Close icon
Desso Tempra "8225"
Desso Tempra "8225"Desso Tempra "8225"
  • brede kleurvariatie
  • tijdloos- gemêleerd dessin
  • met een om 20dB verbeterde geluidsdemping
  • draagt bij tot verbeterde luchtkwaliteit in uw ruimten
€ 13,15 per tapijttegel
€ 52,60 per m²
Dit product moet worden gekocht in eenheden van 20 Tapijttegels
Dit product moet worden gekocht in eenheden van 20 Tapijttegels
Delivery icon
Verzend : 

€ 9,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

6-8 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Productbeschrijving
Arrow icon

Alles over Desso Tempra "8225"

Brengt u een nieuw temperament, een nieuwe ondernemingslust in al uw woon- en werkruimten – met de klassiek gemêleerde tapijttegels uit de collectie van Desso Tempra. Deze vloerbedekking staat u in de BRICOFLOR onlineshop in een brede keuze  met meer dan 50 verschillende tonen van bescheiden tot bonte kleuren ter beschikking. Daarmee is de tapijttegel in een tijdloos- gemêleerde dessin een echte allrounder, waarvan voor ieders smaak een keuze te vinden is.  De compacte en vaste lussenpool  zorgt ervoor, dat de 5 mm dikke tapijttegel Tempra van Desso tegelijk erg slijtbestendig is en een lange levensduur heeft. Daarmee is de zelfsliggende vloerbedekking de perfecte oplossing voor al uw woon- en commerciele ruimten. In intensief benutte  ruimten (gebruikklasse 33) zijn deze tegels bestand tegen alle belastingen van het dagelijks gebruik en dat met een lange levensduur. Wanneer u de tegels, natuurlijk zelfsliggend verlegd heeft, vindt u in Desso Tempra een betrouwbare  vloerbedekking  en die voor voordelig is.

Ook op het gebied van de technische uitrusting zijn de tapijttegels optimaal en overtuigend. Ze zijn extreem belastbaar, zijn zonder uitzondering geschikt voor stoelen met zwenkwielen en hebben een verbeterde vormstabiliteid om alleen maar een paar eigenschappen uit de lange lijst hier te noemen. In het geheel gezien bieden u de tegels van Desso Tempra alles wat uw hart begeerd: een tijdloos dessin in bescheiden en temperamentvolle toningen en is bij dagelijks gebruik toch makkelijk te onderhouden, biedt u een hoog comfort en is hoog belastbaar.

De tapijttegels Desso Tempra zijn met een Desso ProBase® en ook met een EcoBase® rug leverbaar. EcoBase® ruggen zijn voor 100% regenereerbaar, belasten het milieu minder en maken zo een nog  lange produktie mogelijk. Indien u voor een EcoBase® rug kiest, dan is het belangrijk, dat u dat in het daarvoor voorgeziene commentaarveld op het einde van uw bestelingen indraagt.

Technische details
Arrow icon