Vorwerk Passion 1006 –tapijt met efficiënt patroon

Het juiste tapijt voor elke gelege…

lees meer

Brede keuze uit kleuren voor talrijke ontwerpen –Passion 1006

Met 20 verschillende decors biedt Vorwerk voldoende ruimte voor individuele ontwerpen. Het wordt gekenmerkt door een subtiel stippenpatroon, dat wordt gecombineerd door een andere kleur. Als resultaat heeft de vloer een dynamische uitstraling. De rustige decors in groen en blauw vormen een perfecte aanvulling op uw slaapkamer en creëert een ontspannen sfeer.

De Vorwerk Passion is van hoge kwaliteit polyamide. Het oppervlak bestaat uit gesneden garen, die worden geproduceerd in een cross-over proces. In dit geval worden verschillende gekleurde garens gebruikt. Opvallende texturen, zoals het geval is bij Passion 1006, kan worden geproduceerd door een drukproces. Het resultaat ziet er nobeler en krachtiger uit, omdat de vezels volledig verzadigd zijn met de kleur. Op deze manier zal de collectie u elke dag opnieuw inspireren met zijn licht accenten.

Tapijten van Vorwerk: veilige keuze voor residentieel en commercieel

Het ontwerp maakt niet alleen een flexibele installatie in verschillende kamers mogelijk, dankzij het eenvoudige ontwerp, het is ook geschikt voor commercieel gebruik. Hierbij kunt u denken aan hotelkamers of conferentiezalen. Natuurlijk kunt u profiteren van de hoge duurzaamheid van de vloer in uw eigen huis. Ook voor kantoren kan dit tapijt worden gebruikt, vanwege de bestandheid tegen kantoorstoelen. Daarnaast heeft de collectie antistatische eigenschappen, wat uw elektrische apparatuur beschermt. Met de brandbeveiligingsklasse Cfl-s1 voldoet de vloer aan de hoge eisen van de commerciële sector.

Fris ademen door de velours van Passion 1006

Vorwerk tapijten hebben een goede reputatie, dankzij de inzet voor ecologische productieomstandigheden. Dit is zichtbaar in de vele milieukeurmerken waarmee Passion 1006 wordt beloond. Vorwerk draagt onder meer de GuT zegel, die het identificeert als een geurloze vloerbedekking zonder schadelijke stoffen. Vanwege het feit dat de collectie stof bindt, is het ideaal voor mensen met een allergie. Als gevolg worden klachten verlicht en wordt de luchtkwaliteit verbeterd.

Het leggen van de Passion 1006

Zodat het tapijt op lange termijn zijn vorm behoudt, is de keuze van de juiste installatiemethode van groot belang. Omdat de Passion 1006 uitgerust is met de Texback rug, wordt volledige verlijming aangeraden. Voor kleine oppervlakken kunt u spanning gebruiken, dit wordt echter niet aangeraden voor grote oppervlakken. De collectie heeft een uitstekende thermische weerstand, waardoor het gemakkelijk te combineren is met warm water vloerverwarming. Zo kunt u genieten van warme voeten, ongeacht het seizoen.

Ontdek de kleurenverscheidenheid van Vorwerk Passion 1006 nu bij BRICOFLOR!

Wilt u een veilige omgeving creëren met de Vorwerk Passion 1006? Bestel hem dan nu in onze onlineshop en profiteer van onze beste prijsgarantie! Als u nog steeds twijfelt tussen twee decors, kan onze gratis sampleservice u helpen. Stel de ontwerpen samen die voor u geschikt zijn en we sturen ze naar u toe. Als u een grote hoeveelheid nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen - indien mogelijk zullen wij u een individueel aanbod doen. U kunt ons telefonisch, via e-mail of via ons contactformulier bereiken. Als u vragen heeft, zal ons deskundig advies u helpen bij het kiezen van het juiste product. We kijken uit naar uw bestelling!

Plus icon lees meer