SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon
Schatex Simply Soft "2701 Crème"Image maximise icon
Schatex Simply Soft "2701 Crème"Image maximise icon
Schatex Simply Soft "2701 Crème"Image maximise icon
Fire sale icon

Dit product is 105 keer gekocht in de laatste 4 weken.

(1)
Brand claim
  • Geschikt voor woongebieden
  • Zacht fluweelachtig oppervlak
  • Losse installatie
  • 100% Polypropyleen
-53 %
€ 13,70 per tapijttegel
€ 6,45per tapijttegel
€ 25,80 per m²
SALE
Delivery icon
Verzend : 

€ 9,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

5-7 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Fire sale icon

Dit product is 105 keer gekocht in de laatste 4 weken.

Productbeschrijving
Arrow icon

Onze keuze voor uw kamer

Alles over Schatex Simply Soft "2701 Crème"

Ontdek het comfort van de Schatex Simply Soft collectie, want comfortabeler dan deze fluweelzachte tapijttegel kan het niet! Deze vloerbedekking is niet alleen super comfortabel, maar heeft ook de hoge slijtageklasse van 23, wat betekent dat u hem in alle kamers van uw huis kunt gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat hij aan slijtage onderhevig is. Geef uw voeten een pauze met een vloerbedekking waar ze echt in kunnen verzinken!

Deze tapijttegels zijn verkrijgbaar in 10 prachtige kleuren en bieden u vele mogelijkheden bij het kiezen van de beste kleur voor uw huis. Er zijn klassieke kleuren zoals donkerbeige, crème en grijs, samen met felle kleuren zoals groen, rood, turquoise en blauw. Maar waarom zou je maar één kleur kiezen als je ze allemaal kunt hebben? Meng en match kleuren om unieke ontwerpen en patronen te creëren, zoals dambord of strepen. Alle tegels zijn verkrijgbaar in het formaat 50 x 50 cm, wat het stylen ervan een fluitje van een cent maakt!

Het dichte en gladde oppervlak van de tapijttegels is gemaakt van 100% polypropyleen, waardoor ze niet alleen extreem duurzaam zijn, maar ook een zacht oppervlak hebben, waardoor ze ideaal zijn als tapijttegels voor de slaapkamer. Deze collectie is ook zeer geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor stof of die last hebben van allergieën. Het tapijt vangt stof en vuildeeltjes op in de lucht en houdt ze vast in de vezels, waardoor ze niet in uw ruimte kunnen rondvliegen. Het stof kan eenvoudig worden verwijderd door de tapijttegels één of twee keer per week te stofzuigen. Naast de hypoallergene eigenschappen zult u blij zijn te horen dat de tapijttegels ook een antistatische oppervlaktebehandeling hebben, waardoor u en uw elektronische apparatuur veilig zijn.

Het grootste voordeel van de Simply Soft collectie is dat het een losliggend installatiesysteem heeft. Extra lijm of speciale apparatuur is niet nodig, zodat iedereen, ook degene met weinig vloerbedekkingervaring, deze vloerbedekking snel en eenvoudig kan leggen. De Schatex tapijttegels liggen altijd plat op de grond door hun dikke rug, en ze bewegen alleen als u dat wilt! Als een van de tegels beschadigd raakt, of als u ze gewoon mee wilt nemen als u beweegt, kunt u ze eenvoudig en zonder problemen optillen. Als u op zoek bent naar een duurzaam, praktisch en superzacht tapijt, dan is Schatex Simply Soft iets voor u!

Technische details
Arrow icon