Vorwerk Passion 1002 –tapijt met levendig karakter

Vorwerk Passion 1002 is een collectie van de Duitse tapijtexpert lees meer

Prachtige accenten met Passion 1002

Om uw meubels in de schijnwerpers te houden, vertrouwt Vorwerk op stille en onverzadigde tonen. Op deze manier kunt u uw appartement in een tijdloze look ontwerpen. U heeft de keuze uit 20 verschillende ontwerpen-van klassieke aardetinten tot ingetogen accentkleuren. Passion 1002 “5Q03” biedt de perfecte oplossing voor fans met een minimalistische en moderne uitstraling. Het koele grijs doet denken aan een stenen vloer en geeft uw kamers, in combinatie met lichte meubels, een eenvoudig karakter. Aan de andere kant heeft het witte decor Passion 1002 “6B70” een fascinerend effect. De kleur versterkt het zachte oppervlak van het Vorwerk tapijt nog meer en zorgt ervoor dat u ongebruikelijke kleuren in uw meubels kunt gebruiken.

De milieuvriendelijke tapijten van Vorwerk

Bij het kopen van een nieuwe vloerbedekking let de consument niet alleen op design of technische kenmerken, maar ook ecologische aspecten worden steeds belangrijker. Als een van Europa´s toonaangevende tapijtfabrikanten is Vorwerk  zich bewust van zijn verantwoordelijkheid voor het milieu en stemt het zijn productieprocessen af op zijn eigen Eco Balance programma. De hoge duurzaamheidsnormen van het bedrijf hebben niet alleen een positief effect op de natuur, u profiteert ook van de milieuvriendelijke productie. Vorwerk Passion bevat geen schadelijke stoffen en draagt bij aan het binden van stof om zo te zorgen voor een betere luchtkwaliteit. De vloerbedekking is om deze reden ideaal voor mensen met een allergie.

Zachte en robuuste velours voor uw appartement

Met de gebruiksklasse 22 is de Passion 1002 perfect voor gebieden met laag tot gemiddeld belastend gebruik in uw eigen huis. De collectie opent extra gebruiksmogelijkheden voor kantoorstoelen. Hierdoor wordt de textiele vloerbedekking niet beschadigd als u uw kamers met bureaustoelen uitrust. Het duurzame polyamide garandeert dat de gebreide stof hoge belastingen weerstaat. De antistatische eigenschappen van de collectie voorkomt elektrische schokken van uw computerapparatuur. Bovendien scoort Passion 1002 met de brandbeveiligingsklasse Cfl-s1, die het identificeert als een vlam vertragende vloerbedekking.

Het leggen van de Vorwerk Passion 1002

Niets is vervelender dan zichtbare of open naden na het leggen van een tapijt. Kies daarom altijd de juiste methode voor het installeren van uw nieuwe vloer. In het geval van de Passion 1002 heeft u dankzij de Texback verschillende mogelijkheden. De klassieke manier is volledige verlijming, hierdoor krijgt het tapijt extra stabiliteit. Om ervoor te zorgen dat u op grote oppervlakken een perfect optisch resultaat krijgt, is de vloerbedekking uitgerust met een goede snijvlaksterkte. Dit zorgt ervoor dat het tapijt in de naden niet rafelt en dus gemakkelijk te leggen is.

Extra comfort na de installatie kan worden bereikt door het installeren van een warm water vloerverwarming. door de uitstekende thermische weerstand, is het mogelijk dit te combineren. Het natuurlijke effect van de geluidsisolatie helpt u een rustgevende omgeving te creëren.

Ontdek de elegante velours van Vorwerk Passion 1002 nu bij BRICOFLOR!

Voldoet het tijdloze ontwerp van Vorwerk Passion 1002 aan uw verwachtingen? Bestel het dan nu in de onlineshop en profiteer van de beste prijsgarantie. Maak gebruik van onze gratis sampleservice, om makkelijker en sneller een keuze te maken. Als u vragen heeft over onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Schrijf ons een bericht via ons contactformulier of stuur ons een e-mail. Heeft u een grote hoeveelheid nodig, kunnen wij u een offerte aanbieden. We kijken uit naar uw bericht!

Plus icon lees meer