Unsere Vorteile
  • Alle Prijzen incl. BTW
  • Beste prijsgarantie
  • Sampleservice
  • Gratis sampleservice
  • Grootste aanbod online

Wij zijn Europa’s grootste online handelaar voor vloeren, wanden en plafonds. Wij zijn trots om te zeggen dat we sinds 2007 u de beste prijzen en eersteklas service kunnen aanbieden.
Naar BRICOFLOR Webshop
Algemeen

Welke parket fabrikanten zijn er?

In de online shop van BRICOFLOR vindt elke klant het juiste parket voor zijn wensen. Dit dankzij de veelzijdige productassortimenten van de fabrikanten die wij aanbieden. Elk van de beschikbare merken (Joka, Tarkett, Ter Hürne, Berry Alloc, Weitzer Parkett en Base.59) wordt aanbeloven met hun fascinerende assortiment in de meest uiteenlopende prijssegmenten. Bij BRICOFLOR ligt de nadruk duidelijk op kwaliteit en daarom vindt u alleen de reeksen van bekende en ervaren parketfabrikanten in de winkel. Neem de tijd om door deze categorieën heen te gaan, bestel stalen van de vloeren die u interesseren die dan rechtstreeks bij u thuis bezorgd worden en zie in het echt hoe het eruit ziet en voelt. Als u al een ruw idee hebt van welk houtsoort of parketontwerp u wilt, vindt u hier een kort overzicht van de merken bij BRICOFLOR.

Parketvloer van Joka – voordelig, afgewerkt parket geschikt voor alle ruimtes

Joka Parketvloer Joka Parketvloer

Joka verdeelt zijn parketvloercollecties in Calgary en Kingston. Calgary wordt verder opgesplitst. Calgary heeft grote planken en Kingston scheepsvloeren. De fabrikant uit Duitsland biedt zijn milieuvriendelijke, drie-laags parket aan in houtsoorten zoals esdoorn, eiken, essen, larikshout of walnoot. Het parketprogramma van Joka belooft u ook een fascinerende selectie van prachtige ontwerpen, kleurschakeringen en texturen. Of u nu de voorkeur geeft aan een gezellig warme sfeer of een ingetogen puristische woonsfeer in uw huis, bij de topproducent Joka vindt u zeker de juiste vloer!

Tarkett parketvloer – grote selectie aan kwaliteit

Tarkett Parketvloer Tarkett Parketvloer

De klassieke collectie van Tarkett is verkrijgbaar in vele collecties met elk haar eigen karakteristieken. Elegance, Heritage, Noble, Play, Prestige, Pure, Shade, Vintage, Viva en Viva Line. De vele verschillende collecties bieden voor elke toepassing de beste vloer. Tarkett staat voor hoge kwaliteit en goede omgang met de natuur. Dankzij de 130 jaar ervaring heeft Tarkett de kennis en vakmanschap om hoge kwaliteit parketvloeren te maken. En daar plukt u de vruchten van!

Ter Hürne – parketvloer uit traditie

Ter Hürne Parketvloer Ter Hürne Parketvloer

Planken, scheepsvloeren, landhuisvloeren of kasteel parketvloeren – het assortiment van het bedrijf Ter Hürne laat met zijn kleur georiënteerde collecties Pure, Bright, Sensual en Straight niet te wensen over. U hebt ook de ruime keuze als het om hout gaat: Ter Hürne biedt alle populair houtsoorten zoals esdoorn, beuken, eiken, essen, kersen, lariksen en walnoten. Met vaardigheid en passie drukt het bedrijf uit Duitsland in elke parketvloer zijn band uit met moeder natuur en absolute aandacht voor detail. Als familiebedrijf staat Ter Hürne voor een traditie die al meer dan 50 jaar wordt toegepast en daarom worden producten voor het leven gecreëerd. Elk model is ontworpen met een uniek karakter – voor u.

Berry Alloc – parketvloeren uit België

Berry Alloc, dochteronderneming van de Beaulieu International Group, is een fabrikant met een aanwezigheid in meer dan 40 landen en een reputatie voor hoge kwaliteit parketvloeren. De vloeren van Berry Alloc  zijn erg populair in zowel de commerciële als residentiële sector. Bewijs dat het Belgische bedrijf niet stilzit, innovatie staat al bijna 60 jaar centraal in haar ontwikkeling. De afdeling Research en Development is voortdurend op zoek naar nieuwe oplossing om zijn producten steeds efficiënter en duurzamer te maken. Van dit alles hebt u profijt van met de ruime keuze in de vele collecties!

Weitzer – ecologisch verantwoord

Weitzer Parkett Parketvloer Weitzer Parkett Parketvloer

Weitzer Parkett is een van de grootste parketfabrikanten in Europa. Perfecte oplossingen voor alle toepassingen die zeer speciale voordelen bieden. Intelligente oplossingen voor uw interieur. Bovendien is Weitzer Parkett de enige die geen oerwoudhout of tropenhout gebruikt en zo dus bijdraagt aan de bescherming van het milieu. Ondanks de mindere keus aan houtsoorten is dit een goede overweging om meer ecologisch verantwoord om te gaan met de natuur. Vanzelfsprekend gaat dit niet ten koste van de kwaliteit

Ter Hürne Base.59 – puur hout, brengt de natuur in huis

Base.59 is onderdeel van Ter Hürne maar is dermate verschillend dat het apart gehouden is. Het uitgangspunt van deze collecties is puur hout. Dat wil zeggen, zonder extreem technische snufjes. Alles om een zo natuurlijk mogelijk gevoel in huis te brengen. Er zijn twee collecties met verschillende maten. Een is 11 mm hoog en de ander is 14 mm hoog. Ook is er de keus uit een scheepsvloer en landhuisvloer. Allemaal afhankelijk van de sfeer die u wilt creëren in uw huis.

Welke parketfabrikant u ook kiest en bij welk product uw keuze uiteindelijk valt: vergeet niet gebruik te maken van onze offerteservice voor grotere bestellingen, waarmee u geld kunt besparen. Wanneer u een vloer in het echt wilt ervaren dan kunt u eenvoudig gebruik maken van onze gratis stalenservice. U betaalt dan alleen de verzendkosten, en deze krijgt u terug bij uw eerstvolgende aankoop. Wij voegen u graag toe aan onze lijst van tevreden klanten!