SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon
PURO Premium "C1007 Creamy Grey"Image maximise icon
PURO Premium "C1007 Creamy Grey"Image maximise icon
PURO Premium "C1007 Creamy Grey"Image maximise icon
  • Zijdematte muurverf in meer dan 150 kleuren
  • Gemakkelijk te verwerken en weinig spatten
  • Schuurbestendige drager
  • Eersteklas opaciteit
  • Beschikbare stalenkaarten
€ 33,90 per verpakking
€ 33,90 per l
1 Liter
2,5 Liter
5 Liter
Delivery icon
Verzend : 

€ 7,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

3-6 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Productbeschrijving
Arrow icon

Alles over PURO Premium "C1007 Creamy Grey"

PURO is een elegante muurverf voor luxueus muurontwerp. De hoogwaardige dispersieverf van A.S. Création tilt stijlvol interieurdesign naar een hoger niveau. Je kunt je verheugen op een exclusieve selectie van zijdematte kleuren, die buitengewone oases van welzijn oproepen uit ooit gewone kamers. De meer dan 150 muurkleuren zijn perfect afgestemd op de behoeften van het moderne leven en zijn gericht op de huidige design- en interieurtrends.

De hoogwaardige dispersieverf voor binnen wordt geleverd in een waardevolle blikken emmer en inspireert met zijn rijke, trendy kleurenpalet. Kies uit klassieke muurverf in wit, moderne muurverf in grijs, mint, petrol of salie of kies voor warme kleuren zoals lila, bordeaux of oker. De PURO muurverven zijn verkrijgbaar in emmers van 1, 2,5 en 5 liter. U kunt een gratis staal bestellen om zeker te zijn van uw keuze. De kosten van de proefbestelling krijg je uiteindelijk terugbetaald bij je definitieve bestelling.

Vanuit technisch oogpunt gaan PURO muurverven evenzeer met hun tijd mee als met hun kleurenpalet. Vandaag ligt de focus evenzeer op een gemakkelijke verwerking als op een smaakvol interieur. PURO emulsieverven voldoen aan natte schuurklasse 2, wat betekent dat ze schrobvast en zeer slijtvast zijn. Dit maakt PURO de ideale muurverf voor woonkamers, gangen en keukens.

Bovendien beantwoordt de binnenverf aan de beste dekkrachtklasse 1 en is dus zeer productief en kleurintensief. Tijdens het schilderen profiteer je ook van de gemakkelijke applicatie, waarbij de hoogwaardige muurverf nauwelijks spat. Als muurverf in de slaapkamer, woonkamer of kantoor - PURO verven kunnen worden gebruikt op beton, gipsplaten, gips, houtsnippers, pleister en klinkers. Zelfs beschilderbaar behang is blij met een laag van de exclusieve PURO-dispersieverf.

De PURO muurverven bekoren door hun unieke, matte, exclusieve look. De hoogwaardige kleurpigmenten zorgen voor de hoogste kleurintensiteit en elegantie. De muurverf zonder oplosmiddelen wordt geproduceerd in Duitsland en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Technische details
Arrow icon