Vorwerk Passion 1001: het tapijt van nu

De Duitse fabrikant Vorwerk

Geniet van de frisse kleuren van Passion 1001

Een totaal van 20 verschillende monochrome decors zijn opgenomen in de nieuwe Vorwerk collectie. De nadruk ligt vooral op lichte en middellange nuances. Naast klassieke varianten in grijs, beige of bruin zijn er verschillende afwerkingen in felle kleuren beschikbaar. Passion 1001 “4F62” heeft een natuurlijke charme net als Passion 1001 “3N45”.

Aangrenzende oppervlakte door frisé textuur

Passion 1001 is niet alleen speciaal door de levendige kleuren. Het biedt een zacht en comfortabel oppervlak met luxeklasse 4, die je bij elke stap zal verwennen. Dit type tapijt heeft een speciale structuur, namelijk frisé. Het is te wijten aan de sterke rotatie van de garen, wat leidt tot kromming van de pooluiteinden. De glinsterende glans van het tapijt verhoogt bovendien het uiterlijk van de Passion 1001.

Het veelzijdige tapijt van Vorwerk

Door de gebruiksklasse 23 kan de Vorwerk Passion flexibel worden gebruikt in woonruimtes. Het stevige poolmateriaal polyamide geeft de collectie een uitstekende duurzaamheid, zodat het zijn vorm behoudt, zelfs in ruimtes met veel stress. De vloerbedekking kunt u ook plaatsen in uw privékantoor. In dit geval profiteert u van de antistatische eigenschappen van het tapijt, die onaangename elektrische schokken van uw computerapparatuur voorkomt.

Hoge kwaliteit zonder schadelijke stoffen

Bij de productie van Vorwerk tapijten laat de fabrikant zich leiden door het Eco Balance programma. Het bedrijf voert eigen onderzoeken en analyses uit om zijn productieprocessen op het gebied van duurzaamheid te optimaliseren. De Passion 1001 wordt hiermee beloond met een aantal verschillende milieukeurmerken, zoals de GuT zegel. Dankzij dit zegel kunt u er zeker van zijn dat uw nieuwe vloerbedekking geen vervuilende stoffen bevat en dus geen niet slecht is voor het milieu. Omdat de collectie stof bindt, is het vooral geschikt voor mensen met allergieën.

Hoe plaats je de Vorwerk Passion 1001

De Vorwerk Passion 1001 heeft een Ecoback rug. De fabrikant beveelt de installatie aan met behulp van volledige verlijming. Het is altijd belangrijk om de installatie instructies van de fabrikant te volgen. In kleine kamers, met een kleine hoeveelheid, is spanning genoeg voor het plaatsen van de vloerbedekking. Voor grote oppervlakken is dit echter niet aan te raden.

In tegenstelling tot andere vloerbedekkingen, zoals laminaat of tegels, bieden tapijten een natuurlijke geluidsisolatie. Het 7,5 mm dikke poolmateriaal van de Passion 1001 vermindert het geluid tot 25 dB. Dankzij de lage thermische weerstand kan de collectie worden gecombineerd met warm water vloerverwarming. de aangename temperatuur zal uw voeten vleien, ongeacht het seizoen.

Koop Vorwerk Passion 1001 nu in de BRICOFLOR onlineshop!

Vanwege onze beste prijsgarantie, weet u zeker dat u het tapijt voor een geweldige prijs krijgt. Maak gebruik van onze gratis sampleservice als u niet kunt kiezen. Hiermee kunt u acht staaltjes bestellen en ze thuis in alle rust vergelijken. Als u vragen heeft over onze producten, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. Heeft u een grote hoeveelheid, dan kunt u van ons een offerte ontvangen!

Plus icon lees meer