SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon
Quick-Step Livyn Ambient Glue Plus "Beton warmgrijs AMGP40050"Image maximise icon
Quick-Step Livyn Ambient Glue Plus "Beton warmgrijs AMGP40050"Image maximise icon
Quick-Step Livyn Ambient Glue Plus "Beton warmgrijs AMGP40050"Image maximise icon
  • Moderne steen- en leisteenlooks in realistische kleuren
  • 25 jaar fabrieksgarantie voor privégebruik
  • Gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden
  • Geschikt voor elke ruimte
€ 43,95per m²
Minimale bestelhoeveelheid 5 Pakketten
Minimale bestelhoeveelheid 5 Pakketten
Delivery icon
Verzend : 

€ 24,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

8-10 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Productbeschrijving
Arrow icon

Alles over Quick-Step Livyn Ambient Glue Plus "Beton warmgrijs AMGP40050"

Creëer een moderne en prachtige sfeer in al je kamers met de PVC vloeren van Quick-Step Ambient Glue Plus. In de collectie Ambient Glue Plus van het Belgische bedrijf Quick-Step vind je nu een selectie van bijzonder duurzame PVC tegels die speciaal zijn ontwikkeld voor verlijmde installatie. Dankzij de combinatie van installatiemethode en materiaal kunnen de planken van 130,5 cm lang en 32,7 cm breed alle uitdagingen aan.

Bovendien zijn ze met een totale dikte van slechts 2,5 mm bijzonder eenvoudig te installeren. In de Ambient Glue Plus collectie van de Livyn-serie van Quick-Step vind je een moderne interpretatie van PVC, samengesteld uit vier verschillende leisteen- en plak PVC betonlook. In combinatie met een matte afwerking en zichtbare voegen bieden deze decors een echt hoogtepunt dat elke ruimte vult met moderniteit en jeugdigheid. Dit PVC laminaat is vooral een zeer moderne designtool wanneer het gecombineerd wordt met contrastrijk meubilair.

Dit PVC is geschikt voor commerciële ruimtes (gebruiksklasse 33) en kan veelzijdig worden toegepast. Of het nu in een winkel, café of galerie is - Quick-Step Ambient Glue Plus uit de Livyn-serie kan alle uitdagingen aan. In al deze gebieden scoort de leisteen PVC vloer met 100% waterbestendigheid, zodat het ook geschikt is voor gebruik in vochtige ruimtes. Daarnaast is deze PVC zeer geschikt voor installatie met vloerverwarming.

Technische details
Arrow icon