Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

fotobehang met jungle-motief voor een exotisch tintje op de muren

Weelderige groene, kleurrijke bloemen, exotische dieren en verfrissende watervallen  - dit alles en nog veel meer kun je krijgen met een  jungle-thema fotobehang. Laat de exotische wandbekleding u meenemen op een expeditie door het regenwoud en beleef een opwindend mooi leven.

Lees verder

Fotobehang Jungle

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

fotobehang met jungle-motief: laat je wilde kant zien!

Breng de wildernis van het regenwoud naar huis en creëer een adembenemende sfeer - met een jungle-motief fotobehang kunt u de diversiteit van de exotische flora en fauna op uw muren tevoorschijn toveren. Geniet van de avontuurlijke flair van de mysterieuze diepten van de jungle en beleef een reis door exotische landschappen en fascinerende werelden die je meestal alleen van de televisie kent. Of het nu gaat om authentiek fotobehang of kunstzinnig vormgegeven - de motieven van een fotobehang in junglevormgeving nemen je mee op een avontuur van smaakvolle wandvormgeving.

verschillende inzichten in de diepte van de jungle

Met een fotobehang met jungle-motief kun je de meest verschillende perspectieven nemen en  de  wilde natuur van dichtbij beleven. Vooral een levensecht 3D-behang of fotobehang met regenwoud neemt je mee op een expeditie door de jungle. Het weelderige groene kleurenpalet biedt de ideale setting voor een rustgevende omgeving en ziet er zeer modern en eigentijds uit zonder een zekere mate van natuurlijkheid  te verliezen. Watervallen of rivieren, exotische dieren en kleurrijke bloemen zetten individuele accenten. De groene muurjurken zijn vooral te combineren met gouden accessoires en modern meubilair.

de kunst van het ontwerpen van muren: abstract fotobehang met jungle-ontwerp

Reis naar de meest afgelegen plaatsen en ontdek kleine idylles verborgen in de diepten van de bossen. De soortenrijke dieren- en plantenwereld  wacht erop door u ontdekt en verkend te worden terwijl u veilig op de bank zit en u zich laat verrassen door de adembenemende diversiteit van het oerwoud. Een fotobehang met jungle-motief is zowel geschikt om van een hele ruimte een jungle te maken als om slechts bepaalde delen van het interieur te benadrukken en een tropische flair  te geven.

Naast de zeer authentieke decors wachten er artistiek vormgegeven jungle wallpapers op u in onze online shop. Grafisch, illustratief en textiel komen de modieuze muurjurken langs en overtuigen door expressief design. Het kleurenpalet is vaak zeer extravagant  gehouden en doorspekt met ongewone contrasten.  Zo vindt u abstract fotobehang met jungleontwerp met grote of tere palmbladeren, vogels met prachtige verenjurken en ongewone composities van stedelijkheid en wilde natuur.

beleef het regenwoud thuis van dichtbij - fotobehang jungle

Een fotobehang wordt vaak 3D-behang genoemd vanwege het bedrieglijke uiterlijk en de  unieke authenticiteit. Dankzij de speciale bewerking van het oppervlak en de hoge resolutie lijken de motieven echt, zodat je het gevoel hebt in de jungle te zijn. Breng gewoon de jungle en de kleurrijke papegaaien in uw woonkamer, terwijl in de badkamer een verfrissende bron uitnodigt om een bad te nemen. Gebruik een jungle fotobehang om de kamers volledig te herontwerpen en de motieven tot leven te brengen . Uw volgende bezoek zal u zeker benijden om de nieuwe en buitengewone wanddecoratie. 

waar uw fotobehang met junglemotief van gemaakt is

Het merendeel van de fotobehang in onze online shop  zijn non-woven wallpapers. Ze zijn niet alleen zeer robuust, maar ook gemakkelijk aan te brengen, omdat je de pasta direct op de muur kunt aanbrengen. Daarnaast kunt u ook een ontspannen sfeer creëren  in de keuken of badkamer met een niet-geweven fotobehang met bosmotief, omdat het dimensioneel stabiel, waterbestendig en lucht- en stoomdoorlatend is. Bovendien is vliesbehang brandvertragend, kan het meestal voorzichtig worden gereinigd en kan het zelfs door sommige fabrikanten worden hergebruikt. Mocht u op een bepaald moment besluiten een ander behang te kopen in onze online shop, dan kan het oude behang gemakkelijk droog worden gestript.

veelzijdig fotobehang met jungleontwerp voor elke ruimte

Naast het hoogwaardige vliesbehang kunt u in onze online shop fotobehang van papier verwachten, dat zich kenmerkt door een lage prijs. Bovendien is papierbehang  bijzonder duurzaam en ademend. Ook voor deuren, plafonds of schuine daken hebben we de bijpassende wandbekleding. En als je het jezelf heel gemakkelijk wilt maken, kunt u gewoon voor ons zelfklevend behang kiezen.

behangen - fotobehang jungle

Voordat u uw fotobehang of 3D-behang in onze online shop bestelt, moet u uw muren opmeten. Houd er rekening mee dat foto's in verschillende formaten beschikbaar zijn en dat sommige nog op maat moeten worden gemaakt of geknipt. Zoek uit of de fabrikant van uw nieuwe bosfoto-behang stootvoegen of overlappingen aanbeveelt en zorg ervoor dat uw muren zo glad en droog mogelijk zijn. Vooral bij grotere motieven kan het helpen om hulplijnen op de wanden te tekenen.

Als u hebt gekozen voor een papieren behang, moet het behang met de pasta worden bewerkt en ongeveer vijf tot tien minuten worden gedrenkt. Aangezien een fotobehang meestal bestaat uit een non-woven drager, vereenvoudigt dit de toepassing. Het behang  wordt niet met pasta behandeld, maar de muur wordt wel met pasta behandeld. Het materiaal behoudt dus zijn structuur en wordt niet zachter. Hoe breng je een niet-geweven fotobehang met junglemotief aan op de muur?

1. Meng de pasta volgens de bijsluiter en vermijd de vorming van klontjes, omdat deze later zichtbaar kunnen worden op het behang.
2. Plak vervolgens het muuroppervlak met voldoende pasta en zo gelijkmatig mogelijk. Breng de pasta echter niet op de hele muur aan, want dan droogt het voortijdig.
3. Neem de eerste strook behang en plaats deze op de muur- en plafondrand van de hoek waar u begint. Let op de juiste uitlijning, want het eerste stuk is essentieel voor een rechte installatie.
4. Strijk nu het fotobehang van boven naar beneden glad met een behangborstel of -spons.
5. U gaat op dezelfde manier te werk met de volgende banen. U moet er echter wel voor zorgen dat het motief perfect in elkaar zit.
6. Kleine correcties kunnen worden aangepast met een littekenrol en een drukspatel.

fotobehang met jungleontwerp van bekende fabrikanten

Hier vindt u een selectie van merkfabrikanten en veelzijdige ontwerpen die u bij andere retailers niet zult vinden. Wij bieden u merkbehang aan tegen een betaalbare prijs en in de hoogste kwaliteit. In onze online shop vindt u fotobehang van A.S. Création en Livingwalls, zij richten zich op briljante kleurweergave en hoge drukkwaliteit

livingwalls: modern behang met een natuurlijke uitstraling

Het merk  Livingwalls  onderscheidt  zich  in zijn veelzijdige collecties met een  innovatief tintje.  Dankzij de  vele samenwerkingen met andere ontwerpers en lifestyle-merken heeft u de mogelijkheid om uw muren te decoreren met hippe ontwerpen en eigentijdse motieven. Het bosfotobehang inspireert ook met zijn actuele vormgeving  en veelzijdige gebruiksmogelijkheden. En het is niet alleen op het gebied van design dat een Livingwalls  behang indruk maakt door zijn  natuurlijkheid, want de  FSC-gecertificeerde wandkleden  worden onder milieuvriendelijke omstandigheden geproduceerd uit de beste grondstoffen en in  energiezuinige productieprocessen.

jungle fotobehang online kopen natuurlijk!

Dankzij onze online shop behoort de stress die u vroeger met een verandering van omgeving associeerde tot het verleden. Neem de tijd bij het kiezen van het juiste fotobehang met een bosmotief en beslis pas als je er absoluut zeker van bent. Wij bieden u een selectie aan die u in geen enkele andere speciaalzaak zult vinden en die u zeker nieuwe perspectieven op het gebied van wanddesign zal laten zien.

Als u nog iets nodig heeft voor een succesvolle verandering van het behang, kunt u het eenvoudig toevoegen aan uw winkelwagen door te klikken op "Accessoires" en in een korte tijd kunt u beginnen. Profiteer van onze beste prijs garantie en bespaar uiteindelijk zelfs geld door in onze online shop te kopen. U kunt ook een individuele offerte aanvragen als u een grotere hoeveelheid behang nodig heeft.

Als  u vragen, verzoeken of suggesties heeft, neem dan contact met ons op via ons  contactformulier, bel ons tijdens kantooruren of stuur ons een e-mail. Ons serviceteam helpt u graag bij uw keuze. Wij helpen u graag met het inrichten van uw huis!