Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Fotobehang berkenbos - Een idyllisch uitzicht voor elke kamer

De berk staat voor een nieuw begin, leven en geluk. En dat is precies wat een fotobehang met een berkenbos weerspiegelt. In zachte, lenteachtige kleuren roept de natuurlijke wandbekleding een ontspannen sfeer op voor welzijn, ontspanning en een natuurlijk gewoon leven.     

Geen filters geselecteerd
63,95 € per fotobehang 47,96 € per fotobehang
Gelijk aan € 5,16 / m²
63,95 € per fotobehang 47,96 € per fotobehang
Gelijk aan € 5,16 / m²
105,95 € per fotobehang 79,46 € per fotobehang
Gelijk aan € 7,96 / m²
105,95 € per fotobehang 79,46 € per fotobehang
Gelijk aan € 7,96 / m²
105,95 € per fotobehang 79,46 € per fotobehang
Gelijk aan € 7,96 / m²
105,95 € per fotobehang 79,46 € per fotobehang
Gelijk aan € 7,96 / m²
105,95 € per fotobehang 79,46 € per fotobehang
Gelijk aan € 7,96 / m²
63,95 € per fotobehang 47,96 € per fotobehang
Gelijk aan € 9,61 / m²
63,95 € per fotobehang 47,96 € per fotobehang
Gelijk aan € 9,61 / m²
63,95 € per fotobehang 47,96 € per fotobehang
Gelijk aan € 9,61 / m²
63,95 € per fotobehang 47,96 € per fotobehang
Gelijk aan € 9,61 / m²
63,95 € per fotobehang 47,96 € per fotobehang
Gelijk aan € 9,61 / m²
42,95 € per fotobehang 34,36 € per fotobehang
Gelijk aan € 17,53 / m²
105,97 € per fotobehang 79,48 € per fotobehang
Gelijk aan € 9,10 / m²
341,23 € per fotobehang 255,92 € per fotobehang
Gelijk aan € 23,96 / m²
479,25 € per fotobehang 359,44 € per fotobehang
Gelijk aan € 23,96 / m²

Fotobehang berkenbos - Ongelofelijk veel mogelijkheden met een nieuw fotobehang

Verlang je naar rust en een relaxte sfeer waarin je gewoon even tot rust kunt komen? Met een fotobehang waarop een berkenbos staat, haal je een idyllisch plaatje van de natuur in huis. De hoogwaardige 3D wallpapers en foto wallpapers zorgen voor een zeer ingetogen totaalbeeld met een perfect dosis natuurlijkheid. Geef uiting aan je affiniteit met de natuur en laat de lente bij je intrekken.     

Met een fotobehang met berkenbos schakel je even uit na een dag hard werken en vergeet je simpelweg de stress van alledag. Voel de harmonie en rust die heerst in een berkenbos en geniet van de pracht van het bos in uw woonkamer.  

Een frisse nieuwe start - Berkenbos fotobehang voor een harmonieuze sfeer

Ervaar de adembenemende diversiteit van de natuur en neem een ​​pauze van de drukte in de grote stad. Een fotobehang met bosmotief biedt je verschillende inzichten en uitzichten op de natuur. Het bijzondere aan berkenbomen zijn de zachte, groene kleuren, de lichte boomstam en de lichte, lenteachtige uitstraling. Een fotobehang met berkenbos creëert een rustgevende sfeer door middel van zijn subtiele en lichte kleurenpalet en het onopvallende design. De wallpapers zorgen vaak voor een elegante kleurovergang.      

Een berk wordt vaak als meiboom gebruikt omdat hij een nieuw begin en leven vertegenwoordigt. Een fotobehang met berkenbos hoeft niet alleen lentekoorts op te wekken, want een winters fotobehang met bos in zwart en wit ziet er heel klassiek en elegant uit. Herfstgezelligheid trekt met je mee met gouden boomtoppen en een laagstaande zon. Geef uw kamers een nieuw leven met de verschillende seizoenen en het verschillende kleurenspel. Maak van een hele kamer een berkenbos of ontwerp individuele delen van het interieur in een natuurlijke stijl. Dankzij het eenvoudige ontwerp is de wandbekleding zowel geschikt voor moderne faciliteiten als voor een romantische landhuisstijl.

Het berkenbos in verschillende afmetingen

Een fotobehang met een berkenbos decor geeft uw muren een bijzondere uitstraling. Dankzij de uitgebreide verwerkingstechnieken, die worden gebruikt bij het produceren, ontstaat een hoogwaardig 3D-behang of foto-muurschildering met een effect dat de motieven verrassend realistisch laat verschijnen. De bijzondere authenticiteit zorgt ervoor dat je echt het gevoel hebt in een berkenbos te zijn en de frisse lucht van de natuur in te ademen. Laat je gaan en voel de harmonie die dit ontwerp bij u in huis brengt.         

Hier is ons van fotobehang van gemaakt en dat zorgt voor de volgende voordelen

Het meeste fotobehang is gemaakt van non-woven stof en cellulose. Dit materiaal zorgt voor een ideale maatvastheid, zodat het behang bijzonder scheur vast en robuust is. Een bijzonder voordeel van een vliesbehang is dat je de lijm direct op de muur kunt aanbrengen en geen aandacht hoeft te besteden aan de inweektijd. Daarnaast kan je het nieuwe fotobehang met berkenbos van fleece ook als fotobehang in de badkamer of in de keuken worden bevestigd, aangezien het lucht- en dampdoorlatend en waterafstotend. Ook kan het door de meeste fabrikanten zorgvuldig worden gereinigd. Bovendien is vliesbehang vlam vertragend en kan het gemakkelijk droog worden afgepeld als u op een bepaald moment besluit het behang opnieuw te vervangen.             

Een natuurlijke sfeer waar je maar wilt - Berkenbos fotobehang voor elke kamer

Naast het hoogwaardige fotobehang van fleece vind je in onze online shop ook verscheidene behangen van papier. Naast de lage prijs worden deze ook gekenmerkt door een goed ademend vermogen en een milieuvriendelijke productie. Als u het uzelf bijzonder gemakkelijk wilt maken, kunt u op onze website ook zelfklevend behangpapier vinden. Ook voor deuren, schuine plafonds, plafonds of bedrijfsruimten en de projectsector hebben wij de juiste wandbekleding klaarliggen en als u enkel individuele blikvangers wilt bemachtigen, bieden wij ook wandpanelen aan.          

Neem deze stappen om een berkenbos fotobehang aan de muur te bevestigen

Voordat u uw nieuwe fotobehang met berkenbos in onze online shop bestelt, dient u uw muren op te meten. Foto wallpapers zijn van verschillende formaten en soms moeten de wallpapers nog in elkaar gezet of op maat gesneden worden. Omdat het fotobehang vaak grotere motieven zijn, is het raadzaam om richtlijnen op de muren te tekenen met een waterpas en een potlood. Zorg ervoor dat uw muren glad en droog zijn en kijk of de fabrikant een stompe of overlappende installatie aanbeveelt. Mocht je muur te klein zijn voor het nieuwe fotobehang met berkenbos, dan kun je eventuele uitsteeksels aan de rand van de muur wegsnijden. Voor het opzetstuk heeft u alleen het standaard keukengerei nodig, een selectie hiervan vindt u in onze online shop in de categorie "behangaccessoires".              

Bij het kiezen van een fotobehang van papier, moet de achterkant van het behang met de lijm worden bewerkt en ongeveer vijf tot tien minuten worden geweekt. Omdat een foto behang meestal een -non-woven behang is, is het eenvoudig en duidelijk aan de muren te plakken. Hier wordt niet het behang, maar de muur met lijm verwerkt. De volgende stappen helpen u bij het behangen van de nieuwe wandbekleding:      

1. Meng de pasta volgens de bijsluiter en zorg ervoor dat er tijdens het mixen geen klontjes ontstaan.  
2. Smeer vervolgens de pasta op het oppervlak van de muur waar het decor moet worden aangebracht.
3. Pak de eerste rol behang en plaats deze precies op de rand van de muur en het plafond. Zorg ervoor dat het web recht is.
4. Gebruik vervolgens een behangborstel of een spons om het decor op de muur glad te strijken.
5. Ga op dezelfde manier te werk met de volgende stroken, maar zorg ervoor dat het motief perfect in elkaar overloopt
6. Littekens en luchtbellen kunnen vervolgens worden verwijderd met een littekenroller en een drukspatel. 

Fotobehang van de beste fabrikanten

Bij ons vindt u een selectie hoogwaardige decors die bijna geen enkele andere speciaalzaak u kan bieden. Kies de fabrikant die uw ideeën het beste implementeert en verfraai uw muren met hoogwaardig 3D-behang of fotobehang tegen een eerlijke prijs. Een brede selectie aan veelzijdige ontwerpen wacht op u in onze online winkel. Naast het traditionele A.S. Création kunt u ook hun dochterbedrijf Livingwalls verwachten, met eigentijdse dessins. Het designduo Walls by Patel inspireert u ondertussen met zeer expressief en hoogwaardig behang voor moderne interieurs.           

Het beste behang voor een nieuwe sfeer in uw vier muren

Het merk A.S. Création maakt indruk met zeer moderne decors en een eigentijds design. Het moderne fotobehang van A.S. Création is gebaseerd op de huidige designtrends en tijdgeest en is ideaal voor modieus meubilair en jong wonen. Daarnaast zijn de fotobehangen gemaakt van grondstoffen van verantwoorde bosbedrijven en zijn ze energiezuinigConstante kwaliteitscontroles zorgen ervoor dat u alleen het beste fotobehang met berkenbos zal ontvangen.    

Bestel uw nieuwe behang veilig en vertrouwd bij Bricoflor en geniet van de volgende voordelen

Voor een strak en individueel wandontwerp bent u bij onze online winkel aan het juiste adres. Bij ons vindt u een portfolio van bekende merken die u in geen enkele andere speciaalzaak met deze selectie kan terugvinden. Neem de tijd tijdens het browsen en bedenk goed welk fotobehang met berkenbos jouw muren zou moeten decoreren.    

Met onze beste prijsgarantie profiteert u niet alleen van klantgerichte service, maar bespaart u ook geld. Als u een groter bouwproject van plan bent, kunt u ook een individuele offerte aanvragen.     

Onze klantenservice staat tot uw beschikking voor vragen, verzoeken of suggesties. Schrijf ons een e-mail of vul ons contactformulier in. Een medewerker neemt dan binnen zeer korte tijd contact met u op, om uw zorgen te verduidelijken. Tijdens kantooruren helpen wij u uiteraard ook graag telefonisch. Wij adviseren u graag over het onderwerp fotobehang met berkenbos en over alle andere behangen. Wij horen graag van u!          

+ lees meer