Vorwek Passion 1000 –kleurrijke tapijten voor residentieel en commercieel gebruik 

Als u op zoek bent naar hoogwaardige tapijten, zoek dan niet verder! De Duitse fabrikant lees meer

20 / 37 Producent

Geen angst voor kleuren - de nieuwe Passion 1000

Met een keuze uit 40 decors laat de collectie niets te wensen over. Van neutrale tinten grijs tot opvallende tinten rood. Wat uw favoriete kleur ook mag zijn, u zult het in deze collectie zeker vinden! Dankzij het monochrome ontwerp kunnen de decors gemakkelijk worden gecombineerd. Als u sterke contrasten wilt hebben, kunt u kiezen voor Vorwerk Passion 1000 “9A07”. Het diepe zwart in combinatie met witte meubels zorgt voor een elegante uitstraling. Vorwerk Passion 1000 “2D88” stimuleert activiteit en straalt energie uit. Hiermee kunt u uw kinderkamer omtoveren in een echt speelparadijs!

Vorwerk Passion wordt gekenmerkt door een bijzonder hoge pooldichtheid. Samen met de luxeklasse 2 belooft het een aangenaam zacht gevoel dat u elke dag opnieuw zal fascineren. Dankzij de lage poolhoogte van 5,4 mm kan vuil zich niet in de diepte nestelen, zodat dit makkelijk kan worden verwijderd. Regelmatig reinigen met een stofzuiger om stofdeeltjes te verwijderen, wordt aangeraden.

Het bestendig tapijt van Vorwerk

Omdat het tapijt de gebruiksklasse 32 heeft, is het geschikt voor zowel residentieel als commercieel gebruik. Om uw appartement kunt u de collectie flexibel gebruiken. Met de geschiktheid van de kantoorstoel kunt het tapijt ook in uw privéstudie plaatsen. In de commerciële sector overtuigt Vorwerk vooral in kamers met lage tot gemiddelde gebruiksintensiteit, bijvoorbeeld in kantoren of wachtruimtes. Dankzij de antistatische eigenschappen beschermt de Passion 1000 uw computerapparatuur tegen elektrische schokken.

Het tapijt met groene kenmerken

Milieuvriendelijk handelen. Dit is altijd het doel geweest van Vorwerk. De fabrikant gebruikt zijn jarenlange ervaring om zijn productieprocessen zo laag mogelijk te houden en zo hulpbronnen te besparen. Dit bedrijfsbeleid wordt ook weerspiegeld in de Vorwerk Passion 1000. De Green Label Plus bewijst dat de collectie geen schadelijke emissies afgeeft en de luchtkwaliteit verbetert. Het is ook ideaal voor mensen met een allergie!

Zo installeer je de Vorwerk Passion 1000

Passion 1000 is uitgerust met de Texback Super, die geschikt is voor installatie door middel van verlijming. Ongeacht uw keuze, moet u letten op de informatie van de fabrikant. In kleine ruimtes, waar u alleen een kleine hoeveelheid nodig heeft, kunt u spanning gebruiken voor de installatie. Op grote oppervlakken moet u deze methode echter vermijden, omdat anders de naden zichtbaar zijn. Omdat het tapijt een uitstekende thermische geleidbaarheid heeft, kunt u het combineren met warm water vloerverwarming.

Ontdek de kleurrijke diversiteit van Vorwerk Passion 1000 in de BRICOFLOR shop!

Hebben de eersteklas technische kenmerken van Vorwerk Passion 1000 u overtuigd? Verspil dan geen tijd en neem een kijkje in onze onlineshop. Daar vindt u alle decors van de collectie voor de beste prijsgarantie. Maak gebruik van onze gratis sampleservice, als u niet kunt kiezen. Heeft u een grote hoeveelheid nodig, neem dan contact met ons op voor een offerte. Wij helpen u graag verder!

Plus icon lees meer