SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon
Gerflor Virtuo Classic 30 "1454 Daintree Natural"Image maximise icon
Gerflor Virtuo Classic 30 "1454 Daintree Natural"Image maximise icon
Gerflor Virtuo Classic 30 "1454 Daintree Natural"Image maximise icon
  • Geschikt voor commercieel gebruik (23/31)
  • Realistische hout- en steendecors
  • Brandbeveiligingsklasse Bfl-s1
  • Geschikt voor warmwater vloerverwarming
€ 19,95per m²
Minimale bestelhoeveelheid 4 Pakketten
Minimale bestelhoeveelheid 4 Pakketten
Delivery icon
Verzend : 

€ 24,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

4-6 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Productbeschrijving
Arrow icon

Onze keuze voor uw kamer

Alles over Gerflor Virtuo Classic 30 "1454 Daintree Natural"

Gerflor Virtuo Classic 30 is een veelzijdige collectie die geschikt is voor elke woonruimte. Deze PVC vloer collectie heeft een realistische uitstraling en is verkrijgbaar in 30 verschillende ontwerpen. Deze ontwerpen variëren van hout- en plak PVC steenlook tot reliëfdrukken die de nerf van het oorspronkelijke materiaal realistisch nabootsen. Daarnaast zijn er veel aantrekkelijke kleurtinten beschikbaar. Kies een kleur uit het beige- en bruintintenpalet voor een warme en huiselijke sfeer, of ga voor een van de lichte kleurtinten om een open en vriendelijke ruimte te creëren. Als je een luxe en verfijnd resultaat wilt, is een donkere kleur de juiste keuze. Deze komen vooral goed tot hun recht in lichte en ruime kamers. Er is voor ieder wat wils!

De vloeren van Gerflor Virtuo Classic 30 is bijzonder geschikt voor nieuwe gebouwen, omdat hij door middel van volledige verlijming duurzaam aan de ondervloer wordt bevestigd. Hierdoor biedt hij een relatief hoge stabiliteit. Met een totale dikte van slechts 2 mm is hij ook zeer geschikt voor renovaties, omdat deuren niet aan de onderkant ingrijpend hoeven te worden bijgeschaafd. Bovendien is hij gemakkelijk te vervoeren en te snijden. Hij is niet alleen geschikt voor intensief gebruikte woongedeeltes, maar ook voor minder gebruikte commerciële ruimtes (gebruiksklasse 23, 31). Zo kun je de vloer bijvoorbeeld leggen in woonkamers, gangen, slaap- en kinderkamers, maar dankzij de vochtbestendigheid ook in keukens en badkamers. Zelfs in kleine kantoren of boetieks geeft hij je ruimtes een bijzondere uitstraling met authentieke plak PVC houtlook.

De collectie heeft een slijtlaag van 0,30 mm die betrouwbare bescherming biedt tegen veelvoorkomende belastingen. De PUR+ oppervlakteafwerking zorgt ervoor dat de vloer vuilafstotend is en gemakkelijk kan worden gereinigd zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. Je kunt eenvoudig een gangbaar neutraal reinigingsmiddel gebruiken. Ook aan je veiligheid is gedacht: Virtuo Classic 30 is geclassificeerd met brandklasse Bfl-s1, wat staat voor een moeilijke ontvlambaarheid en minimale rookontwikkeling in geval van brand. Het risico op uitglijden op de Gerflor PVC is zeer laag, zoals bevestigd door de antislipklasse R10. Bovendien kun je nog jarenlang genieten van de levendige kleurkracht van je vloer dankzij de kleurvastheid van niveau >5, zelfs na meerdere jaren na installatie. Als je ook in de winter warme voeten wilt hebben, kun je je vloer combineren met vloerverwarming op basis van warm water.

Technische details
Arrow icon