Close icon
Project Floors floors@work/55 "PW 1261"
Project Floors floors@work/55 "PW 1261"Project Floors floors@work/55 "PW 1261"
Kamerplanner
Room planner icon
Kamerplanner
Room planner icon
  • Industriële vloeren
  • Gebruiksklassen 23, 33 en 42
  • Meer dan 100 ontwerpen
  • Duurzame productie
€ 29,50per m²
Minimale bestelhoeveelheid 5 Pakketten
Minimale bestelhoeveelheid 5 Pakketten
Delivery icon
Verzend : 

€ 24,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

5-7 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Productbeschrijving
Arrow icon

Onze keuze voor uw kamer

Alles over Project Floors floors@work/55 "PW 1261"

De Project Floors floors@work/55 collectie biedt een overweldigende selectie van meer dan 100 decors in plak PVC houtlook- en tegeloptiek. Of u nu op zoek bent naar een slijtvaste designvloer met een houtlook of een stijlvolle PVC vloer met een tegellook die bestand is tegen de belasting van commerciële en industriële ruimtes, deze collectie heeft de juiste vloer voor elke ruimte.

De PVC vloer houtlook in de floors@work/55 collectie zijn verkrijgbaar in 78 verschillende versies en simuleren op een verbluffend realistische manier de nerf van echt hout. Daarnaast biedt de collectie 31 verschillende tegelontwerpen, waaronder marmer, zandontwerpen en natuursteen, met levensechte details en tastbare structuren.

De technische eigenschappen van de vloeren in de floors@work/55 collectie zijn ook indrukwekkend. Ze hebben een 0,55 mm dikke slijtlaag met een extra PU-coating, wat zorgt voor optimale bescherming en eenvoudig onderhoud. De vloeren zijn slijtvast en geschikt voor drukbezochte ruimtes, en kunnen zelfs worden gebruikt in lichte industriële omgevingen. Ze zijn bestand tegen stoelwielen, antistatisch, hebben een goede slipweerstand en zijn geschikt voor vloerverwarming. Bovendien voldoen ze aan de brandveiligheidsnormen en worden ze milieuvriendelijk geproduceerd.

Ontdek vandaag nog de moderne vloeren van Project Floors floors@work/55 en geniet van duurzaam en stijlvol PVC met een breed scala aan ontwerpmogelijkheden!

Technische details
Arrow icon