Vorwerk Passion 1021 –het moderne tapijt voor uw appartement

Het Duitse bedrijf Vorwerk

Frisse en decoratieve selectie van Passion 1021

“Less is more” is het motto van deze collectie. In plaats van prachtige patronen ligt de nadruk op zwart wit versies. Niettemin onderscheidt de Vorwerk vloerbedekkingen zich duidelijk van zijn concurrenten. Moderne flair kan worden bereikt met de Vorwerk Passion 1021 “3K11” door het decor te combineren met grijze en zilveren elementen. Sterke contrasten kunnen worden gecreëerd met Vorwerk Passion 1021 “9C97”. Het bijna zwarte decor overtuigt iedereen die van neutrale kleuren houdt. In combinatie met witte meubels, zorgt dit voor een look waar je geen genoeg van krijgt. Het vloerkleed heeft een zacht velours oppervlak met een lichte glans.

De milieuvriendelijke allrounder

Om Passion 1021 flexibel te kunnen gebruiken, heeft Vorwerk de collectie van een aantal eersteklas technische kenmerken voorzien. Vorwerk Passion is gemaakt van 100% polyamide, een materiaal van hoge kwaliteit dat een goede weerstand en kleurechtheid biedt. De collectie is geschikt voor bekleding van trappen. Ook voor uw thuiskantoor kan de Passion 1021 aan uw wensen voldoen. Dankzij de antistatische eigenschappen wordt uw computerapparatuur beschermt tegen elektrische schokken.

Vorwerk heeft een goede reputatie, niet alleen omwille van de moderne ontwerpen, maar ook door de groene eigenschappen. De Duitse fabrikant besteed hier veel aandacht aan. De Life Balance zegel bewijst dat Passion 1021 geschikt is voor mensen met allergieën. Maar zelfs als u geen klachten heeft, kunt u genieten van een betere luchtkwaliteit als u de collectie in uw appartement gebruikt.

Vorwerk Passion 1021 plaatsen

Als u liever al uw renovaties alleen doet, is dit tapijt perfect voor u. Met de juiste planning en voorbereiding, zult u zeker slagen! Voor de beste resultaten is het altijd belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen. Omdat Vorwerk Passion 1021 is uitgerust met een Eco rug, is het aan te raden, gebruik te maken van volledige verlijming. Hoeveel lijm u moet aanbrengen, is afhankelijk van het substraat en het product. Let dus goed op de informatie op de verpakking. Voor kleine oppervlakken, is spanning genoeg voor de installatie.

Passion 1021 zorgt ervoor dat geluid met maximaal 24 dB wordt gereduceerd. U hoeft dus geen extra geluidsisolatie te installeren. De collectie is te combineren met warm water vloerverwarming. hierdoor kunt u een comfortabele omgeving creëren.

Ontdek de diversiteit van Vorwerk Passion 1021 in de onlineshop!

Heeft het veelzijdige tapijt van Vorwerk u overtuigd? Bekijk dan ons assortiment en vindt de juiste kleur voor uw kamers! Kunt u niet beslissen? Maak dan gebruik van onze gratis sampleservice. Selecteer maximaal acht decors en wij sturen deze op. Als u uw keuze gemaakt heeft, kunt u ze tegen een lage prijs kopen dankzij onze beste prijsgarantie. Voor grote hoeveelheden kunnen we u een individueel aanbod geven! Neem contact met ons op via de klantenservicelijn, via e-mail of vul ons contactformulier in. We helpen u graag verder!

Plus icon lees meer