijdraagt aan een vermindering van het geluid. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de aanschaf van een afzonderlijke isolatiemat.

Omdat de vloer beschikt over de gebruiksklasse 32, kunt u hem niet alleen in uw eigen huis leggen, maar ook in het normaal bezochte objectgebied. Deze omvatten locaties, zoals hotelkamers of kleine boetiekjes. De ontwerpvereisten voor industriële ruimten voldoen gemakkelijk aan de veiligheidseisen, omdat het vlam vertragend en antislip is. U kunt kiezen uit 15 verschillende decors, waarbij de nadruk ligt op een authentieke houtlook. Te allen tijde kunt u vertrouwen op de expertise van het Franse bedrijf, aangezien u 12 jaar fabrieksgarantie ontvangt voor privégebruik.

Gerflor Rigid Lock 55 Acoustic: de all-rounder

In het geval van de Gerflor Rigid Lock 55 Acoustic onthult de naam al de twee belangrijkste kenmerken van de collectie: het heeft een stevige steunplaat en zorgt voor geluidsdemping. De vloer is erg duurzaam en kan daarom zelfs in de industriële sector worden gebruikt. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de robuuste panelen in uw huis of commerciële gebouwen, ongeacht de intensiteit van de belasting. De isolerende mat aan de onderkant vermindert het geluid met 18 dB en verbetert zo de akoestiek.

U heeft de keuze uit 20 verschillende ontwerpen, de meeste met een rustieke uitstraling. De grijsachtige vloeren zijn perfect voor een moderne inrichting en kunnen worden gecombineerd met verschillende kleuren. Voor een elegant uiterlijk zijn er ook enkele royale varianten in tegeltableaus beschikbaar. Dankzij de hoge lichtechtheid hoeft u zich geen zorgen te maken over zonlicht dat schadelijk is voor het uiterlijk van de planken. En op technisch gebied overtuigt de vloer met de brandbeveiligingsklasse Bfl-s1. Daarnaast beschermt het uw technische apparatuur tegen de gevolgen van elektrische ladingen, omdat het een antistatisch oppervlak heeft.

We hopen we dat u een goed beeld hebben gegeven van de voordelen van de nieuwe collecties TopSilence Design en Rigid Lock 55 Acoustic. In onze onlineshop kunt u alle producten in alle rust vergelijken en de perfecte keuze maken voor uw appartement. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons serviceteam via het contactformulier. We geven u graag meer informatie!

Tot de volgende keer! Uw team van BRICOFLOR, de onlineshop voor de verkoop van wand- en vloerbedekkingen.