Vorwerk Passion 1005: robuuste tapijtvloer voor thuis

De passie voor tapijten wordt gedemonstreerd door het Duitse bedrijf lees meer

Zichtbare sterkte –het scherpe ontwerp van het Vorwerk tapijt

Vloerbedekkingen met monochrome ontwerpen zijn erg populair. Om ervoor te zorgen dat het niet te saai wordt, heeft Vorwerk een gevlekte structuur. Als gevolg daarvan straalt Passion 1005 altijd vitaliteit en dynamiek uit. Onder de 15 decors vindt u gedempte kleuren evenals gewaagde varianten in rood, blauw en groen. Of u nu de voorkeur geeft aan een discrete look of sterke kleuren, met deze collectie kunt u uw kamers volgens uw eigen ideeën ontwerpen. Het donkerblauwe van Vorwerk Passion 1005 “3N65” kan worden aangevuld met witte meubels, wat leidt tot een charmante maritieme look. U kunt een echte statement maken met de Vorwerk Passion 1005 “1M09”. Het rijke rood springt onmiddellijk in het oog en brengt comfort in uw kamers. In combinatie met donkere kleuren kunt u het decor gebruiken om een gezellige sfeer in uw woonkamer te creëren.

Vuil en vlekken hebben geen schijn van kans

Het tapijt heeft een lus structuur ook bekend als bouclé. Dit betekent dat het getufte garenmateriaal niet wordt opgesneden, in tegenstelling tot tapijten met een veloursoppervlak. Deze textuur verhoogt de weerstand van de vloer en maakt deze tegelijkertijd ongevoelig voor vervuiling. Daarom kunt u het overal plaatsen waar het snel bevlekt kan raken. Passion 1005 zal je niet teleurstellen.

Het model met duurzaamheid –Passion 1005

Ondaks de lage prijs biedt Vorwerk vloerbedekking alles wat u van een hoogwaardige vloer verwacht. Dankzij de hoge gebruiksklasse voor de privésector kan het flexibel in uw huis worden gebruikt. Ook trappen kunnen bekleed worden met de robuuste vloerbedekking! Daarnaast profiteert u ook van de antistatische eigenschappen wat helpt uw elektrische apparaten te beschermen.

Lekker doorademen met de textiel van Vorwerk

De collectie maakt niet alleen indruk met zijn uitstekende weerstand, de groene eigenschappen zijn ook indrukwekkend. Het tapijt is afkomstig van een milieuvriendelijke en duurzame productie, die wordt gekenmerkt door het Vorwerk Eco-Balance programma. Het is geschikt voor mensen met een allergie en draagt bij aan een betere luchtkwaliteit in uw huis. Bekroond met de GuT zegel, informeert het u dat Vorwerk Passion een neutrale geur heeft en geen verontreinigde stoffen bevat.

Het tapijt plaatsen, op welke methode?

Passion 1005 heeft een fleece rug, die geschikt is voor volledige verlijming. Over het algemeen moet u de instructies van de fabrikant volgen bij het leggen om het beste resultaat te verkrijgen. Bij gebruik van een enkele rijstrook is leggen door middel van versteviging mogelijk. Deze procedure wordt echter niet aanbevolen voor grotere oppervlakken, omdat dit kan leiden tot open naden. Vanwege de lage thermische weerstand, kan het tapijt worden gecombineerd met warm water vloerverwarming. Op deze manier kunt u een comfortabele sfeer creëren.

Vorwerk Passion 1005 nu beschikbaar in de BRICOFLOR shop!

Als u uw appartement voor de eerste keer met een tapijt wilt bekleden, dan maakt u zeker de juiste beslissing met Vorwerk Passion 1005. Alle decors van de collectie zijn te vinden op de BRICOFLOR onlineshop. Als u niet tevreden met de productafbeeldingen, kunt u onze gratis sampleservice gebruiken. Stel een selectie van maximaal acht ontwerpen op en we sturen u de bijbehorende voorbeelden. Profiteer van onze beste prijsgarantie en voor grote hoeveelheden kunnen wij een individuele aanbieding opstellen. Neem contact met ons op voor vragen over onze producten of de status van uw bestelling. Wij helpen u graag verder!

Plus icon lees meer