Unsere Vorteile
  • Alle Prijzen incl. BTW
  • Beste prijsgarantie
  • Sampleservice
  • Gratis sampleservice
  • Grootste aanbod online

Wij zijn Europa’s grootste online handelaar voor vloeren, wanden en plafonds. Wij zijn trots om te zeggen dat we sinds 2007 u de beste prijzen en eersteklas service kunnen aanbieden.
Naar BRICOFLOR Webshop
Algemeen

Romantisch behang in de slaapkamer - Onze ideeën voor wandvormgeving

Met het juiste behang creëert u een sensuele en gepassioneerde sfeer in uw slaapkamer en verandert u uw slaapruimte in een romantische oase van welzijn. Met een romantisch behang in de slaapkamer kunt u genieten van een rustgevende slaap, een ontspannen en goed uitgeruste ochtend.

1. Behang in de slaapkamer: romantische sfeer met de juiste wandvormgeving
2. Een monochroom behang voor een eenvoudige, romantische sfeer en harmonie
3. Romantische sfeer met een rozenbehang
4. Rustiek en romantisch met een natuurlijk hout behang
5. Zorg voor een romantische sfeer met wolkenbehang

Behang in de slaapkamer: Romantische sfeer met de juiste wandvormgeving

Een romantische sfeer in de slaapkamer zorgt voor een huiselijke sfeer die uitnodigt tot ontspanning en herstel en die ook zorgt voor zoete dromen. De beste manier om een romantische sfeer te creëren in de slaapkamer is door gebruik te maken van behang met een romantische uitstraling. Of u nu kiest voor een effen behang, dat op een sobere en harmonieuze manier romantiek creëert, een basis legt voor een landhuisstijl of Shabby Chic met houten behang, romantiek creëert op een nostalgische manier, een gepassioneerde en sensuele sfeer creëert met klassieke rozenpatronen of kiest voor een wolkenbehang.

Een monochroom behang voor een eenvoudige, romantische sfeer en harmonie

BEHANG 358962 A.S. CRÉATION FOUR SEASONS

Een eenvoudig behang heeft een terughoudend effect en de eenvoudige elegantie zorgt voor een harmonieus totaalbeeld. Een effen behang in rood is bijzonder geschikt voor een inrichting die romantiek en sensualiteit uitstraalt. Rood is de kleur van liefde en passie. Zo maakt u van uw slaapkamer een romantisch en sensueel wellnessparadijs. Of u nu kiest voor een intens rood of de voorkeur geeft aan een edele inrichting in Bordeaux of donkerrood - het effen gekleurde behang in rood geeft elke slaapkamer een romantische charme. Als de felle kleur te veel voor u is, kunt u ook kiezen voor een gedempt, donker decor of als alternatief alleen individuele muren decoreren met het rode behang om vakkundig accenten te leggen. Als alternatief kan een eenvoudig behang in delicate roze tinten ook een romantische sfeer creëren. Terwijl opzichtig rode tinten vooral passie belichamen, hebben delicate roze nuances een ingetogen effect en kunnen ze zo de speelse kant van de romantiek onderstrepen.


Romantische sfeer met rozenbehang

Rozen staan voor romantiek - vooral rode rozen symboliseren liefde en passie. Roze rozen daarentegen staan voor een jonge en frisse liefde die zich net ontwikkelt, terwijl oranje rozen symbool staan voor een gelukkig en veilig partnerschap. Bijna geen enkel ander behang creëert daarom zo'n romantische sfeer als rozenbehang. In combinatie met kaarsen, gezellig textiel en rustieke, houten meubels, creëert het behang met rozenmotief een paradijs van comfort dat staat voor passie, romantiek en sensualiteit. Of u nu kiest voor een klassiek behang met rode rozen of de voorkeur geeft aan gevarieerde decoraties in een andere kleur - het klassieke bloemen behang geeft uw slaapkamer een ongelooflijk romantische sfeer.

Rustiek en romantisch met een natuurlijk hout behang

BEHANG 8550-39 A.S. CRÉATION NEW ENGLAND 2

Hout behang vormt de basis voor een nostalgische landhuisstijl, die staat voor lichtheid, comfort en romantiek. Natuurlijke materialen worden gecombineerd met bloemmotieven, gezellig textiel en individuele vintage-elementen om een huiselijke en idyllische sfeer te creëren. Het kleurenpalet bestaat voornamelijk uit lichte, delicate kleuren, met kleine details in donkere houttinten die de romantische en natuurlijke flair van de landhuisstijl een opwindend, rustiek tintje geven.

Met name hout behang in de gebruikte look is ook geschikt voor een sjofel chique interieur. Deze populaire interieurtrend wordt ook gekenmerkt door een romantische en idyllische sfeer. Delicate kleuren ontmoeten unieke rommelmarktkoopjes en erfstukken, rustieke elementen van versleten hout en speelse bloem- en paisleymotieven. Zo ontstaat een combinatie van oud en nieuw, zodat de shabby chic een alternatieve kant van het klassieke romantische interieur belichaamt en uw slaapkamer betovert met zijn nostalgische charme.

Zorg voor een romantische sfeer met wolkenbehang

FOTOBEHANG CLOUDS 1 DD113772 LIVINGWALLS WALLS BY PATEL

Met een wolkenbehang voelt u zich zo licht als een veertje en waant u uzelf letterlijk in de zevende hemel, zodat u kunt genieten van de gevoelens van lichtheid en vrijheid in uw slaapkamer, die de eenvoudige kant van de romantiek belichamen. Een behang met een wolkenmotief transformeert elke kamer in een fris en stijlvol paradijs van comfort, waar u kunt genieten van zoete dromen en ook kunt ontspannen en rusten om de volgende dag fris en vol nieuwe energie en levensvreugde te beginnen. Het delicate, eenvoudige ontwerp kan worden versterkt door verschillende elementen, die op hun beurt ook een romantische sfeer creëren, en laat ook ruimte voor een smaakvolle en stijlvolle inrichting, zodat u uw creativiteit de vrije loop kunt laten in het romantische ontwerp van uw vier muren en kunt genieten van het hemelse gevoel van het wolkenmotiefbehang.

 

Tot de volgende keer. Uw team van BRICOFLOR, de nummer één voor muren en vloeren