Vorwerk Passion 1004 –het vrouwelijke tapijt

De nieuwe collectie Vorwerk tapijten is luchtig en vol lichtechtheid. Met de pasteltinten brengt Vorwerk Passion 1004 unie…

lees meer

Comfortabel en sensueel –het kleurenpalet van Passion 1004

Als u de voorkeur geeft aan subtiele kleuren in plaats van flitsende patronen, dan is de Passion 1004 de perfecte keuze. Het is beschikbaar in 20 monochrome ontwerpen, die zich voornamelijk richten op zachte rosé, lila en grijstinten. Gecombineerd met licht meubels, belooft de collectie tijdloze elegantie en een ontspannen ontwerp. Deze vloerbedekking die behoort tot het tapijt met velours oppervlak, geeft een fluweelzacht gevoel. De Passion 1004 “IM06” hoort zonder twijfel in de top drie. De rijke bessentoon maakt elke kamer comfortabel. Met elementen in wit en grijs kunt u dit effect ook benadrukken. De inrichting is het beste voor de woonkamer. Voor de slaapkamer kunt u subtiele versies gebruiken, zoals Passion 1004 “3N63”, omdat dit voor ontspanning zorgt.

Het milieuvriendelijke tapijt van Vorwerk voor uw appartement

Tegenwoordig hechten steeds meer consumenten belang aan een milieuvriendelijke vloerbedekking voor hun kamers. Veel producenten geven ook een goed voorbeeld door hun productieprocessen met betrekking tot het gebruik van hulpbronnen te optimaliseren. Vorwerk maakt gebruik van haar eigen Eco-Balance programma. Dit staat voor duurzaamheid en ecologische productie, die wordt weerspiegeld in de prijzen van de tapijten. Passion 1004 draagt de GuT zegel, wat laat zien dat het tapijt geen vervuilde stoffen bevat en een neutrale geur heeft. De vloerbedekking verbetert de luchtkwaliteit in huis, omdat ze stofdeeltjes effectief binden. Om deze reden is Vorwerk Passion ideaal voor mensen met allergieën.

Volgende de gebruiksklasse 22 kunt u de collectie gebruiken in uw kamers met weinig tot middelmatig gebruik. Passion 1004 is geschikt voor installatie op trappen en in uw eigen privé kantoor. De antistatische eigenschappen beschermt uw computerapparatuur tegen elektrische schokken. Uw veiligheid wordt natuurlijk ook verzekerd door de brandveiligheidsklasse Cfl-s1.

Hoe plaats je de nieuwe Vorwerk Passion 1004

Met de juiste methode en een beetje handvaardigheid kan iedereen het tapijt leggen. De Vorwerk Passion 1004 is uitgerust met de Texback rug. Hierbij wordt volledige verlijming aangeraden. Gebruik altijd de installatie instructies van de fabrikant. Op kleine oppervlakken kan spanning worden gebruikt. Op grote oppervlakken moet u deze methode echter vermijden, omdat dit kan leiden tot open naden. De snijrandweerstand van de Passion 1004 garandeert dat u een aantrekkelijk optisch resultaat krijgt.

Omdat vloerkleden het geluid automatisch reduceren, hoeft u geen geld te spenderen aan dure geluidsisolatie. Vorwerk vermindert het impactgeluid met 20 dB. U kun het uzelf nog comfortabeler maken door de collectie te combineren met warm water vloerverwarming. Dit is mogelijk door de uitstekende thermische geleidbaarheid!

Ontdek de fijne kleuren van Vorwerk Passion 1004 in de BRICOFLOR shop!

Bestel nu zonder enige moeite de Vorwerk Passion via onze online winkel. Als u hulp nodig heeft bij het kiezen van het juiste decor, kunt u vertrouwen op onze gratis sampleservice. Profiteer van onze beste prijsgarantie, zodat u nooit te veel betaalt. Ook voor grote hoeveelheden kunnen we u helpen door een offerte opstellen. Als u vragen of problemen heeft, kunt u altijd contact opnemen. Stuur ons een e-mail, vul ons contactformulier in of bel naar de klantenservicelijn. Wij helpen u graag verder!

Plus icon lees meer