Close icon
Project Floors floors@work/55 "PW 1250"
Project Floors floors@work/55 "PW 1250"Project Floors floors@work/55 "PW 1250"
Kamerplanner
Room planner icon
Kamerplanner
Room planner icon
  • Industriële vloeren
  • Gebruiksklassen 23, 33 en 42
  • Meer dan 100 ontwerpen
  • Duurzame productie
€ 29,50per m²
Minimale bestelhoeveelheid 5 Pakketten
Minimale bestelhoeveelheid 5 Pakketten
Delivery icon
Verzend : 

€ 24,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

5-7 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Productbeschrijving
Arrow icon

Onze keuze voor uw kamer

Alles over Project Floors floors@work/55 "PW 1250"

De lijm vinyl collectie Project Floors floors@work/55 overtreft alle verwachtingen. In de ongelooflijk grote keuze van meer dan 100 decors in hout- en tegeloptiek moet de keuze erg moeilijk zijn. Bent u geïnteresseerd in een slijtvaste designvloer met houtlook of een smaakvolle vinylvloer met tegellook die bestand is tegen de spanningen van commerciële en industriële ruimtes? Dan biedt floors@work/55 collectie van Project Floors u de juiste vloer voor een stijlvol ontwerp voor een breed scala aan ruimtes.

In de Project Floors floors@work/55 collectie vindt u visueel alles wat uw hartje begeert. De vinylvloer in houtlook is verkrijgbaar in 78 verschillende versies als plankformaat en simuleert de nerf van echt hout op een bedrieglijk realistische manier. Het lijmvinyl in eikendessin, karakteristieke vinylvloeren in walnootlook en exotische houtsoorten met een roodachtig tintje vindt u hier, maar ook vinylvloeren als plank en fijne nerf voor moderne woonconcepten. Als u uw ruimte liever inricht met luxe steendecors, dan vindt u dit ook in de collectie van Project Floors, in totaal zijn er 31 verschillende ontwerpen in tegellook.

Fijne crèmekleurige of grijze ontwerpen, de PVC tegels zijn beschikbaar in veel verschillende stijlen, zoals marmer, zandontwerp en natuursteen. De ontwerpen hebben naast een levensecht ontwerp ook een touch van echte stenen. Edele marmerimitaties onderscheiden zich met een asymmetrisch tegelformaat; grijsbruine ontwerpen gemalen met lijnfiguren zorgen voor orde en regelmaat. Naast de gedetailleerde ontwerpvariaties met waarneembare structuren, moeten ook de technische eigenschappen van de vinylvloeren van Project Floors floors@work/55 worden benadrukt.

Project Floors heeft de vinylvloer voorzien van een 0,55 mm dikke slijtlaag met een extra PU-coating, waardoor niet alleen het oppervlak optimaal wordt beschermd, maar ook de reiniging en onderhoud een stuk eenvoudiger wordt. De slijtvastheid maakt het vinyllaminaat en de vinyltegels voorbestemd voor gebruik in drukbezochte ruimtes, of het nu privékamers, kantoren of industriële ruimtes zijn – de gebruiksklassen 23, 33 en 42 maken gebruik mogelijk in lichte industrie zoals kleine precisiewerkplaatsen en opslagruimten.

Daarnaast heeft het gebruik van stoelwielen geen invloed op de vloer. Naast de antistatische behandeling, de slipweerstand van R9, en in sommige gevallen zelfs R10, is de vloer ook geschikt om te combineren met vloerverwarming. De vloeren van Project  Floors hebben ook een goede brandbeveiliging van Bfl-s1 en chemische bestendigheid. De talrijke onderscheidingen zoals de Gold-certificering van het “Indoor Air  Comforts” of het TÜV-Professional certificaat bevestigen dat er sprake is van een milieuvriendelijke productie bij de productie van de vloeren uit de floors@work/55 collectie. Ontdek vandaag de moderne vloeren van Project Floors en ervaar duurzaam lijmvinyl met smaakvolle ontwerpen met een enorm diverse keuze!

Technische details
Arrow icon